Bästa GPS-halsband Katt 2024

Senast uppdaterad: 28 maj 2024

När det gäller att hålla koll på våra älskade kattkompisar erbjuder teknologin en lösning i form av GPS-halsband för katter. Dessa smarta enheter, som sätts fast vid kattens halsband, använder sig av GPS-teknik för att tillhandahålla realtidsinformation om var din katt befinner sig. Förutom att spåra din katts position kan många GPS-halsband även ge dig insikt i din katts aktivitetsnivå och beteendemönster.

GPS-halsband för katter är särskilt användbara om du har en äventyrlig katt som ofta strövar bortom trädgården eller hemområdet. Om din katt går vilse, kan ett GPS-halsband vara en livräddande försäkring som gör det möjligt att snabbt hitta och återföra din försvunna katt. Dessutom kan ett GPS-halsband vara till stor hjälp för ägare till innekatter som vill hålla koll på sina katter när de ges chansen att utforska utomhus under övervakade omständigheter.

Efter noggrann granskning och jämförelse av olika märken och modeller har vi kommit fram till att MiniFinder Atto Pro GPS Tracker till katt till katt utmärker sig som det bästa GPS-halsbandet för katter på marknaden. Den kombinerar överlägsen spårningsteknologi med användarvänliga funktioner, vilket gör det till ett utmärkt val för alla kattägare som vill hålla koll på sina fyrbenta vänner.

Innehållsförteckning
katt pa aeventyr2

Så gjorde vi testet

För att kunna erbjuda de mest pålitliga rekommendationerna för GPS-halsband till katter, har vi genomfört en serie tester och utvärderingar. Testprocessen utformats för att mäta varje produkts prestanda mot ett antal kritiska faktorer. Vi strävar efter att ge en objektiv och transparent bild av varje produkt, så att du som kattägare kan göra det bästa valet för din fyrbenta vän.

 • Spårningsnoggrannhet: Hur exakt är GPS-halsbandets spårningsfunktion? Kan det ge korrekta realtidsuppdateringar om kattens position?
 • Komfort: Hur bekvämt är halsbandet för katten att bära? Är det justerbart och lätt att sätta på och ta av?
 • Batterilivslängd: Hur länge håller batteriet i GPS-halsbandet? Krävs det frekventa uppladdningar?
 • Användarvänlighet: Hur användarvänlig är den tillhörande appen eller webbplatsen? Är det enkelt att ställa in och spåra din katt?
 • Pris: Vilket värde erbjuder GPS-halsbandet med tanke på dess pris? Är det kostnadseffektivt över tid?
 • Kundrecensioner: Vad säger andra kattägare om GPS-halsbandet? Har det fått övervägande positiva recensioner?

Genom att noggrant utvärdera varje produkt mot dessa kriterier strävar vi efter att erbjuda den mest omfattande och tillförlitliga guiden till GPS-halsband för katter. Oavsett om du är en erfaren kattägare eller om detta är ditt första husdjur, hoppas vi att vår guide kommer att hjälpa dig att göra ett välgrundat val.

Topplista: Bästa GPS-halsband Katt

1. Bäst i test: MiniFinder Atto Pro GPS Tracker till katt

Atto Pro GPS Tracker till hund och katt
Atto Pro GPS Tracker till hund och katt
Bäst i test
Design 9.8
Precision 9.7
Batteritid 9.6
Totalt 9.7
Bästa pris
1199 kr

MiniFinder Atto GPS Tracker för katter är en av de mest avancerade modellerna på marknaden. Spårningsnoggrannheten överstiger förväntningarna och ger realtidsuppdateringar om kattens position med imponerande precision. Detta är särskilt viktigt för husdjurägare, eftersom det ger trygghet att alltid veta var deras katt befinner sig. Med tanke på dess pris, erbjuder MiniFinder Atto ett utmärkt värde.

Komfort och användarvänlighet är två andra starka punkter för denna produkt. Halsbandet är lätt och justerbart, vilket gör det bekvämt för katten att bära under långa perioder. Dessutom är den tillhörande appen och webbplatsen mycket intuitiva, vilket gör det enkelt att ställa in och spåra din katt. Dessutom har den en IP67-certifiering vilket innebär att den är helt vattentät och kan användas i alla väderförhållanden.

Batterilivslängden på 35 timmar med 5 minuters uppdateringsintervall överträffar genomsnittet för GPS-halsband till katter, vilket minskar behovet av frekventa uppladdningar. Kundrecensionerna för denna produkt är övervägande positiva, med många lovord för dess prestanda och driftsäkerhet. I sin helhet visar MiniFinder Atto GPS Tracker till katt en hög standard inom varje område vi granskat, vilket gör den till en framstående produkt på marknaden.

Fördelar

 • Avancerad spårningsnoggrannhet.
 • Lätt och justerbart halsband.
 • Användarvänlig app och webbplats.
 • Vattentät med IP67-certifiering.
 • Bra batterilivslängd.

Nackdelar

 • Kräver frekventa laddningar.

2. Bästa premiumvalet: Eksit Data Pro 4G Gps Spårare

Eksit Data Pro 4G Gps Spårare till hund och katt
Eksit Data Pro 4G Gps Spårare till hund och katt
Design 9.7
Precision 9.7
Batteritid 9.1
Totalt 9.5
Bästa pris
1188 kr
1489 kr

Eksit Data Pro 4G Gps Spårare är ett GPS-halsband som presterar utmärkt i flera viktiga kategorier. När det gäller spårningsnoggrannhet, levererar denna produkt ovärderlig säkerhet tack vare sin realtidsspårning och tillgång till obegränsade användare samtidigt, utan extra kostnad. Dess 4G-kompatibilitet bidrar också till att göra spårning snabbare och mer effektiv. Dessutom är den extremt användarvänlig, med en enkel app för Android och iPhone samt SMS och dator alternativ.

När det gäller komfort, väger Eksit Data Pro 4G Gps Spårare endast 41 gram, vilket gör det lätt för katten att bära utan obehag. Den mindre storleken, jämfört med dess föregångare, är också ett plus för katter av alla storlekar. Batterilivslängden på cirka 7 dagar i standby-läge är också en stark punkt, vilket minskar behovet av frekventa uppladdningar. En annan praktisk funktion är möjligheten att fjärrstyra en ljud- och ljussignal om spåraren skulle tappas bort.

Angående priset erbjuder Eksit Data Pro 4G Gps Spårare mycket värde för pengarna. Trots att ett separat sim-kort behöver köpas till, tenderar kostnaden för detta och den datatrafik som krävs av GPS-spåraren att vara låg, med en uppskattad kostnad av endast 100 kr för 2-3 månaders användning. Med tanke på produktens överlägsna spårningsfunktioner, användarvänlighet och komfort är detta en prisvärd investering för den som önskar hålla ett vakande öga på sin katt. I allmänhet, med ett betyg på 4,5 av 5, är Eksit Data Pro 4G Gps Spårare ett utmärkt val för kattägare.

Fördelar

 • Utmärkt spårningsnoggrannhet och realtidsspårning
 • Tillgång till obegränsade användare utan extra kostnad
 • 4G-kompatibel för snabbare och effektivare spårning
 • Lättvikt på endast 41 gram
 • Lång batterilivslängd på upp till 7 dagar i standby-läge

Nackdelar

 • Sim-kort behöver köpas separat
 • Kostnad för datatrafik tillkommer

3. Bästa mellanklass: Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G

Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G
Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G
Design 9
Precision 9.2
Batteritid 9.7
Totalt 9.3
Bästa pris
1489 kr

Efter att ha testat Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G, kan vi sammanfatiskt säga att denna produkt överträffar förväntningarna på flera områden. När det gäller spårningsnoggrannhet, levererar TK-911 Pro 4G överlägsna resultat med korrekta realtidsuppdateringar om kattens position. Produkten är även uppskattad för dess användarvänlighet, med en intuitiv och enkel att använda app/webbplats som gör det lätt att ställa in och spåra din katt.

TK-911 Pro 4G skiljer sig från många andra GPS-halsband på marknaden med sin exceptionella komfort för katten. Den platta och smidiga designen gör halsbandet bekvämt för katten att bära, samt att den medföljande hållaren passar de flesta halsband. Dessutom ska nämnas att TK-911 Pro 4G har en mycket bra batterilivslängd, och behöver inte laddas upp lika frekvent som många andra modeller på marknaden.

Med tanke på produktens pris erbjuder TK-911 Pro 4G ett utmärkt värde. Trots ett högre pris än vissa av dess konkurrenter, kompenserar produktens prestanda och funktioner väl för kostnaden. Även om det inte finns några kundrecensioner ännu, baserat på vår noggranna utvärdering, tror vi att den här produkten kommer att bli mycket populär bland kattägare. Sammantaget ger vi Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G betyget 4,3/5.

Fördelar

 • Spårningsnoggrannhet med realtidsuppdateringar.
 • Intuitiv, användarvänlig app/webbplats.
 • Komfortabel design för katten.
 • Lång batterilivslängd
 • Bra värde för pengarna.

Nackdelar

 • Högre pris än konkurrerande modeller.
 • Inga kundrecensioner tillgängliga än.

4. Bästa billiga: Tractive Mini GPS till Katt

Tractive Mini GPS till Katt
Tractive Mini GPS till Katt
Design 9.6
Precision 8.9
Batteritid 9.1
Totalt 9.2
Bästa pris
599 kr

Tractive Mini GPS till Katt är en imponerande produkt, särskilt med tanke på dess storlek och vikt. Trots att den bara väger 25 gram levererar den pålitliga och exakta spårningsuppgifter. Live-spårningen är en utmärkt funktion som ger realtidsinformation om kattens plats, vilket är ovärderligt för utekattens ägare. Produkten erbjuder också en unik Power saving zone funktion, vilket innebär att när katten är nära hemmet och WiFi är tillgängligt, byter GPS över till det för att spara batteri. Batteriets livslängd på upp till 96 timmar är också imponerande, även om frekvent användning av live-spårningsfunktionen kan förkorta detta.

Halsbandet förefaller också att vara mycket bekvämt för katten att bära, med tanke på dess lätta vikt och justerbara storlek. Detta, tillsammans med det faktum att den är 100% vattentät och tål häftiga rörelser, gör det till en utmärkt lösning för aktiva utekatter. I termer av användarvänlighet är Tractive Mini GPS enkel att installera och hantera tack vare den tillhörande appen. Appen är kompatibel med alla mobiloperatörer och erbjuder tydliga visuella spårningsdata och notifikationer.

När det gäller prissättningen betalar du inte bara för enheten utan också för ett abonnemang som täcker kommunikationskostnaderna. Det finns två abonnemang att välja mellan: Basic och Premium, med priser som varierar beroende på längden på ditt engagemang. Detta kan vara en nackdel för vissa konsumenter som föredrar en engångskostnad. Kundrecensionerna för Tractive Mini GPS till Katt är övervägande positiva, med många ägare som uppskattar dess spårningsnoggrannhet och användarvänlighet. Trots den extra kostnaden för abonnemang, får denna produkt vårt betyg 4,2/5 baserat på dess höga prestanda och värde.

Fördelar

 • Utmärkt spårningsnoggrannhet
 • Lätt och bekväm för katten
 • Lång batterilivslängd
 • Smart strömsparande teknik
 • Användarvänlig tillhörande app

Nackdelar

 • Hög initial kostnad
 • Återkommande abonnemangskostnader

5. Kundfavoriten: Tractive GPS CAT 4 katt-tracker

Tractive GPS CAT 4 – katt-tracker och aktivitetsspårare
Tractive GPS CAT 4 – katt-tracker och aktivitetsspårare
Design 9.1
Precision 8.6
Batteritid 9.3
Totalt 9
Bästa pris
689 kr

Tractive GPS CAT 4 katt-tracker är en utmärkt produkt när det gäller spårningsnoggrannhet och användarvänlighet. Den erbjuder realtidsuppdateringar av kattens position och inkluderar en användarvänlig app för bekväm spårning. Funktioner som aktivitetsspårning och virtuella staket ger ägaren en tydlig bild av kattens rörelsemönster och uppdateringar om katten lämnar de definierade säkra områdena. Dock har produkten fått kritik för att inte vara så exakt med platser när man är ute och letar efter en bortkommen katt.

Komfortmässigt är GPS-halsbandet lätt och designat för att passa de flesta katthalsband, vilket borde göra det bekvämt för katten att bära. Batteriets livslängd sträcker sig upp till sju dagar, vilket minskar behovet av frekventa uppladdningar. Den stora fördelen är att trackern är 100% vattentät vilket gör den tålig i alla väderförhållanden och situationer.

Priset på 689 kr kan tyckas vara kostsamt för vissa, särskilt med tanke på att ett abonnemang krävs, men den övergripande prestandan och funktionerna hos Tractive GPS CAT 4 katt-tracker försvarar priset. Kundrecensionerna är övervägande positiva, många uppskattar särskilt den långa batteritiden och produktens hållbarhet. Dock finns värdelös pipfunktionen som nästan inte hörs alls. Sammantaget är produkten ett bra val för kattägare som vill hålla koll på sina husdjur och förstå deras beteendemönster bättre.

Fördelar

 • Spårningsnoggrannhet och användarvänlighet
 • Realtidsuppdateringar av kattens position
 • Aktivitetsspårning och virtuella staket
 • Lätt och komfortabel design
 • Lång batteritid, upp till sju dagar

Nackdelar

 • Inte alltid så exakt med platser
 • Dyr plus kräver abonnemang
 • Värdelös pipfunktion

Att hitta det bästa GPS-halsbandet för din katt

Att hitta rätt GPS-halsband till din katt kan vara en utmaning, särskilt med tanke på det stora utbudet av modeller och märken på marknaden. För att göra ditt val enklare och mer informerat finns det ett antal viktiga faktorer att överväga. Här är några bedömningskriterier som kan tjäna som en guide för att hitta det bästa GPS-halsbandet för din katt:

GPS-noggrannhet

När det kommer till att spåra din katts rörelser är noggrannheten hos GPS-funktionen avgörande. Ett bra GPS-halsband bör ge exakta och pålitliga platsuppdateringar för att snabbt kunna lokalisera din katt. Vissa modeller kan till och med erbjuda realtidsuppföljning, vilket innebär att du kan se var din katt befinner sig i realtid direkt på din smartphone eller dator.

Batterilivslängd

GPS-halsbandets batterilivslängd är en annan nyckelfaktor att överväga. En längre batterilivslängd innebär att du inte behöver ladda enheten lika ofta, vilket kan vara särskilt fördelaktigt om din katt gillar att vara ute under långa perioder. Kontrollera produktinformationen noggrant för att se hur länge batteriet varar mellan laddningarna och hur lång tid det tar att ladda upp det helt.

Vikt och storlek

För att säkerställa att ditt husdjur är bekvämt med sitt GPS-halsband bör du tänka på vikten och storleken på enheten. Ett tungt eller klumpigt halsband kan vara obehagligt för din katt att bära och kan till och med begränsa dess rörelsefrihet. Så, se till att välja en lätt och kompakt modell som inte stör din katt under dess dagliga aktiviteter.

App-funktioner

Många GPS-halsband kommer med en tillhörande app som låter dig övervaka din katts position och aktivitetsnivåer direkt från din smartphone. När du jämför olika modeller, ta en titt på vilka funktioner deras appar erbjuder. Till exempel kan vissa appar ge dig push-notiser om din katt lämnar ett visst område, medan andra kan spåra din katts aktivitetsnivåer och sömnmönster.

Vattentålighet

Eftersom katter ofta är ute i alla väder, kan det vara bra att välja ett GPS-halsband som är vattentätt eller åtminstone vattenresistent. Detta skyddar enheten från skador orsakade av regn eller snö, och säkerställer att den fortsätter att fungera korrekt även i fuktiga förhållanden.

Pris

Priset på GPS-halsband kan variera mycket, så det är viktigt att tänka på din budget när du gör ditt val. Tänk dock på att en högre prislapp inte alltid innebär bättre kvalitet. Jämför olika modeller och märken för att hitta en enhet som erbjuder bra värde för pengarna.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att kolla in användarrecensioner innan du gör ditt val. Dessa recensioner kan ge dig en bra uppfattning om hur väl GPS-halsbandet fungerar i praktiken, och kan hjälpa till att identifiera eventuella vanliga problem eller nackdelar med en viss modell. Se dock till att läsa recensionerna kritiskt och ta hänsyn till att olika användare kan ha olika erfarenheter beroende på deras specifika behov och omständigheter.

Fördelar med GPS-halsband för katter

GPS-halsband för katter erbjuder flera viktiga fördelar som inte bara kan förbättra ditt husdjurs säkerhet, utan också ge dig större sinnesro som kattägare. Här är några av de mest betydande fördelarna:

 • Ständig Övervakning: Med ett GPS-halsband kan du hålla koll på din katt oavsett var den befinner sig. Detta kan vara särskilt användbart om du har en utomhuskatt som gillar att ströva fritt. Tack vare realtidsspårningen kan du snabbt och enkelt hitta din katt om den går vilse eller hamnar i trubbel. Dessutom kan du övervaka din katts aktivitetsnivåer och få insikt i dess dagliga rutiner och beteenden.
 • Säkerhetsfunktioner: Många GPS-halsband för katter erbjuder extra säkerhetsfunktioner, såsom geofencing, som låter dig skapa ett virtuellt staket runt ett specifikt område. Om din katt lämnar detta område får du en varning direkt till din smartphone. Detta kan hjälpa dig att förhindra att din katt springer bort eller hamnar i farliga situationer.
 • Lätt att använda: De flesta GPS-halsband för katter är mycket användarvänliga. Du behöver bara fästa enheten på din katts halsband, ladda ner den tillhörande appen till din smartphone och följa de enkla instruktionerna för att börja övervaka din katt. Dessutom erbjuder många appar intuitiva gränssnitt och användbara funktioner som gör det enkelt att hantera och tolka spårningsinformationen.
 • Vattentät och Robust: GPS-halsband för katter är oftast designade för att tåla de krävande förhållanden som katter kan utsättas för när de är utomhus. De flesta modeller är vattentäta eller vattenresistenta, vilket skyddar dem från skador orsakade av regn eller snö. Dessutom är de byggda för att vara robusta och hållbara, så att de kan stå emot allt från klättring i träd till lek med andra katter.
 • Lång batterilivslängd: GPS-halsband för katter har generellt sett en lång batterilivslängd, vilket innebär att du inte behöver ladda dem lika ofta. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om din katt spenderar mycket tid utomhus. Dessutom kan du ofta få varningar när batterinivån börjar bli låg, så att du kan ladda upp enheten i god tid innan batteriet tar slut.

Nackdelar med GPS-halsband för katter

Trots de många fördelarna med GPS-halsband för katter finns det också några potentiella nackdelar att vara medveten om. Här är några av de mest framträdande:

 • Storlek och vikt: Även om många tillverkare anstränger sig för att göra sina GPS-halsband så lätta och kompakta som möjligt, kan de fortfarande vara för stora eller tunga för vissa katter att bära bekvämt. Detta kan vara särskilt problematiskt för mindre katter eller kattungar. I värsta fall kan ett för stort eller tungt halsband begränsa din katts rörlighet och orsaka obehag eller stress.
 • Batterilivslängd: Även om många GPS-halsband för katter erbjuder en relativt lång batterilivslängd, behöver enheten laddas regelbundet. Om din katt spenderar mycket tid utomhus och du glömmer att ladda enheten, kan du riskera att tappa bort din katt. Dessutom kan frekventa laddningar vara obekvämt och tidskrävande.
 • Kostnad: GPS-halsband för katter kan vara ganska dyra, särskilt om du väljer en modell med avancerade funktioner och högkvalitativ spårningsteknik. Dessutom kan vissa tillverkare kräva en månatlig eller årlig prenumerationsavgift för tillgång till realtidsspårning och andra tjänster. Detta kan göra GPS-halsband till en betydande investering, vilket kan vara otillfredsställande för vissa kattägare med en begränsad budget.
katt med gps3

Användning av GPS-halsband för katter

GPS-halsband för katter är generellt sett ganska enkla att använda, men det finns några saker att tänka på för att få ut mesta möjliga av dem. Här är några punkter som kan vara viktiga att överväga när du använder ett GPS-halsband för din katt:

Installation och inställningar

Först och främst måste du installera GPS-halsbandet på din katt. Detta innebär ofta att du behöver fästa enheten på ditt husdjurs befintliga halsband. Se till att halsbandet sitter lagom tajt - för löst kan göra att det faller av, medan för tajt kan vara obekvämt eller till och med farligt för din katt. Efter att ha fäst enheten behöver du vanligtvis ladda ner en tillhörande app till din smartphone och följa instruktionerna för att synkronisera den med GPS-enheten.

Realtidsspårning

När enheten och appen är synkroniserade kan du börja använda realtidsspårningen för att hålla koll på din katt. Du kan se din katts position på en digital karta direkt i appen, vilket kan vara mycket användbart för att hitta en förlorad katt eller bara för att hålla koll på din katts rörelser.

Geofencing

Många GPS-halsband erbjuder en funktion som kallas geofencing, som låter dig skapa ett virtuellt staket runt ett specifikt område. Du kan ställa in dessa områden i appen och få varningar när din katt lämnar dem. Detta kan vara till stor hjälp för att förhindra att din katt springer bort eller vandrar in i farliga områden.

Historik och beteendeanalys

Förutom realtidsspårning kan vissa GPS-halsband även erbjuda historik och beteendeanalys. Detta innebär att du kan se var din katt har varit under en viss tidsperiod och även få insikt i dess aktivitetsnivåer och beteenden. Detta kan hjälpa dig att upptäcka eventuella beteendeförändringar som kan indikera hälsoproblem.

Ladda enheten

Slutligen, kom ihåg att ladda GPS-enheten regelbundet. Hur ofta du behöver ladda den beror på batteriets livslängd och hur ofta du använder realtidsspårning och andra batterikrävande funktioner. Många enheter skickar varningar till din telefon när batterinivån börjar bli låg, så att du kan ladda enheten i tid innan den dör.

Vanliga frågor om GPS-halsband Katt

Är GPS-halsband för katter säkra att använda?

Ja, GPS-halsband för katter är vanligtvis säkra att använda. De är utformade för att vara lätta och bekväma, och de flesta modeller fästs enkelt på kattens befintliga halsband. Det är dock viktigt att se till att halsbandet sitter lagom tajt - för löst kan göra att det faller av, medan för tajt kan vara obekvämt eller till och med farligt för din katt. Som alltid bör du övervaka din katt noggrant när du introducerar något nytt och se till att det inte orsakar något obehag eller stress.

Kan jag använda GPS-halsband om min katt är innekatt?

Ja, du kan absolut använda GPS-halsband även för innekatter. Även om din katt spenderar det mesta av sin tid inomhus, kan ett GPS-halsband ge extra trygghet om din katt skulle rymma utomhus. Dessutom kan vissa modeller övervaka din katts aktivitetsnivåer och beteenden, vilket kan ge dig värdefull insikt i din innekatts hälsa och välbefinnande.

Fungerar GPS-halsband för katter överallt?

GPS-halsband för katter använder satelliter för att bestämma enhetens position, så de bör i teorin fungera överallt där det finns satellittäckning. Det betyder dock inte att de fungerar lika bra överallt. Till exempel kan signalen bli svag eller obefintlig inuti byggnader eller i områden med mycket höga byggnader, träd eller andra hinder. Dessutom kan vissa tillverkare endast erbjuda full service i vissa länder eller regioner.

Hur exakt är GPS-halsband för katter?

Noggrannheten hos GPS-halsband för katter kan variera beroende på modell och märke. Generellt sett bör de dock kunna ge en ganska exakt position för din katt, oftast inom några meter. Kom dock ihåg att GPS-systemet inte är perfekt och att det kan finnas vissa felmarginaler, särskilt i områden med svag satellitsignal eller stora hinder.

Kan jag spåra mer än en katt med samma GPS-halsband?

Nej, ett GPS-halsband kan bara spåra den katt det är fäst vid. Om du har flera katter som du vill spåra behöver du ett GPS-halsband för varje katt. Vissa tillverkare erbjuder dock möjligheten att övervaka flera enheter från samma app, vilket kan vara mycket bekvämt om du har flera katter.

Hur länge håller batteriet på ett GPS-halsband för katter?

Batterilivslängden för GPS-halsband för katter kan variera mycket beroende på modellen och hur du använder den. Generellt sett bör batteriet hålla någonstans mellan ett par dagar till några veckor mellan laddningarna. Om du använder intensiva funktioner som realtidsspårning ofta kan det dock dräna batteriet snabbare.

Krävs det en prenumeration för att använda GPS-halsband för katter?

Det beror på tillverkaren och modellen. Vissa GPS-halsband för katter kräver en månatlig eller årlig prenumeration för att kunna använda alla funktioner, medan andra erbjuder en engångskostnad. Kontrollera detta noga innan du köper ett GPS-halsband för att undvika oväntade kostnader.

Kan jag ställa in varningar för när min katt lämnar ett visst område?

Ja, många GPS-halsband för katter erbjuder en funktion som kallas geofencing. Med denna funktion kan du skapa ett virtuellt staket runt ett specifikt område, och om din katt lämnar detta område kommer du att få en varning direkt till din smartphone. Detta kan vara mycket användbart för att förhindra att din katt springer bort eller hamnar i farliga situationer.

Testvinnare - Bästa GPS-halsband Katt

 • MiniFinder Atto Pro GPS Tracker till katt
 • Eksit Data Pro 4G Gps Spårare
 • Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G
 • Tractive Mini GPS till Katt
 • Tractive GPS CAT 4 katt-tracker
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
70 röster, Genomsnitt: 4 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu