Bästa Cykelkorg 2024

Senast uppdaterad: 1 januari 1970

Cykelkorg för hundar är en speciell typ av korg som är designad för att säkert transportera din fyrbenta vän på en cykeltur. De är vanligtvis gjorda av robust material för att motstå skakningar och stötar under resan, med tillräckligt utrymme för din hund att sitta eller ligga bekvämt. Många kommer också med säkerhetsfunktioner, såsom säkerhetssele eller lock, för att hålla din hund säker under resan.

En cykelkorg för hundar kan vara ett utmärkt verktyg för de som gillar att ta med sina husdjur på sina äventyr. Oavsett om du tar en lugn åktur genom parken, en snabb tur till affären, eller kanske till och med en längre utflykt, en hundcykelkorg gör det möjligt för din hund att följa med och njuta av resan på ett säkert och bekvämt sätt. Ägare till mindre hundraser finner särskilt dessa cykelkorgar användbara, eftersom de ger ett säkrare och mer bekvämt alternativ till att låta hunden följa med på promenader eller springa bredvid cykeln.

I vår strävan att hjälpa husdjursägare att hitta den bästa utrustningen har vi granskat flera av de mest populära cykelkorgarna för hundar på marknaden och utsett Trixie Front Bicycle Basket som vår absoluta favorit. Denna cykelkorg imponerade på oss med sin robusta konstruktion, komfortabla design och utmärkta säkerhetsfunktioner, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som vill ta med sin hund på cykelturer.

Innehållsförteckning

Så gjorde vi testet

Vi på Husdjursrevyn förstår vikten av en bra cykelkorg för att säkerställa att våra fyrbenta vänner har en bekväm och säker resa. För att hitta den bästa cykelkorgen för hundar, har vi noggrant testat och utvärderade ett antal produkter på marknaden. På grundval av olika kriterier såsom hållbarhet, komfort, säkerhet och pris, har vi sammanställt en lista över de bästa produkterna som finns tillgängliga.

 • Hållbarhet: Håller korgen länge? Är den tillverkad av robust material som tål de dagliga belastningarna av cykling?
 • Komfort: Har korgen tillräckligt med utrymme för hunden att ligga eller sitta bekvämt? Har den någon form av vaddering eller stöd för att ge ytterligare komfort?
 • Säkerhet: Hur säker är korgen för hunden? Har den någon typ av säkerhetsbälte eller sele för att förhindra att hunden hoppar ut? Är den stabil nog att inte tippa över under cykelturen?
 • Pris: Är priset för korgen rimligt i förhållande till dess kvalitet och funktioner? Vilket värde ger den för pengarna?

Genom att kombinera alla dessa faktorer, tror vi att vi har hittat de bästa cykelkorgarna för hundar på marknaden. Vi hoppas att denna guide kommer att hjälpa dig att göra ett informerat val när du köper en cykelkorg för din fyrbenta vän.

Topplista: Bästa Cykelkorg

1. Bäst i test: Trixie Front Bicycle Basket

Trixie Front Bicycle Basket Black 41 x 47 x 29 cm
Trixie Front Bicycle Basket Black 41 x 47 x 29 cm
Bäst i test
Hållbarhet 9.7
Kapacitet 9.7
Montering 9.7
Totalt 9.7
Bästa pris
1095 kr

Recension av Trixie Front Bicycle Basket: Med en betygsättning på 4,7/5, levererar Trixie Front Bicycle Basket ett otroligt värde för pengarna. Den kostar 1141kr, vilket kan tyckas vara på den dyrare sidan, men för de funktioner och kvalitet som den erbjuder, är det definitivt värt investeringen. Korgen är tillverkad i Tyskland och är robust nog att hantera vikt upp till 6 kg, vilket gör den idealisk för små till medelstora hundar.

När det kommer till komfort, ger korgen gott om utrymme för hunden att sitta eller ligga bekvämt. Den är 41 x 47 x 29 cm i storlek, vilket ger tillräckligt med utrymme för hunden att röra sig och ändra position under resan. Dessutom hjälper nätet ovanpå korgen till att hålla hunden säker genom att förhindra att den hoppar ut. Snabblåset underlättar också avlägsnande av korgen från cykelns styre.

När det kommer till säkerhet, har Trixie Front Bicycle Basket en stabil konstruktion som hindrar den från att tippa över under cykelturen. Säkerhetsbältet eller selen finns inte, men nätet fungerar som en säkerhetsfunktion för att hålla hunden inne i korgen. Sammantaget är Trixie Front Bicycle Basket mycket hållbar, komfortabel och säker för din fyrbenta vän, och trots det högre priset, erbjuder den utmärkt värde för pengarna.

Fördelar

 • Kan hantera vikt upp till 6 kg
 • Rymlig och bekväm för hunden
 • Säker med nät för att förhindra att hunden hoppar ut
 • Stabil konstruktion, tippas inte över
 • Snabblås för enkel avlägsnande från cykel

Nackdelar

 • Högre pris jämfört med andra modeller
 • Saknar säkerhetsbälte eller sele

2. Bästa komfort: Trixie Friends On Tour Bicycle Basket

Trixie Friends On Tour Bicycle Basket Black 35 x 49 x 55 cm
Trixie Friends On Tour Bicycle Basket Black 35 x 49 x 55 cm
Hållbarhet 9.8
Kapacitet 9.6
Montering 9.1
Totalt 9.5
Bästa pris
829 kr

Baserat på vår testprocess har vi gett Trixie Friends On Tour Bicycle Basket ett betyg på 4,5 av 5 stjärnor. Denna cykelkorg är mycket hållbar, tillverkad av både vävt pilträ och metallgaller som tål daglig användning och belastning under cykelturer. Dessutom är den tillräckligt robust för att inte tippa över, vilket bidrar till dess säkerhetspoäng.

Trixie cykelkorg erbjuder också utmärkt komfort för din hund eller katt. Med dess generösa dimensioner på 35 x 49 x 55 cm finns det gott om utrymme för ditt husdjur att sitta eller ligga bekvämt under resan. En bekväm sittkudde medföljer dessutom, som kan tvättas för hand för att hålla korgen ren och fräsch.

Priset på 749 kr kan betraktas som rimligt givet korgens kvalitet och funktioner. Med tanke på dess hållbarhet, komfort och säkerhetsträffar, ger Trixie cykelkorg värde för pengarna. Korgen är också lätt att fästa på pakethållaren, vilket gör den lätt att använda för alla cykelentusiaster som vill ta med sina husdjur på äventyr. Sammantaget är Trixie Friends On Tour Bicycle Basket ett utmärkt val för alla husdjursägare som söker en högkvalitativ cykelkorg för sina fyrbenta vänner.

Fördelar

 • Hög hållbarhet och robusthet
 • Generösa dimensioner för husdjurskomfort
 • Inkluderar bekväm, tvättbar sittkudde
 • Rimligt pris för kvalitet och funktioner
 • Lätt att fästa på pakethållaren

Nackdelar

 • Ingen regnskyddsfunktion
 • Större storlek kan påverka cykelhanteringen

3. Bästa säkra: Trixie Friends On Tour Bicycle Bag

Trixie Friends On Tour Bicycle Bag Dogs & Cats Black 48 x 29 x 42 cm
Trixie Friends On Tour Bicycle Bag Dogs & Cats Black 48 x 29 x 42 cm
Hållbarhet 9.2
Kapacitet 9
Montering 9.7
Totalt 9.3
Bästa pris
1199 kr

Trixijs Friends On Tour Bicycle Bag är en utmärkt produkt när det gäller hållbarhet. Den är tillverkad av robust nylonmaterial som tål dagliga belastningar och slitage från cykling. Den orsakar ingen skada, även om hunden rör sig mycket i korgen. Med sina dimensioner på 48 x 29 x 42 cm är denna korg tillräckligt rymlig för hunden att sitta eller ligga bekvämt under cykelturen. Dessutom kan den lätt monteras på cykelns pakethållare och används som en bärväska, vilket gör den mycket funktionell och praktisk.

När det gäller säkerhet, har Trixie Friends On Tour Bicycle Bag utmärkt design. Den har ett nät-tak som hindrar hunden från att hoppa ut och ger samtidigt bra ventilation. Dessutom finns det ett koppelfäste för extra säkerhet, vilket hindrar att din hund hoppar ur korgen under cykelturen. Denna produkt har verkligen tänkt på varje detalj för att garantera din hunds säkerhet och bekvämlighet under resan.

Trots sitt höga pris på 1099 kr, erbjuder Trixie Friends On Tour Bicycle Bag mycket värde för pengarna. Kvaliteten, hållbarheten och de smarta säkerhetsfunktionerna i denna produkt gör det värt priset. Med Trixie Friends On Tour Bicycle Bag kan du vara säker på att din hund kommer att ha en bekväm och säker cykeltur. Vi rekommenderar starkt denna produkt till alla som söker en högkvalitativ cykelkorg för sin hund.

Fördelar

 • Hög hållbarhet tack vare robust material
 • Rymlig med dimensioner på 48 x 29 x 42 cm
 • Enkel att montera på cykelns pakethållare
 • Utmärkt säkerhetsdesign med nät-tak och koppelfäste
 • God ventilation för din hund

Nackdelar

 • Hög prislapp på 1099 kr
 • Kanske inte passar alla hundstorlekar

4. Bästa hållbara: Trixie Cykelkorg Antracit

Trixie Cykelkorg Antracit 44×34×41 cm
Trixie Cykelkorg Antracit 44×34×41 cm
Hållbarhet 9
Kapacitet 9.1
Montering 9.5
Totalt 9.2
Bästa pris
729 kr

Trixi Cykelkorg Antracit får vårt betyg på 4,2 av 5, vilket speglar dess övergripande kvalitet och prestanda. När det kommer till hållbarhet, levererar denna produkt en robust konstruktion av konstrotting med ett starkt metallgaller som tak. Detta ger en solid struktur som kan tåla de dagliga belastningarna av cykling. Dessutom tillhandahåller den en mysig kudde inuti som går att ta ut och tvätta för hand, vilket bidrar till produkten komfortnivå.

Vad gäller säkerhet, erbjuder denna cykelkorg viktiga funktioner som garanterar din hunds välbefinnande. Även om det inte finns något explicit säkerhetsbälte eller sele, tillåter dess design att du själv kan lägga till detta om det behövs. Man bör dock notera att vissa användare har rapporterat problem med fästet på cykeln, vilket kan påverka produktens övergripande stabilitet och säkerhet. Det är därför rekommenderat att kontrollera och eventuellt förstärka fästet innan användning.

Prismässigt är Trixi Cykelkorg Antracit ganska rimligt prissatt vid 699 kr, särskilt i förhållande till den höga kvaliteten och de funktioner den erbjuder. Sammanfattningsvis, med tanke på dess hållbarhet, komfort och pris, anser vi att Trixi Cykelkorg Antracit är ett bra val för dem som söker en tillförlitlig cykelkorg för deras hund.

Fördelar

 • Hållbar konstruktion av konstrotting.
 • Starkt metallgaller som tak.
 • Uttagbar och tvättbar mysig kudde.
 • Möjlighet att lägga till säkerhetsbälte.
 • Rimligt pris i förhållande till kvaliteten.

Nackdelar

 • Inget inkluderat säkerhetsbälte eller sele.
 • Problem rapporterade med cykelfästet.

5. Bästa billiga: Trixie Cykelkorg med galler

Trixie Cykelkorg med galler
Trixie Cykelkorg med galler
Hållbarhet 8.6
Kapacitet 9.1
Montering 9.3
Totalt 9
Bästa pris
349 kr

Trixie Cykelkorg med galler får vårt betyg på 4,0/5, vilket indikerar att den generellt uppfyller de flesta av våra kriterier för en bra hund cykelkorg. När det gäller hållbarhet är den bastanta flätade designen och gallertaket imponerande. De bidrar till korgens robusthet och säkerställer att din hund sitter säkert under cykelturen. Dock, med tanke på att många recensioner nämnde brist på fastsättning, kan detta vara en potentiell svaghet i designen som kan påverka produktens övergripande hållbarhet och säkerhet.

Komforten för ditt husdjur har också varit en övervägande faktor i vår bedömning. Trots att korgen erbjuder tillräckligt med utrymme för en mindre hund, nämner produktbeskrivningen inte någon särskild vaddering eller stöd. Även om detta inte nödvändigtvis betyder att korgen är obekväm, kan det vara något att tänka på för ägare till äldre eller mer känsliga husdjur.

Till sist, med ett pris på 349 kr, är Trixie Cykelkorg med galler ett prisvärt alternativ jämfört med andra produkter vi testat. Även om det finns några potentiella problem med fastsättning och komfort, är det överlagt en solid produkt som erbjuder bra värde för pengarna. Dock rekommenderar vi att potentiella köpare tar hänsyn till dessa faktorer och överväger hur de påverkar deras specifika behov innan de gör ett köp.

Fördelar

 • Hög hållbarhet tack vare flätad design
 • Gallertak för ökad säkerhet
 • Tillräckligt med utrymme för mindre hundar
 • Prisvärt alternativ jämfört med andra produkter
 • Säkerställer hundens säkerhet på cykelturen

Nackdelar

 • Bristande fastsättning kan påverka hållbarheten
 • Ingen specifik vaddering eller stöd för husdjuret

Att hitta den bästa cykelkorgen för din hund

Att hitta den bästa cykelkorgen för din hund kan vara en utmaning, med tanke på det breda utbudet av produkter på marknaden. Det finns dock ett antal kriterier som du bör beakta för att försäkra dig om att du väljer den bästa korgen för just din hund. Här är några viktiga faktorer att överväga:

Storlek och kapacitet

En av de viktigaste faktorerna att överväga när du väljer en cykelkorg för din hund är storleken och kapaciteten. Korgen ska vara tillräckligt stor för att din hund ska kunna sitta, ligga och vända sig bekvämt. Samtidigt bör den inte vara så stor att din hund riskerar att skaka omkring under cykelturen. Var noga med att kontrollera korgens viktgräns för att säkerställa att den kan bära din hunds vikt säkert.

Material

Materialvalet är en annan viktig faktor att ta hänsyn till. Cykelkorgar för hundar finns i en mängd olika material, inklusive metall, plast och tyg. Metallkorgar är vanligtvis mer hållbara och robusta, men de kan också vara tyngre. Plast- och tygkorgar är lättare och mer portabla, men kanske inte lika hållbara som metallkorgar. Välj ett material som bäst passar dina och din hunds behov.

Säkerhetsfunktioner

Säkerheten är naturligtvis avgörande när du väljer en cykelkorg för din hund. Korgen bör ha säkerhetsfunktioner som säkerhetssele, lock eller galler för att förhindra att din hund hoppar ur korgen under cykelturen. Dessutom bör korgen vara stabil och säker att fästa på din cykel för att minimera risken för olyckor.

Komfort

Komfort är en annan nyckelfaktor att tänka på. Din hund bör kunna sitta eller ligga bekvämt i korgen under hela cykelturen. Korgen bör ha tillräckligt med utrymme för din hund, samt en mjuk botten för extra komfort. Vissa korgar kommer även med extra funktioner som vadderade sidor eller ett solskydd för att göra resan ännu bekvämare för din hund.

Montering och demontering

En bra cykelkorg för hundar bör vara enkel att montera och demontera. Du vill kunna fästa och ta bort korgen från din cykel med lätthet. Detta är särskilt viktigt om du planerar att använda korgen regelbundet, eller om du behöver ta bort korgen för att lämna din cykel obevakad.

Hållbarhet

Hållbarhet är en annan viktig faktor att överväga. En bra cykelkorg för hundar bör vara tillverkad av högkvalitativa material och kunna tåla regelbunden användning. Kontrollera att korgen är välbyggd, med starka sömmar och fästen. Det kan också vara en bra idé att leta efter en korg med en vattentät eller vattenresistent yta, för att skydda den från regn och väta.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att kontrollera användarrecensioner innan du gör ditt val. Även om en produkt kan se bra ut på papperet, kan den i praktiken ha brister som bara tidigare köpare kan upptäcka. Användarrecensioner kan ge värdefull information om produkten, inklusive dess prestanda, hållbarhet och användarvänlighet. Se till att läsa flera recensioner för att få en balanserad bild av produkten.

Koepguide cykelkorg

Fördelarna med att ha en cykelkorg för din hund

När vi överväger att använda en cykelkorg för våra fyrbenta vänner, finns det flera fördelar som gör det till en attraktiv möjlighet. Nedan har vi listat några av de mest framträdande fördelarna med att använda en cykelkorg för hundar:

 • Säker transport: En av de största fördelarna med en hundcykelkorg är att den erbjuder en säker transportmetod för din hund. Ofta försedda med säkerhetsfunktioner som selen och gallret för att hålla hunden säker och skyddad, minskar de risken för eventuella olyckor. Din hund är säkrad i en stabil omgivning, vilket minimerar risken för skador om du skulle behöva bromsa plötsligt eller vidta undvikande åtgärder.
 • Bequemlichkeit: Cykelkorgar för hundar är också extremt bekväma både för ägaren och husdjuret. Ägaren behöver inte oroa sig för att hålla hunden i koppel medan han cyklar, och hunden kan sitta eller ligga bekvämt i korgen och njuta av utsikten. Med en cykelkorg är det lättare att transportera mindre hundraser över längre sträckor.
 • Stärker bindningen mellan ägare och hund: Cykelturer tillsammans kan stärka bandet mellan dig och din hund. Att dela nya upplevelser och äventyr tillsammans kan förbättra kommunikationen och tilliten mellan er. Din hund kommer också att uppskatta den extra tiden utomhus och den spännande variationen i rutinerna.
 • Flexibilitet: Med en cykelkorg för hundar kan du enkelt ta med din hund överallt, oavsett om det är en kort tur till butiken, en lång cykeltur i parken eller till och med en dagsutflykt till landsbygden. Du behöver inte oroa dig för att din hund blir trött och behöver bäras, vilket ger dig större frihet att utforska och njuta av dina cykelturer.
 • Hållbarhet: Slutligen är de flesta cykelkorgar för hundar designade för att vara hållbara och långvariga. De är tillverkade av robusta material som kan motstå slitage från regelbunden användning, och många har vattentäta eller vattenresistenta egenskaper. Detta betyder att din investering kommer att hålla under lång tid, vilket ger dig och din hund många lyckliga och säkra cykelturer tillsammans.

Nackdelarna med att använda en cykelkorg för hundar

Trots de många fördelarna som en cykelkorg för hundar kan erbjuda, finns det också några nackdelar som är viktiga att överväga innan du gör ditt köp. Här listar vi några av de möjliga nackdelarna med att använda en cykelkorg för hundar:

 • Storleksbegränsningar: En av de mest uppenbara nackdelarna med cykelkorgar för hundar är storleksbegränsningen. Dessa korgar är oftast endast lämpliga för mindre hundraser eller valpar. Större hundar kanske inte passar eller känna sig bekväma i en cykelkorg, vilket begränsar användningen av denna produkt till ägare med mindre hundar.
 • Stabilitetsproblem: En annan nackdel med cykelkorgar för hundar är att de kan påverka cykelns balans och stabilitet, särskilt om hunden rör sig mycket. Detta kan göra det svårare att manövrera cykeln och öka risken för olyckor, särskilt vid högre hastigheter eller på ojämna ytor. Även om de flesta korgar kommer med säkerhetsfunktioner för att hålla hunden på plats, är det viktigt att noggrant överväga dina cykelfärdigheter och rutten du planerar att ta innan du bestämmer dig för att använda en hundcykelkorg.
 • Monteringsproblem: Slutligen kan vissa cykelkorgar för hundar vara svåra att montera och demontera. Även om de flesta modeller är designade för att vara användarvänliga, kan vissa kräva extra verktyg eller tid att installera. Dessutom kanske inte alla cykelkorgar passar alla cykelmodeller, vilket kan begränsa dina alternativ och kräva ytterligare forskning och jämförelse innan du gör ditt köp.

Hur använder man en cykelkorg för hundar?

Att använda en cykelkorg för hundar kan vara enkelt och roligt, men det kräver lite förberedelse och omtanke för att säkerställa en positiv upplevelse för både dig och din hund. Nedan följer några steg och tips för att få ut det mesta av din hundcykelkorg:

Tillvänjning

Första gången du introducerar din hund för cykelkorgen bör du låta den utforska den i sin egen takt. Lägg korgen på golvet och låt din hund sniffa runt den. Belöna din hund med godis eller beröm när den visar intresse för korgen. Detta hjälper till att skapa positiva associationer med cykelkorgen.

Träning

När din hund har vant sig vid cykelkorgen, kan du börja träna den att sitta i korgen medan den är fäst på cykeln. Börja med korta sessioner och gradvis öka längden på dessa sessioner. Se till att alltid belöna din hund för att sitta lugnt i korgen. Detta kommer att hjälpa till att bygga positiva associationer med cykelturer.

Säkerhet

Alltid prioritera din hunds säkerhet när du använder en cykelkorg. Se till att korgen är ordentligt fastsatt på cykeln och att din hund är säkert fäst i korgen med hjälp av de medföljande säkerhetsfunktionerna. Kontrollera regelbundet att alla fästen och remmar är i gott skick och byt ut dem vid första tecken på slitage.

Bekvämlighet

För din hunds bekvämlighet, överväg att lägga till en kudde eller filt i botten av cykelkorgen. Detta kommer att ge extra stöd och värme, vilket kan bidra till att göra cykelturen mer behaglig för din hund. Se till att det finns tillräckligt med utrymme för din hund att sitta eller ligga bekvämt i korgen.

Respekt för din hunds gränser

Slutligen, kom ihåg att respektera din hunds gränser. Alla hundar är olika, och vissa kanske inte känner sig bekväma med att åka i en cykelkorg. Om din hund visar tecken på ångest eller obehag, tvinga inte den att åka i korgen. Istället, leta efter alternativa sätt att inkludera din hund i dina cykeläventyr.

Vanliga frågor om Cykelkorg

Är alla cykelkorgar lämpliga för alla hundstorlekar?

Nej, alla cykelkorgar är inte lämpliga för alla hundstorlekar. De flesta cykelkorgar är designade för mindre hundraser, eftersom de måste vara tillräckligt lätta att montera på en cykel utan att påverka cykelns stabilitet. Om du har en större hund, kan det vara mer lämpligt att leta efter en särskild hundvagn som kan dras efter din cykel. Kontrollera alltid produktens specifikationer och viktgränser innan du köper en cykelkorg för din hund.

Kan jag cykla med min hund i alla väder?

Det beror på typen av cykelkorg du har och vilken typ av väder det är. Vissa cykelkorgar för hundar har vattentäta eller vattenresistenta egenskaper, vilket gör dem lämpliga för lätt regn. Emellertid bör du undvika att cykla med din hund i extremt dåligt väder, eftersom det kan vara farligt och obehagligt för både dig och din hund. Om det är mycket varmt, se till att din hund har tillräckligt med vatten och inte utsätts för direkt solljus under en längre period.

Vad ska jag göra om min hund inte vill sitta i cykelkorgen?

Om din hund visar motstånd mot att sitta i cykelkorgen, kan det hjälpa att göra det till en gradvis process. Börja med att låta din hund utforska korgen på egen hand, med godis och beröm för att skapa positiva associationer. Du kan sedan börja träna din hund att sitta i korgen under korta perioder, långsamt öka längden på dessa sessioner. Om din hund fortfarande inte vill sitta i korgen, kan det vara bäst att leta efter alternativa sätt att inkludera din hund i dina cykeläventyr.

Behöver jag några speciella verktyg för att installera cykelkorgen?

De flesta cykelkorgar för hundar är designade för att vara enkla att montera och kräver minimala verktyg. Oftast behöver du bara en skruvmejsel eller en insexnyckel, och vissa korgar kan till och med installeras utan verktyg alls. Kontrollera alltid produktens instruktioner innan installationen för att se vilka verktyg som behövs, om några.

Är cykelkorgar för hundar säkra?

Ja, de flesta cykelkorgar för hundar är säkra att använda, förutsatt att de används korrekt. De flesta korgar kommer med säkerhetsfunktioner som en säkerhetssele eller ett lock för att hålla hunden säker under resan. Det är dock viktigt att alltid prioritera din hunds säkerhet och komfort när du använder en cykelkorg. Kontrollera regelbundet att korgen är ordentligt fastsatt och att din hund är säkert fäst i korgen.

Kan jag använda en cykelkorg för andra husdjur än hundar?

Ja, vissa cykelkorgar för hundar kan också användas för andra mindre husdjur som katter, kaniner eller marsvin. Du bör dock alltid kontrollera produktens specifikationer och säkerhetsfunktioner innan du använder den för andra husdjur. Oavsett vilket husdjur du planerar att transportera, är det viktigt att säkerställa att det är säkert och bekvämt under resan.

Hur rengör jag min cykelkorg för hundar?

Att rengöra din cykelkorg för hundar beror på materialtypen. För plast- eller metallkorgar kan du oftast använda en fuktig trasa eller svamp med lite mild tvål för att torka av smuts och ludd. För tygkorgar bör du kontrollera om de har en löstagbar och maskintvättbar liner. Om inte, kan du försöka handtvätta dem eller använda en fläckborttagningsspray. Oavsett metod, se till att korgen är helt torr innan du låter din hund använda den igen.

Kan jag ta bort cykelkorgen när jag inte använder den?

Ja, de flesta cykelkorgar för hundar är lätta att ta bort när de inte används. Detta kan vara särskilt användbart om du behöver lämna din cykel obevakad och inte vill lämna korgen kvar. Dessutom kan det göra det enklare att rengöra korgen eller förvara den när den inte används. Kontrollera dock alltid produktens specifikationer och instruktioner för att se hur du bäst tar bort och installerar korgen.

Testvinnare - Bästa Cykelkorg

 • Trixie Front Bicycle Basket
 • Trixie Friends On Tour Bicycle Basket
 • Trixie Friends On Tour Bicycle Bag
 • Trixie Cykelkorg Antracit
 • Trixie Cykelkorg med galler
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
38 röster, Genomsnitt: 4.4 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu