'Bästa priserna på' FourFriends

Kattmat från FourFriends

FourFriends varumärke har skapats utav ett svensk företag beläget i Västerås och deras produkter tillverkas i Tjeckien, strax utanför Prag. Utöver den svenska marknaden så levererar de även sina produkter till bland annat Danmark, Estland, Grekland och England. FourFriends beskriver på sin hemsida att de anpassat sina recept och produkter utefter sina skandinaviska kunders behov och önskemål. De hämtar sina ingredienser från Europa, med undantag för lammkött som hämtas från Nya Zeeland. FourFriends slagord är hög kvalité för alla sina produkter och de beskriver att deras torrfoder tillverkas av högklassiga ingredienser.

FourFriends olika foder för katter

FourFriends tillverkar främst kattmat i form av torrfoder och du kan välja mellan fem olika sorter;

  • Kitten Grain Free
  • Sensi Cat Grain Free
  • Adult Grain Free
  • Sterilised Grain Free
  • Big Bite Grain Free 

Utöver torrfoder kan du även köpa tre olika köttkorvar från FourFriends där du kan välja mellan smakerna anka, kalkon och kyckling. FourFriends tillverkar även andra sorters kattmat så som burkmat, kosttillskott och kattgodis

Varför ska du välja FourFriends?

FourFriends har sålt produkter till husdjur i över 20 år och beskriver sig veta vad som är bäst för ditt djur. Deras tanke med sin kattmat är att se till att din katt får den näring som den behöver för att bli frisk och stark, inifrån och ut. FourFriends anser att det är viktigt att förse din katts kropp med rätt mängd näring och deras kattmat består av högklassiga och rena råvaror, helt utan onödiga tillsatser. Därtill har deras foder en hög kötthalt och finns i olika sorter för att passa just din katts behov. 

FourFriends produkter innehåller även havtorn, aloe vera, omegafettsyror och samtliga produkter är spannmålsfria och glutenfria.