Bästa GPS-halsband Katt 2024

Senast uppdaterad: 6 december 2023

När det gäller att hålla koll på våra älskade kattkompisar erbjuder teknologin en lösning i form av GPS-halsband för katter. Dessa smarta enheter, som sätts fast vid kattens halsband, använder sig av GPS-teknik för att tillhandahålla realtidsinformation om var din katt befinner sig. Förutom att spåra din katts position kan många GPS-halsband även ge dig insikt i din katts aktivitetsnivå och beteendemönster.

GPS-halsband för katter är särskilt användbara om du har en äventyrlig katt som ofta strövar bortom trädgården eller hemområdet. Om din katt går vilse, kan ett GPS-halsband vara en livräddande försäkring som gör det möjligt att snabbt hitta och återföra din försvunna katt. Dessutom kan ett GPS-halsband vara till stor hjälp för ägare till innekatter som vill hålla koll på sina katter när de ges chansen att utforska utomhus under övervakade omständigheter.

Efter noggrann granskning och jämförelse av olika märken och modeller har vi kommit fram till att MiniFinder Atto GPS Tracker till katt utmärker sig som det bästa GPS-halsbandet för katter på marknaden. Den kombinerar överlägsen spårningsteknologi med användarvänliga funktioner, vilket gör det till ett utmärkt val för alla kattägare som vill hålla koll på sina fyrbenta vänner.

Innehållsförteckning
katt pa aeventyr2

Så gjorde vi testet

För att kunna erbjuda de mest pålitliga rekommendationerna för GPS-halsband till katter, har vi genomfört en serie tester och utvärderingar. Testprocessen utformats för att mäta varje produkts prestanda mot ett antal kritiska faktorer. Vi strävar efter att ge en objektiv och transparent bild av varje produkt, så att du som kattägare kan göra det bästa valet för din fyrbenta vän.

 • Spårningsnoggrannhet: Hur exakt är GPS-halsbandets spårningsfunktion? Kan det ge korrekta realtidsuppdateringar om kattens position?
 • Komfort: Hur bekvämt är halsbandet för katten att bära? Är det justerbart och lätt att sätta på och ta av?
 • Batterilivslängd: Hur länge håller batteriet i GPS-halsbandet? Krävs det frekventa uppladdningar?
 • Användarvänlighet: Hur användarvänlig är den tillhörande appen eller webbplatsen? Är det enkelt att ställa in och spåra din katt?
 • Pris: Vilket värde erbjuder GPS-halsbandet med tanke på dess pris? Är det kostnadseffektivt över tid?
 • Kundrecensioner: Vad säger andra kattägare om GPS-halsbandet? Har det fått övervägande positiva recensioner?

Genom att noggrant utvärdera varje produkt mot dessa kriterier strävar vi efter att erbjuda den mest omfattande och tillförlitliga guiden till GPS-halsband för katter. Oavsett om du är en erfaren kattägare eller om detta är ditt första husdjur, hoppas vi att vår guide kommer att hjälpa dig att göra ett välgrundat val.

Topplista: Bästa GPS-halsband Katt

1. Bäst i test: MiniFinder Atto GPS Tracker till katt

MiniFinder Atto GPS Tracker till katt
MiniFinder Atto GPS Tracker till katt
Bäst i test
Design 9.8
Precision 9.7
Batteritid 9.6
Totalt 9.7
Bästa pris
499 kr

MiniFinder Atto GPS Tracker för katter får högt betyg på 4,7/5 i vårt test, vilket tyder på en övergripande utmärkt prestanda. Det som först och främst imponerar är dess spårningsnoggrannhet. Tack vare den avancerade teknik som används, har du alltid en exakt realtidsposition för din katt. Oavsett om ditt husdjur är inomhus eller utomhus, ger den här trackern dig noggrann positionering med stöd från både GPS och GSM. Dessutom finns det en unik samtalsfunktion som låter dig interagera med din katt på distans, vilket kan vara till stor hjälp om katten hamnar i en orolig situation.

Med tanke på komfort och användarvänlighet är MiniFinder Atto också mycket tilltalande. Den lilla och lätta designen gör det möjligt att enkelt fästa trackern på olika typer av halsband, vilket gör att katten knappt märker att den bär den. Batterilivslängden är också imponerande, med upp till 120 timmars aktiv användning mellan laddningarna. Dessutom kan du med hjälp av MiniFinder GO-spårningssystemet övervaka din katts rörelser i realtid direkt via en app eller webbläsare.

När det gäller prisvärdhet erbjuder MiniFinder Atto GPS Tracker för katter ett riktigt bra värde för pengarna. Trots sin relativt låga kostnad på 499 kr, levererar den en rad sofistikerade funktioner som du skulle förvänta dig av mer kostsamma enheter. Kundrecensionerna bekräftar också dess positiva intryck, med många användare som uttrycker stark tillfredsställelse med både produkten och MiniFinders kundservice. Sammantaget är MiniFinder Atto GPS Tracker för katter en högkvalitativ produkt som vi varmt kan rekommendera till alla kattägare.

Fördelar

 • Exakt spårningsnoggrannhet
 • Unik samtalsfunktion
 • Liten och lätt design
 • Lång batterilivslängd
 • Bra prisvärdhet

Nackdelar

 • Kan vara svår att fästa ordentligt
 • Möjlig inkompatibilitet med vissa halsband

2. Bästa premiumvalet: Eksit Data Pro 4G Gps Spårare

Eksit Data Pro 4G Gps Spårare till hund och katt
Eksit Data Pro 4G Gps Spårare till hund och katt
Design 9.7
Precision 9.7
Batteritid 9.1
Totalt 9.5
Bästa pris
1485 kr

Först och främst måste vi berömma Eksit Data Pro 4G Gps Spårare för dess imponerande spårningsnoggrannhet. Tack vare sin användning av 4G-nätet är spårningen snabb och korrekt, vilket erbjuder realtidsuppdateringar av din katts position med så lite som 10 sekunders fördröjning. Dessutom har det obegränsad räckvidd tack vare integrationen med Google Maps, vilket betyder att du kommer att kunna spåra din katt oavsett var den befinner sig.

När det gäller komfort och användarvänlighet, är denna GPS-spårare både lätt och kompakt, väger endast 41 gram och mäter 75 x 29 x 18 mm. Detta gör den perfekt för både hundar och katter att bära utan obehag. Den tillhörande appen är också mycket användarvänlig, med möjlighet för ett obegränsat antal personer att se spårningen samtidigt, vilket är särskilt användbart för större hushåll eller om din katt har en tendens att vandra bort till grannarnas trädgårdar.

Batterilivslängden på denna enhet är också mycket bra, med en standby-tid på cirka 7 dagar. Men det bör noteras att det kommer att kräva ett sim-kort (nano) för att fungera, vilket innebär en extra kostnad för datatrafik. Trots detta tror vi fortfarande att Eksit Data Pro 4G Gps Spårare erbjuder utmärkt värde för priset, särskilt med tanke på dess höga prestanda och tilläggsfunktioner som ljud- och ljussignal för att hjälpa till att hitta enheten om den skulle gå förlorad. Dessutom får du tillgång till svensk support via telefon eller mejl, vilket är en bonus!

Fördelar

 • Snabb och korrekt spårning via 4G
 • Obegränsad räckvidd med Google Maps-integration
 • Lätt och kompakt design
 • Användarvänlig app
 • Lång batterilivslängd

Nackdelar

 • Kräver sim-kort och datatrafik
 • Potentiellt svår att hitta om förlorad

3. Bästa mellanklass: Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G

Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G
Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G
Design 9
Precision 9.2
Batteritid 9.7
Totalt 9.3
Bästa pris
1489 kr

Winnes GPS TK-911 Mini är en praktisk och funktionell GPS-tracker för katter och små hundar. Med dess hjälp kan du enkelt hålla koll på din fyrbenta vän. Dess spårningsnoggrannhet är övergripande tillförlitlig, även om vissa användare rapporterar att den ibland kan visa fel position. Trots detta, ger den tillräckligt korrekta uppdateringar för att ge en bra överblick över var ditt djur befinner sig.

Halsbandet är justerbart och lätt att sätta på och ta av, vilket underlättar användningen. Appen är användarvänlig och erbjuder möjligheten att spåra din katt i realtid, samt att se historik över hur ditt djur har rört sig. Däremot, kräver GPS-tracker ett SIM-kort för att fungera, vilket kan vara lite omständigt för vissa. Samtidigt kan batterilivslängden vara begränsade om man använder realtidsspårningen frekvent, då detta förkortar batteritiden.

Med tanke på priset erbjuder TK-911 Mini ett bra värde. Många kunder har gett positiva recensioner och uppskattar dess funktioner och prestanda. Med tanke på funktionerna och priset ger vi Winnes GPS TK-911 Mini betyget 4,3 av 5. Vi rekommenderar denna produkt till alla kattägare som vill ha en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för att spåra sin katt.

Fördelar

 • Praktisk och funktionell för katter och små hundar.
 • Hög spårningsnoggrannhet.
 • Justerbart och lättanvänt halsband.
 • Användarvänlig app med realtidsspårning.
 • Bra värde för priset.

Nackdelar

 • Kan ibland visa fel position.
 • Kräver SIM-kort för att fungera.
 • Begränsad batterilivslängd vid frekvent realtidsspårning.

4. Bästa billiga: Tractive Mini GPS till Katt

Tractive Mini GPS till Katt
Tractive Mini GPS till Katt
Design 9.6
Precision 8.9
Batteritid 9.1
Totalt 9.2
Bästa pris
599 kr

Tractive Mini GPS till Katt är ett utmärkt val för kattägare som vill hålla koll på sina älskade husdjur. Med tanke på spårningsnoggrannhet, levererar denna enhet realtidsuppdateringar om kattens position och dessutom en wellness monitoring-funktion, vilket ger ägaren möjlighet att övervaka hur mycket och hur långt katten rör sig. Detta är en revolutionerande funktion som hjälper ägaren att övervaka kattens hälsa och välmående på ett helt nytt sätt. Appen är också användarvänlig och erbjuder möjlighet att dela informationen med familj och vänner.

Designmässigt är Tractive Mini en vinnare med dess lätta vikt på bara 25 gram och kompakta mått. Detta gör den bekväm för katten att bära, vilket ger oss höga poäng för komfort. Dessutom kommer den med ett justerbart halsband och kan enkelt fästas på de flesta katt-halsband. Batterilivslängden på upp till 96 timmar är imponerande, även om det kan variera beroende på hur ofta live-spårningen används. Med tanke på allt detta, tycker vi att priset på 599 kr är rättvist för vad du får.

Kundrecensionerna för Tractive Mini GPS till Katt har varit övervägande positiva, vilket ger oss förtroende i produktens prestanda och tillförlitlighet. Den inbyggda power saving zone-funktionen, som gör att GPS:en kan använda hemmets WiFi när katten är nära, är ett smart drag som bidrar till att förlänga batteriets livslängd. Sist men inte minst, erbjuder Tractive olika abonnemangsalternativ, vilket gör det möjligt för kattägare att välja det som passar deras behov och budget bäst. Därför ger vi Tractive Mini GPS till Katt ett betyg på 4,2 av 5.

Fördelar

 • Realtidsuppdateringar om kattens position
 • Wellness monitoring-funktion
 • Användarvänlig app
 • Lätt och kompakt design
 • Lång batterilivslängd

Nackdelar

 • Batterilivslängden kan variera
 • Kräver abonnemang för full funktionalitet

5. Kundfavoriten: Tractive GPS CAT 4 katt-tracker

Tractive GPS CAT 4 – katt-tracker och aktivitetsspårare Mörkblå 71.5 x 28 x 17.3mm
Tractive GPS CAT 4 – katt-tracker och aktivitetsspårare Mörkblå 71.5 x 28 x 17.3mm
Design 9.1
Precision 8.6
Batteritid 9.3
Totalt 9
Bästa pris
689 kr

Tractive GPS CAT 4 katt-tracker erbjuder en effektiv och pålitlig spårningstjänst för kattägare. Spårningsnoggrannheten är hög, med realtidsuppdateringar som ger användaren möjlighet att följa varje steg katten tar. Med platsuppdateringar var 2:a till 3:e sekund kan du enkelt lokalisera din katt oavsett var den befinner sig. Funktionen för aktivitetsspårning är också ett plus, eftersom den hjälper dig att övervaka din katts sömn- och rörelsemönster.

När det gäller komfort och användarvänlighet, levererar Tractive GPS CAT 4. Tracker är lättviktsdesignad och passar de flesta katthalsband, vilket gör den bekväm för katten att bära. Dessutom är den 100 % vattentät, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att spårningen störs av dåligt väder. Appen är kostnadsfri, lättanvänd och finns tillgänglig för både Android och iPhone.

Med en batteritid på upp till 7 dagar och en laddningstid på endast 2 timmar, är Tractive GPS CAT 4 en praktisk lösning för kattägare som vill hålla ett öga på sina husdjur utan att behöva ladda enheten alltför ofta. Priset, 454 kr, kan tyckas vara lite högt för vissa, men med tanke på de omfattande funktionerna och den höga prestandan, är det definitivt en kostnadseffektiv investering. Kundrecensionerna är övervägande positiva, vilket ytterligare stärker vårt intryck av att Tractive GPS CAT 4 är ett utmärkt val för dem som letar efter en tillförlitlig katt-tracker.

Fördelar

 • Hög spårningsnoggrannhet.
 • Aktivitetsspårningsfunktion.
 • Lätta och passar de flesta katthalsband.
 • 100% vattentät.
 • Kostnadsfri och lättanvänd app.

Nackdelar

 • Relativt högt pris.
 • Batteritid kan vara kort för vissa.

Att hitta det bästa GPS-halsbandet för din katt

Att hitta rätt GPS-halsband till din katt kan vara en utmaning, särskilt med tanke på det stora utbudet av modeller och märken på marknaden. För att göra ditt val enklare och mer informerat finns det ett antal viktiga faktorer att överväga. Här är några bedömningskriterier som kan tjäna som en guide för att hitta det bästa GPS-halsbandet för din katt:

GPS-noggrannhet

När det kommer till att spåra din katts rörelser är noggrannheten hos GPS-funktionen avgörande. Ett bra GPS-halsband bör ge exakta och pålitliga platsuppdateringar för att snabbt kunna lokalisera din katt. Vissa modeller kan till och med erbjuda realtidsuppföljning, vilket innebär att du kan se var din katt befinner sig i realtid direkt på din smartphone eller dator.

Batterilivslängd

GPS-halsbandets batterilivslängd är en annan nyckelfaktor att överväga. En längre batterilivslängd innebär att du inte behöver ladda enheten lika ofta, vilket kan vara särskilt fördelaktigt om din katt gillar att vara ute under långa perioder. Kontrollera produktinformationen noggrant för att se hur länge batteriet varar mellan laddningarna och hur lång tid det tar att ladda upp det helt.

Vikt och storlek

För att säkerställa att ditt husdjur är bekvämt med sitt GPS-halsband bör du tänka på vikten och storleken på enheten. Ett tungt eller klumpigt halsband kan vara obehagligt för din katt att bära och kan till och med begränsa dess rörelsefrihet. Så, se till att välja en lätt och kompakt modell som inte stör din katt under dess dagliga aktiviteter.

App-funktioner

Många GPS-halsband kommer med en tillhörande app som låter dig övervaka din katts position och aktivitetsnivåer direkt från din smartphone. När du jämför olika modeller, ta en titt på vilka funktioner deras appar erbjuder. Till exempel kan vissa appar ge dig push-notiser om din katt lämnar ett visst område, medan andra kan spåra din katts aktivitetsnivåer och sömnmönster.

Vattentålighet

Eftersom katter ofta är ute i alla väder, kan det vara bra att välja ett GPS-halsband som är vattentätt eller åtminstone vattenresistent. Detta skyddar enheten från skador orsakade av regn eller snö, och säkerställer att den fortsätter att fungera korrekt även i fuktiga förhållanden.

Pris

Priset på GPS-halsband kan variera mycket, så det är viktigt att tänka på din budget när du gör ditt val. Tänk dock på att en högre prislapp inte alltid innebär bättre kvalitet. Jämför olika modeller och märken för att hitta en enhet som erbjuder bra värde för pengarna.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att kolla in användarrecensioner innan du gör ditt val. Dessa recensioner kan ge dig en bra uppfattning om hur väl GPS-halsbandet fungerar i praktiken, och kan hjälpa till att identifiera eventuella vanliga problem eller nackdelar med en viss modell. Se dock till att läsa recensionerna kritiskt och ta hänsyn till att olika användare kan ha olika erfarenheter beroende på deras specifika behov och omständigheter.

Fördelar med GPS-halsband för katter

GPS-halsband för katter erbjuder flera viktiga fördelar som inte bara kan förbättra ditt husdjurs säkerhet, utan också ge dig större sinnesro som kattägare. Här är några av de mest betydande fördelarna:

 • Ständig Övervakning: Med ett GPS-halsband kan du hålla koll på din katt oavsett var den befinner sig. Detta kan vara särskilt användbart om du har en utomhuskatt som gillar att ströva fritt. Tack vare realtidsspårningen kan du snabbt och enkelt hitta din katt om den går vilse eller hamnar i trubbel. Dessutom kan du övervaka din katts aktivitetsnivåer och få insikt i dess dagliga rutiner och beteenden.
 • Säkerhetsfunktioner: Många GPS-halsband för katter erbjuder extra säkerhetsfunktioner, såsom geofencing, som låter dig skapa ett virtuellt staket runt ett specifikt område. Om din katt lämnar detta område får du en varning direkt till din smartphone. Detta kan hjälpa dig att förhindra att din katt springer bort eller hamnar i farliga situationer.
 • Lätt att använda: De flesta GPS-halsband för katter är mycket användarvänliga. Du behöver bara fästa enheten på din katts halsband, ladda ner den tillhörande appen till din smartphone och följa de enkla instruktionerna för att börja övervaka din katt. Dessutom erbjuder många appar intuitiva gränssnitt och användbara funktioner som gör det enkelt att hantera och tolka spårningsinformationen.
 • Vattentät och Robust: GPS-halsband för katter är oftast designade för att tåla de krävande förhållanden som katter kan utsättas för när de är utomhus. De flesta modeller är vattentäta eller vattenresistenta, vilket skyddar dem från skador orsakade av regn eller snö. Dessutom är de byggda för att vara robusta och hållbara, så att de kan stå emot allt från klättring i träd till lek med andra katter.
 • Lång batterilivslängd: GPS-halsband för katter har generellt sett en lång batterilivslängd, vilket innebär att du inte behöver ladda dem lika ofta. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om din katt spenderar mycket tid utomhus. Dessutom kan du ofta få varningar när batterinivån börjar bli låg, så att du kan ladda upp enheten i god tid innan batteriet tar slut.

Nackdelar med GPS-halsband för katter

Trots de många fördelarna med GPS-halsband för katter finns det också några potentiella nackdelar att vara medveten om. Här är några av de mest framträdande:

 • Storlek och vikt: Även om många tillverkare anstränger sig för att göra sina GPS-halsband så lätta och kompakta som möjligt, kan de fortfarande vara för stora eller tunga för vissa katter att bära bekvämt. Detta kan vara särskilt problematiskt för mindre katter eller kattungar. I värsta fall kan ett för stort eller tungt halsband begränsa din katts rörlighet och orsaka obehag eller stress.
 • Batterilivslängd: Även om många GPS-halsband för katter erbjuder en relativt lång batterilivslängd, behöver enheten laddas regelbundet. Om din katt spenderar mycket tid utomhus och du glömmer att ladda enheten, kan du riskera att tappa bort din katt. Dessutom kan frekventa laddningar vara obekvämt och tidskrävande.
 • Kostnad: GPS-halsband för katter kan vara ganska dyra, särskilt om du väljer en modell med avancerade funktioner och högkvalitativ spårningsteknik. Dessutom kan vissa tillverkare kräva en månatlig eller årlig prenumerationsavgift för tillgång till realtidsspårning och andra tjänster. Detta kan göra GPS-halsband till en betydande investering, vilket kan vara otillfredsställande för vissa kattägare med en begränsad budget.
katt med gps3

Användning av GPS-halsband för katter

GPS-halsband för katter är generellt sett ganska enkla att använda, men det finns några saker att tänka på för att få ut mesta möjliga av dem. Här är några punkter som kan vara viktiga att överväga när du använder ett GPS-halsband för din katt:

Installation och inställningar

Först och främst måste du installera GPS-halsbandet på din katt. Detta innebär ofta att du behöver fästa enheten på ditt husdjurs befintliga halsband. Se till att halsbandet sitter lagom tajt - för löst kan göra att det faller av, medan för tajt kan vara obekvämt eller till och med farligt för din katt. Efter att ha fäst enheten behöver du vanligtvis ladda ner en tillhörande app till din smartphone och följa instruktionerna för att synkronisera den med GPS-enheten.

Realtidsspårning

När enheten och appen är synkroniserade kan du börja använda realtidsspårningen för att hålla koll på din katt. Du kan se din katts position på en digital karta direkt i appen, vilket kan vara mycket användbart för att hitta en förlorad katt eller bara för att hålla koll på din katts rörelser.

Geofencing

Många GPS-halsband erbjuder en funktion som kallas geofencing, som låter dig skapa ett virtuellt staket runt ett specifikt område. Du kan ställa in dessa områden i appen och få varningar när din katt lämnar dem. Detta kan vara till stor hjälp för att förhindra att din katt springer bort eller vandrar in i farliga områden.

Historik och beteendeanalys

Förutom realtidsspårning kan vissa GPS-halsband även erbjuda historik och beteendeanalys. Detta innebär att du kan se var din katt har varit under en viss tidsperiod och även få insikt i dess aktivitetsnivåer och beteenden. Detta kan hjälpa dig att upptäcka eventuella beteendeförändringar som kan indikera hälsoproblem.

Ladda enheten

Slutligen, kom ihåg att ladda GPS-enheten regelbundet. Hur ofta du behöver ladda den beror på batteriets livslängd och hur ofta du använder realtidsspårning och andra batterikrävande funktioner. Många enheter skickar varningar till din telefon när batterinivån börjar bli låg, så att du kan ladda enheten i tid innan den dör.

Vanliga frågor om GPS-halsband Katt

Är GPS-halsband för katter säkra att använda?

Ja, GPS-halsband för katter är vanligtvis säkra att använda. De är utformade för att vara lätta och bekväma, och de flesta modeller fästs enkelt på kattens befintliga halsband. Det är dock viktigt att se till att halsbandet sitter lagom tajt - för löst kan göra att det faller av, medan för tajt kan vara obekvämt eller till och med farligt för din katt. Som alltid bör du övervaka din katt noggrant när du introducerar något nytt och se till att det inte orsakar något obehag eller stress.

Kan jag använda GPS-halsband om min katt är innekatt?

Ja, du kan absolut använda GPS-halsband även för innekatter. Även om din katt spenderar det mesta av sin tid inomhus, kan ett GPS-halsband ge extra trygghet om din katt skulle rymma utomhus. Dessutom kan vissa modeller övervaka din katts aktivitetsnivåer och beteenden, vilket kan ge dig värdefull insikt i din innekatts hälsa och välbefinnande.

Fungerar GPS-halsband för katter överallt?

GPS-halsband för katter använder satelliter för att bestämma enhetens position, så de bör i teorin fungera överallt där det finns satellittäckning. Det betyder dock inte att de fungerar lika bra överallt. Till exempel kan signalen bli svag eller obefintlig inuti byggnader eller i områden med mycket höga byggnader, träd eller andra hinder. Dessutom kan vissa tillverkare endast erbjuda full service i vissa länder eller regioner.

Hur exakt är GPS-halsband för katter?

Noggrannheten hos GPS-halsband för katter kan variera beroende på modell och märke. Generellt sett bör de dock kunna ge en ganska exakt position för din katt, oftast inom några meter. Kom dock ihåg att GPS-systemet inte är perfekt och att det kan finnas vissa felmarginaler, särskilt i områden med svag satellitsignal eller stora hinder.

Kan jag spåra mer än en katt med samma GPS-halsband?

Nej, ett GPS-halsband kan bara spåra den katt det är fäst vid. Om du har flera katter som du vill spåra behöver du ett GPS-halsband för varje katt. Vissa tillverkare erbjuder dock möjligheten att övervaka flera enheter från samma app, vilket kan vara mycket bekvämt om du har flera katter.

Hur länge håller batteriet på ett GPS-halsband för katter?

Batterilivslängden för GPS-halsband för katter kan variera mycket beroende på modellen och hur du använder den. Generellt sett bör batteriet hålla någonstans mellan ett par dagar till några veckor mellan laddningarna. Om du använder intensiva funktioner som realtidsspårning ofta kan det dock dräna batteriet snabbare.

Krävs det en prenumeration för att använda GPS-halsband för katter?

Det beror på tillverkaren och modellen. Vissa GPS-halsband för katter kräver en månatlig eller årlig prenumeration för att kunna använda alla funktioner, medan andra erbjuder en engångskostnad. Kontrollera detta noga innan du köper ett GPS-halsband för att undvika oväntade kostnader.

Kan jag ställa in varningar för när min katt lämnar ett visst område?

Ja, många GPS-halsband för katter erbjuder en funktion som kallas geofencing. Med denna funktion kan du skapa ett virtuellt staket runt ett specifikt område, och om din katt lämnar detta område kommer du att få en varning direkt till din smartphone. Detta kan vara mycket användbart för att förhindra att din katt springer bort eller hamnar i farliga situationer.

Testvinnare - Bästa GPS-halsband Katt

 • MiniFinder Atto GPS Tracker till katt
 • Eksit Data Pro 4G Gps Spårare
 • Winnes GPS-Spårare TK-911 Pro 4G
 • Tractive Mini GPS till Katt
 • Tractive GPS CAT 4 katt-tracker
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
70 röster, Genomsnitt: 4 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu