'Bästa priserna på' Royal Canin

Kattmat från Royal Canin

Royal Canin har sedan 1968 studerat katter och hundars olika hälsobehov. De beskriver på sin hemsida att de har tagit fram olika parametrar som beskriver in i minsta detalj olika näringsskillnader i foder för katter och hundar och att de fokuserar på näringskvalitet och produktsäkerhet i deras foder. De beskriver att de utgår från fem värdeord i sin verksamhet för att göra just detta;  

  • Kunskap - Genom att samla information och bedriva forskning kring katter och hundar kan de ta fram foder som är skräddarsydda utifrån diverse behov och förutsättningar som ditt djur har.  
  • Passion - Royal Canin beskriver att de arbetar med hjärta och själ för att skapa en bättre värld för husdjur och deras ägare.
  • Djurets behov - De sätter djurens behov i främsta rummet då det är deras välbefinnande som de arbetar för. 
  • Precision - Royal Canin menar att genom deras olika kvalitetskontroller och säkertsåtgärder kan de med precision säkerställa deras foders höga kvalitet. 
  • Respekt - Deras arbetssätt präglas av en repsekt för djurens natur och behov vilket alltid finns i åtanke i deras verksamhet.

Genom att följa dessa värdeord menar Royal Canin att de kan bedriva en verksamhet där de samarbetar med ledande experter inom vetenskap, veterinärmedicin och husdjursbeteende samt att de har en ständig dialog med djurägare världen över.

Royal Canins olika foder för katter 

Royal Canin erbjuder ett omfattande sortiment av kattmat av både torr- och våtfoder. Sortimentet är så pass omfattande att de har hela 61 olika produkter av torrfoder, där 26 av produkterna är veterinärfoder. Utöver veterinärfoder så erbjuder dem särskilda torrfoder beroende på exempelvis vilken ras din katt är, hur gammal den är eller typ av päls. Utöver detta består Royal Canins sortiment även av burkmat, portionspåsar, våtfoder och kattgodis.

Varför ska du välja kattmat från Royal Canin?

Royal Canin har under de senaste 50 åren samlat in en djupgående förståelse för katter och hundars behov och som gör det möjligt för dem att tillverka foder med världens mest exakta näring för djurs hälsa. Royal Canin skriver på sin hemsida att de hela tiden lär sig nya saker om husdjur och att de aldrig tar något för givet.

Royal Canin erbjuder kattmat som är preciserat utifrån olika och unika behov för din katt. Varje enskilt recept är konstruerat för att ge din unika katt exakt den näring som den behöver av naturliga antioxidanter, vitaminer, fiber, prebiotika och mineraler. Det resultat som Royal Canin beskriver ge dig om du väljer deras produkter är en fullständig och balanserad kost av näringsämnen och aminosyror som din katt behöver för sitt särskilda hälsobehov.