Bästa Kattschampo 2024

Senast uppdaterad: 7 juli 2024

Kattschampo är ett speciellt utformat schampo som tar hänsyn till kattens specifika behov och känsliga hud. Till skillnad från mänskliga schampon, innehåller kattschampon inga aggressiva ingredienser som kan skada kattens päls eller hud. Istället består de av milda, icke-irriterande substanser och är ofta berikade med naturliga oljor och växtextrakt. Kattschampon är speciellt framtagen för att effektivt rengöra, vårda och skydda din katts päls och hud.

Behovet av kattschampo uppstår i olika situationer. Katter är vanligtvis mycket noggranna med sin personliga hygien, men det finns tillfällen då de kan behöva lite extra hjälp. Det kan vara om katten har varit ute och rullat sig i något kladdigt, om den lider av hudproblem, har torr päls eller om katten bara behöver en allmän uppfräschning. Det är också viktigt att använda kattschampo vid behandling av specifika hud- och pälsåkommor, eftersom de är skonsammare och innehåller ingredienser som är säkra för katter.

I vårt test av olika kattschampon har vi utsett Trikem Klorhexidin Schampo 200 ml till det bästa Kattschampo. Detta schampo har visat sig vara särskilt effektivt när det kommer till att rengöra, vårda och skydda kattens päls och hud. Med sina aktiva ingredienser och milda formula har det vunnit vårt förtroende och blivit en oumbärlig produkt i många kattägares badrumsskåp.

Closeup shot of a white and brown cat with blue eyes playing with a thread

Så gjorde vi testet

I vårt syfte att hitta det bästa kattschampot på marknaden, lät vi inte bara ett flertal produkter gå igenom grundliga tester, utan konsulterade också veterinärer och kattägare för att få en djupare förståelse av vad som verkligen är bäst för våra fyrbenta vänner. Vi utformade vårt test med fokus på kvalitet, effektivitet, säkerhet och prisvärdhet.

 • Säkerhet: Är produkten fri från skadliga kemikalier? Är den lämplig för känslig hud? Kan den orsaka allergiska reaktioner?
 • Effektivitet: Ger schampot en ren och fräsch känsla? Tar den bort smuts och lukt effektivt? Bidrar den till en glansig päls?
 • Kvalitet: Är schampot tillverkat av pålitliga och kända märken? Är ingredienserna av hög kvalitet? Har den en behaglig doft som katter tycker om?
 • Prisvärdhet: Är schampot prisvärt med tanke på hur mycket produkt som behövs per användning och dess totala kvalitet?

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer, strävar vi efter att ge dig de mest tillförlitliga och holistiska recensionerna för att hjälpa dig välja det bästa kattschampot för din älskade katt. Så oavsett om din katt behöver ett schampo för känslig hud, kampen mot loppor, eller bara för att behålla en ren och glansig päls, kan du lita på Husdjursrevyn för att guida dig genom processen.

Topplista: Bästa Kattschampo

1. Bäst i test: Trikem Klorhexidin Schampo 200 ml

Trikem Klorhexidin Schampo 200 ml
Trikem Klorhexidin Schampo 200 ml
Bäst i test
Rengöringseffekt 9.9
Mjukgörande egenskaper 9.8
Hudvänlighet 9.4
Totalt 9.7
Bästa pris
139 kr

Vi på Husdjursrevyn har testat Trikem Klorhexidin Schampo 200 ml och gett den ett betyg på 4,7 av 5. Vid bedömning av säkerheten, visade det sig att denna produkt verkligen lever upp till sina löften. Schampot är fri från skadliga kemikalier och lämplig för katter med känslig hud. Dess djuprengörande egenskaper gör att det kan användas för att behandla hudutslag och eksem, vilket gör det till en utmärkt produkt för katter med hudproblem. Dessutom är den återfuktande och torkar inte ut huden vid upprepade behandlingar, vilket är ett stort plus.

När det kommer till effektiviteten, imponerade Trikem Klorhexidin Schampo. Det ger en ren och fräsch känsla, tar bort smuts och lukt effektivt och bidrar till en glansig päls. Det antiseptiska och desinficerande egenskaperna hjälper till att hålla din katts hud i toppskick. Den är också lätt att applicera tack vare sin brukfärdiga lösning.

