Våra tester

På Husdjursrevyn kan du hitta olika tester av husdjursprodukter. Testerna är baserade på en noggrann marknadsundersökning. Vi går regelbundet igenom den svenska marknadens utbud för att sammanställa och uppdatera informationen om produkterna. Informationen inhämtas från flera olika håll, ofta direkt från tillverkare och olika kundundersökningar samt vår egen erfarenhet av att använda olika produkter och tjänster. Vi använder den inhämtade informationen för att bilda underlagen till de test som sedan publiceras på våran hemsida.  Utöver detta så tar vi löpande in omdömen och åsikter från vårt nätverk av husdjursägare som testat produkterna och väger in dessa i våra bedömningar. Ett test vi tar fram är därför aldrig statiskt, utan förändras under tiden allt eftersom vi utökar vår förståelse och kunskap om de olika produkterna. Rangordningen i testerna baseras på en kombination av kvalitet, omdömen, pris och funktionalitet. 

Bli en del av vårt nätverk av husdjursägare

Använder du några husdjursprodukter som du tror att andra husdjursägare behöver eller har du åsikter om de produkter vi skriver om idag? Skulle du också vilja bli en del av vårt nätverk av husdjursägare? 

Om ditt svar är ja på dessa två frågor; Fantastiskt! Då är du mer än välkommen att lämna in en ansökan om att gå med i vårt nätverk! Detta gör du antingen till info@lunalink.se eller direkt till vår nätverksansvariga på moa@lunalink.se. Skriv gärna några rader om vem du är, vilka djur du har och vad du skulle kunna bidra med så återkommer vi till dig!

När du är en del av vårt nätverk av husdjursägare kan du känna dig säker, Du kommer alltid vara anonym och vi kommer aldrig att publicera dina personuppgifter på Husdjursrevyn. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter under GDPR.