Topp tre julklappar för hunden 2019

Jul hund Midnatt råder, tyst det är i husen. Alla sova tysta förutom hunden, den tippe-tappar för att kolla om tomten lämnat något under granen åt dem. Kanske nafsar den på ett paket som egentligen är till husse eller matte, nyfiken på om det kan tänkas vara något till dem. Vad ska hunden få i julklapp i år?

Såhär efter första advent börjar många känna att det är dags att titta över önskelistan till tomten, både sin egen och andras. För oss som har fyrbenta familjemedlemmar är det svårt att få ett svar på vad de önskar sig i julklapp, de står oftast bara där tysta och tittar frågande på en. Om du inte är en tankeläsare kommer här tre tips på julklappar för din hund;

1. Julius K9 Hundsele 

Promenader är oundvikligt som hundägare, för att din hund ska må bra behöver den komma ut och röra på sig oavsett väder och vind. Ge dig och din hund bra förutsättningar inför promenaderna med en ergonomisk hundsele.

Julius K9 är en stabil hundsele som passar alla aktiva hundar och är tillverkad av slittåliga material. Hundselen är ergonomiskt utformad för att ge din hund stöd där det som mest behövs. Den har justerbara remmar för att ge bästa passform och är utrustad med rygghandtag, kardborreband och reflexer. 

Skäm bort hunden med en bra, bekväm och säker hundsele till jul!

2. Repleksaken Ask 

En ny leksak det roligaste som finns? Precis som barnen blir hunden också väldigt glad av att få en ny leksak i julklapp, det slår aldrig fel! 

Leksaken som vi valt ut som en av de bästa julklapparna är Ask. Ask är en repleksak tillverkad av naturmaterial och som är fri från gifter. Det är en slitstark produkt som håller för många år av dragkamper och lekar. Om repleksaker inte är din hund favorit kan du hitta inspiration till andra hundleksaker på Husdjursrevyn.

3. Nordic Reindeer hundtröja 

Vi människor brukar smycka oss i mysiga stickade jultröjor med massa färger och mönster under julen. Varför inte låta din hund vara med på traditionen? 

Nordic Reindeer är en stickad hundtröja med jultema. Den passar de flesta hundstorlekar och är lätt att ta på. Hundtröjan kan användas som festklädsel inomhus eller som ett värmande lager utomhus. 

 

 

Om du ändå inte vet vad du ska köpa i julklapp till hunden kan du kika runt här på vår hemsida för mer inspiration. 

God jul önskar Husdjursrevyn