Avseende kvalitet och prisvärdhet levererar Trikem Klorhexidin Schampo även här. Tillverkat av det pålitliga och kända varumärket Trikem, med ingredienser av hög kvalitet, kan du vara säker på att du får en produkt som du kan lita på. Med ett pris på 139 kr för 200 ml är det prisvärt med tanke på dess totala kvalitet och effektivitet. Med allt detta i åtanke, kan vi varmt rekommendera Trikem Klorhexidin Schampo 200 ml till alla kattägare.

Fördelar

 • Fri från skadliga kemikalier
 • Behandlar hudutslag och eksem
 • Återfuktande, torkar inte ut huden
 • Ger ren, fräsch känsla och glansig päls
 • Prisvärt, hög kvalitet

Nackdelar

2. Bästa premiumvalet: Douxo S3 Pyo Shampoo

Douxo S3 Pyo Shampoo
Douxo S3 Pyo Shampoo
Rengöringseffekt 9.5
Mjukgörande egenskaper 9.5
Hudvänlighet 9.5
Totalt 9.5
Bästa pris
229 kr

Vi har utvärderat Douxo S3 Pyo Shampoo och ger den ett betyg på 4,5 av 5. Schampot erbjuder en djuprengörande lösning för katter och hundar som lider av hudproblem som fukteksem och pyodermi hotspots, orsakade av bakterier eller svamp. Det innehåller klorhexidin, som är känt för sina antibakteriella egenskaper, vilket gör detta schampo till en effektiv lösning för att bekämpa dessa problem. Dessutom balanserar och återfuktar det oren hud, vilket hjälper till att återuppbygga hudens skyddsbarriär och motverkar mjällbildning. Detta gör det inte bara effektivt, utan även säkert att använda på känslig hud.

Detta schampo tillverkas av Douxo, ett betrodd märke inom husdjursvård, vilket ger oss förtroende för produktens kvalitet. Dessutom innehåller det panthenol (provitamin B) och pentavitin, vilka båda är känt för sina mjukgörande och fuktgivande egenskaper. Detta bidrar till en sundare och mer lysterrik päls samt en behaglig doft som uppskattas av både katter och hundar.

Slutligen anser vi att Douxo S3 Pyo Shampoo erbjuder god valuta för pengarna. Med tanke på dess effektivitet och de högkvalitativa ingredienserna är priset på 229 kr rimligt. Dessutom behövs bara en liten mängd per användning, vilket innebär att en flaska kan räcka länge. För katt- och hundägare som söker en effektiv lösning för sina husdjurs hudproblem, är Douxo S3 Pyo Shampoo ett utmärkt val.

Fördelar

 • Effektiv mot hudproblem hos djur
 • Innehåller antibakteriellt klorhexidin
 • Återfuktar och balanserar oren hud
 • Innehåller mjukgörande ingredienser
 • Bra valuta för pengarna

Nackdelar

 • Kan vara för stark för extremt känslig hud
 • Högre pris jämfört med vanliga schampon

3. Bästa miljövänliga: Petwise Spray-On Hund & Kattschampo - 350 ml

Petwise Spray On Hund Kattschampo 350 ml
Petwise Spray-On Hund & Kattschampo - 350 ml
Rengöringseffekt 9.7
Mjukgörande egenskaper 8.8
Hudvänlighet 9.4
Totalt 9.3
Bästa pris
179 kr

Petwise Spray-On Hund & Kattschampo har visat sig vara ett effektivt och prisvärt alternativ när det gäller att hålla din katt ren och fräsch. Schampot skapar en glansig och sund päls, samtidigt som det hjälper till att lugna hudirritationer orsakade av fästingbett eller ohyra. Detta innebär att schampot inte bara bidrar till en vacker päls, utan också förbättrar kattens allmänna välmående.

När det gäller säkerhet och kvalitet så är Petwise Spray-On Hund & Kattschampo ett utmärkt val. Den bekväma användningen gör att mindre schampo går åt per bad, vilket minskar risken för överexponering av produkten på kattens hud. Detta är särskilt viktigt för katter med känslig hud eller allergier. Dessutom är priset på 179 kr mycket rimligt med tanke på produktens effektivitet och den mängd som behövs vid varje användning.

Slutsatsen är att Petwise Spray-On Hund & Kattschampo är ett utmärkt val för de som söker ett effektivt, säkert och prisvärt schampo för sina husdjur. Den bidrar till en sund päls, lugnar hudirritationer och erbjuder bekväm användning. Med vårt betyg på 4,3 av 5, rekommenderas denna produkt starkt baserat på dess prestanda i våra tester.

Fördelar

 • Effektivt för ren och fräsch päls
 • Ger glansig och sund päls
 • Lugnar hudirritationer
 • Säker för katter med känslig hud
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Kan kräva flera appliceringar
 • Kan eventuellt reagera med andra produkter

4. Bästa specialiserade: Allergenius Cat Specialschampo 250 ml

Cat Specialschampo 250 ml
Allergenius Cat Specialschampo 250 ml
Rengöringseffekt 9.5
Mjukgörande egenskaper 8.8
Hudvänlighet 9.3
Totalt 9.2
Bästa pris
309 kr

Allergenius Cat Specialschampo 250 ml, som har ett pris på 309 kr, uppfyller alla våra krav för ett utmärkt kattschampo. Det är speciellt utformat för kattägare som lider av allergier, och dess unika formel minskar förekomsten av allergener, flagnande hud och mjäll. Det är svensktillverkat och är parfymfritt, vilket gör det perfekt för katter med känslig hud. I säkerhetstestningen får den höga poäng, då den inte innehåller skadliga kemikalier och kan användas även på katter med känslig hud utan att orsaka allergiska reaktioner.

När det gäller effektivitet levererar Allergenius Cat Specialschampo verkligen. Dess djuprengörande egenskaper lämnar din katts päls ren och fräsch, samtidigt som det hjälper till att minska allergener. Det bidrar också till en glansigare päls, vilket gör din katt både mer bekväm och bättre utseende. Kvaliteten på schampot är också mycket imponerande. Det är framställt av ett pålitligt märke som garanterar användning av högkvalitativa ingredienser.

Även om priset på 309 kr kan ses som lite högt jämfört med andra produkter på marknaden, anser vi att Allergenius Cat Specialschampo erbjuder en överlägsen kvalitet som gör det värt investeringen. Med tanke på hur effektivt det är och det faktum att det kan minska allergiska reaktioner hos kattägare, anser vi att det definitivt är prisvärt. Sammantaget ger vi Allergenius Cat Specialschampo 250 ml en betyg på 4,2/5.

Fördelar

 • Särskilt designat för allergi-drabbade kattägare
 • Reducerar allergener, flagnande hud och mjäll
 • Säker att använda på katter med känslig hud
 • Ger glansigare päls och djuprengöring
 • Högkvalitativa ingredienser

Nackdelar

 • Hög kostnad jämfört med andra schampon

5. Bästa billiga: AniClean Schampo utan parfym

Healthy Pet AniClean Schampo utan parfym
Healthy Pet AniClean Schampo utan parfym
Rengöringseffekt 9.3
Mjukgörande egenskaper 9
Hudvänlighet 8.7
Totalt 9
Bästa pris
79 kr

Vi har testat AniClean Schampo utan parfym och dess prestanda överträffade våra förväntningar, vilket resulterade i en 4,0/5 stjärnor betyg. AniClean Schampo är svensktillverkat och erbjuder en mild och skonsam rengöring som passar alla pälstyper och åldrar. Det är parfymfritt, vilket gör det till ett utmärkt val för katter med känslig hud eller allergier. Schampot är också fritt från skadliga kemikalier, vilket ger det höga poäng inom säkerhet.

När det gäller effektivitet, ger detta schampo en ren och fräsch känsla. Det tar bort smuts och lukt effektivt och bidrar till en glansig päls. Den lugnande egenskapen på huden och dess förmåga att tillföra näring och optimera pälskvaliteten gör detta schampo till en vinnare. Användare rapporterar också att det är drygt, vilket innebär att en liten mängd räcker långt, vilket ökar dess prisvärdhet.

Prisvärdheten av AniClean Schampo utan parfym är imponerande med tanke på dess höga kvalitet. För endast 79 kr får du 500 ml av denna produkt, vilket är betydligt billigare än många andra kattschampon av liknande kvalitet på marknaden. Med tanke på hur lite produkt som behövs för varje användning, erbjuder detta schampo utmärkt värde för pengarna. Sammantaget är AniClean Schampo utan parfym ett utmärkt val för alla som söker ett säkert, effektivt och prisvärt kattschampo.

Fördelar

 • Parfymfritt och skonsamt för känslig hud
 • Effektivt mot smuts och lukt
 • Optimerar pälskvaliteten
 • Dryg användning
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Saknar doft för de som föredrar det
 • Finns kanske inte i alla butiker

Hur hittar man det bästa kattschampot?

Att hitta rätt kattschampo för din fyrbenta vän kan vara en utmaning, då det finns en mängd olika produkter på marknaden. Det är dock viktigt att komma ihåg att varje katt är unik, med sina egna specifika behov och preferenser. För att hitta det bästa kattschampot för just din katt, bör du ta hänsyn till flera olika faktorer. Här följer några av de viktigaste bedömningskriterierna som kan hjälpa dig att göra ett informerat val.

Ingredienser

Det första du bör titta på när du väljer ett kattschampo är ingredienslistan. Bra kattschampon innehåller inga starka kemikalier eller syntetiska ämnen som kan irritera kattens hud eller skada dess päls. Istället bör de vara berikade med naturliga oljor och växtextrakt som hjälper till att rengöra och vårda pälsen utan att torka ut den. Undvik produkter som innehåller parabener, sulfater och artificiella färgämnen, då dessa kan vara skadliga för katter.

Hudtyp

Katters hud kan variera mycket, och det är viktigt att välja ett schampo som passar just din katts hudtyp. Om din katt har känslig hud bör du välja ett schampo som är extra milt och skonsamt. Om din katt däremot har fet hud kan ett schampo med djuprengörande egenskaper vara lämpligt. Det finns även schampon för katter med specifika hudproblem, som t.ex. eksem eller mjäll.

Pälstyp

Även kattens päls kan variera stort i både längd och textur, och olika pälstyper kräver olika typer av vård. Långhåriga katter kan behöva ett schampo som hjälper till att reda ut tovor och hålla pälsen mjuk och glansig, medan korthåriga katter kan behöva ett schampo som återfuktar och skyddar huden under pälsen.

Doft

Även om du kanske föredrar ett schampo med en stark och behaglig doft, kan det vara bra att komma ihåg att katter har mycket känsligare luktsinne än människor. Därför är det bäst att välja ett schampo med en mild doft, eller inget doftämne alls, för att inte irritera din katt.

Pris

Priset på kattschampo kan variera stort beroende på märke, ingredienser och storlek på flaskan. Det är viktigt att komma ihåg att det inte alltid är de dyraste produkterna som är de bästa. Istället är det viktigt att fokusera på produkternas innehåll och hur väl de passar din katts specifika behov.

Användarrecensioner

En annan viktig faktor att titta på är användarrecensioner. Genom att läsa vad andra kattägare tycker om en viss produkt kan du få en bättre uppfattning om huruvida den är effektiv och skonsam mot kattens hud och päls. Kom dock ihåg att varje katt är unik, och vad som fungerar för en katt kanske inte fungerar för en annan.

Eftervård

Vissa kattschampon erbjuder också eftervårdsfördelar, som att de hjälper till att hålla pälsen frisk och glansig mellan tvättarna. Om din katt har en päls som lätt blir torr och frissig kan det vara värt att investera i ett schampo med extra återfuktande egenskaper.

Åldersanpassat

Slutligen är det viktigt att tänka på att kattens ålder kan påverka valet av schampo. Kattungar har känsligare hud än vuxna katter och kan behöva ett särskilt milt schampo. Äldre katter kan ha torrare hud och päls, och kan därför behöva ett schampo med extra återfuktande ingredienser.

Tabby cat observing ear cleaning solution with hygiene and pet care focus

Fördelar med Kattschampo

Att använda ett kvalitativt kattschampo för ditt husdjur har många fördelar. Dess speciella formel tillgodoser kattens specifika behov och kan ha positiva effekter på pälsens hälsa och utseende. Här följer några av de mest framstående fördelarna med att använda kattschampo.

 • Skonsamt för kattens hud: Kattschampo är speciellt framtaget för att vara mild mot kattens känsliga hud. Med naturliga ingredienser som inte irriterar, kan du vara säker på att din katt får en säker och skonsam tvättupplevelse. Detta är särskilt viktigt för katter med känslig hud eller specifika hudåkommor, då ett mänskligt schampo kan förvärra dessa problem.
 • Ger glansig och frisk päls: Kattschampon är formulerade med speciella ingredienser som bidrar till en frisk och glansig päls. De kan hjälpa till att reda ut knutar, minska frissighet och återställa pälsens naturliga glans. Dessutom kan vissa kattschampon även skydda pälsen från skador orsakade av solen och miljön.
 • Kan behandla specifika hud- och pälsproblem: Vissa kattschampon är utformade för att behandla specifika problem som mjäll, loppor och fästingar, eller olika typer av hudinfektioner. De kan vara ett värdefullt verktyg i din arsenal av kattvårdsprodukter och kan bidra till att hålla din katt frisk och lycklig.
 • Speciellt anpassat till kattens pH-värde: Kattens hud har ett annat pH-värde än människans hud, därför är det viktigt att använda ett schampo som är formulerat för att matcha detta. Användning av ett schampo med fel pH kan leda till uttorkning av huden, irritation och andra hudproblem.
 • Återfuktar och näring: Kattschampon innehåller ofta ingredienser som återfuktar och ger näring till huden och pälsen. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för katter med torr hud eller en päls som lätt blir torr och spröd. Genom att hålla kattens hud och päls återfuktad kan du hjälpa till att förhindra problem som klåda och fjällning.

Nackdelar med Kattschampo

Trots alla fördelarna med kattschampo finns det också några nackdelar att tänka på. Dessa varierar från individ till individ och beror på kattens specifika behov och personliga preferenser. Här listar vi några av de vanligaste nackdelarna med att använda kattschampo.

 • Allergiska reaktioner: Trots att kattschampon är utformade för att vara skonsamma kan vissa katter ändå vara allergiska mot ingredienserna. Detta kan leda till hudirritation, klåda och andra allergiska reaktioner. Det är viktigt att alltid testa ett nytt schampo på en liten del av kattens hud innan du använder det på hela kroppen, och att noggrant följa anvisningarna på etiketten.
 • Obehag för katten: Många katter gillar inte att bli blöta eller badade, och det kan vara en utmaning att få dem att stå stilla under schamponeringen. Att bada katten kan därför vara en stressfylld upplevelse för både dig och din fyrbenta vän. Detta kan dock mildras genom att använda ett kattschampo med en mild doft, och genom att bada katten i en lugn och trygg miljö.
 • Kostnad: Kvalitativa kattschampon kan ofta vara dyrare än mänskliga schampon, vilket kan vara en avskräckande faktor för vissa kattägare. Det är dock viktigt att komma ihåg att priset ofta återspeglar produktens kvalitet och effektivitet. Dessutom kan kostnaden för ett bra kattschampo lätt uppvägas av de pengar du sparar genom att slippa behandla hud- och pälsproblem som orsakats av billiga, olämpliga produkter.
Cute cat spending time indoors

Hur använder man Kattschampo?

Användning av kattschampo kräver lite förberedelse och tålamod, men med rätt tillvägagångssätt kan det bli en mer behaglig upplevelse för både dig och din katt. Här är några steg att följa när du ska schamponera din katt.

Förberedelser

Det första du bör göra innan du badar din katt är att borsta dess päls ordentligt. Detta hjälper till att ta bort lösa hår och eventuella knutar som kan bli svårare att hantera när pälsen är våt. Se till att du har alla nödvändiga saker redo innan du börjar, inklusive handdukar, en behållare för vatten och naturligtvis själva kattschampot. Detta kommer att göra processen smidigare och mindre stressande för katten.

Genomförande

Du bör börja med att försiktigt blöta din katts päls. Det är viktigt att göra detta gradvis och försiktigt, eftersom många katter inte tycker om att bli blöta. Använd därefter en liten mängd kattschampo och arbeta upp ett lödder i pälsen. Var försiktig så att du inte kommer schampo i kattens ögon eller öron, då detta kan vara irriterande och obehagligt för katten.

Sköljning

Efter att du har löddrat in katten med schampo, är det dags att skölja. Detta bör göras noggrant för att ta bort allt schampo ur pälsen. Kvarvarande schamporester kan leda till irritation och klåda. Se till att använda ljummet vatten för sköljningen, eftersom katter kan vara känsliga för temperaturförändringar.

Torkning

När du har sköljt bort alla schamporester bör du torka din katt med en mjuk handduk. Var försiktig och torka varsamt, eftersom grovt gnuggande kan orsaka hudirritation eller skada pälsen. Om din katt tolererar det, kan du också använda en hårtork på låg värme för att torka pälsen snabbare.

Eftervård

Slutligen, efter att katten är helt torr, borsta igenom pälsen en gång till för att avlägsna eventuella resterande lösa hår och ge pälsen en fin glans. Om du använder ett kattschampo med eftervårdsegenskaper kanske du också vill använda en speciell konditioneringsprodukt efter tvätten för att hjälpa till att hålla pälsen mjuk och frisk mellan tvättarna.

Vanliga frågor om Kattschampo

Kan man använda mänskligt schampo på katter?

Det är inte rekommenderat att använda mänskligt schampo på katter. Katter har en annan hud-pH än människor, och mänskliga schampon är utformade för att matcha den mänskliga huden. Användning av ett mänskligt schampo kan därför störa pH-balansen i kattens hud, vilket kan leda till torr hud, irritation och andra problem. Dessutom kan vissa ingredienser i mänskliga schampon vara skadliga eller till och med giftiga för katter.

Hur ofta bör man tvätta sin katt med kattschampo?

Frekvensen för hur ofta du bör tvätta din katt beror på en rad faktorer, inklusive kattens ras, ålder, livsstil och specifika hälsotillstånd. Generellt sett behöver dock de flesta innekatter inte badas mer än en gång var tredje till sjätte månad. Utomhuskatter kan behöva badas lite oftare, särskilt om de blir smutsiga eller kommer i kontakt med potentiellt skadliga ämnen.

Hur länge ska kattschampot verka innan man sköljer det ur pälsen?

Det varierar beroende på det specifika schampot du använder. De flesta kattschampon bör dock masseras in i pälsen och sedan sköljas ur efter ett par minuter. Du bör alltid läsa och följa instruktionerna på etiketten för bästa resultat. Kom ihåg att det är viktigt att skölja ur allt schampo noggrant, eftersom kvarvarande schamporester kan leda till irritation och klåda.

Kan man använda kattschampo på kattungar?

Generellt sett bör kattungar inte badas med schampo förrän de är minst 8 veckor gamla. När de är tillräckligt gamla kan du använda ett särskilt kattungeschampo som är milt och skonsamt mot deras känsliga hud. Du bör dock alltid konsultera en veterinär eller professionell kattuppfödare för råd om bad och skötsel av kattungar.

Kan man tvätta sin katt med bara vatten?

Även om det är möjligt att tvätta din katt med bara vatten, kommer det inte att vara lika effektivt för att rengöra pälsen och huden som ett bra kattschampo. Vatten kan hjälpa till att avlägsna smuts från pälsen, men det tar inte bort oljor eller bakterier på samma sätt som schampo gör. Dessutom innehåller kattschampon ofta ingredienser som hjälper till att hålla pälsen frisk och glansig.

Kan man tvätta sin katt med hundschampo?

Det är inte rekommenderat att tvätta din katt med hundschampo. Även om både hundar och katter är husdjur, har de olika behov när det gäller hud- och pälsomsorg. Liksom mänskligt schampo kan hundschampo störa pH-balansen i kattens hud och orsaka irritation eller torr hud. Vissa ingredienser i hundschampon kan också vara skadliga för katter.

Hur mycket kattschampo ska jag använda vid varje tvätt?

Mängden kattschampo du bör använda beror på storleken på din katt och tjockleken på dess päls. Generellt sett bör en tesked till en matsked schampo vara tillräckligt för de flesta katter. Det är dock viktigt att läsa och följa instruktionerna på etiketten på ditt specifika kattschampo för bästa resultat.

Är det farligt om min katt slickar på pälsen efter att den blivit tvättad med kattschampo?

De flesta kattschampon är formulerade för att vara säkra för katter, även om de råkar slicka lite på pälsen efter tvätten. Det är dock alltid en bra idé att noga skölja bort allt schampo efter tvätt, eftersom kvarvarande schamporester kan leda till irritation och klåda. Om du är orolig för att din katt ska slicka på pälsen efter tvätten, kan du leta efter ett schampo som är speciellt utformat för att vara säkert om det sväljs.

Testvinnare - Bästa Kattschampo

 • Trikem Klorhexidin Schampo 200 ml
 • Douxo S3 Pyo Shampoo
 • Petwise Spray-On Hund & Kattschampo - 350 ml
 • Allergenius Cat Specialschampo 250 ml
 • AniClean Schampo utan parfym
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
12 röster, Genomsnitt: 4.5 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu