Säker webbplats

Om Husdjursrevyn

Husdjursrevyn drivs och ägs av Lunalink AB och hemsidan lanserades i mitten på 2019. Vad som ledde till att vi bestämde oss för att skapa en hemsida för husdjur och husdjursägare var bristen av tillförlitlig information om olika husdjurs behov av omvårdnad och utrustning på nätet. Ambitionen med Husdjursrevyn är att ta fram fakta som hjälper husdjursägare göra ett informerat val när det kommer till vad deras husdjur behöver och vad det finns för olika hjälpmedel som kan underlätta husdjurens vardagliga skötsel och vård. Vi som står bakom Husdjursrevyn är alla husdjursägare och brinner för våra fyrbenta familjemedlemmars välmående och välbefinnande. Vi är säkra på att du gör det med.  

Vårt syfte

Syftet med Husdjursrevyn är att ge dig som häst-, hund- eller kattägare information om produkter och tjänster, vilket vi gör på följande sätt;

  • Vi tar reda på information och fakta om olika produkter. Vi granskar exempelvis innehåll i foder, godis och tillskott för häst, hund och katt för att kunna göra så goda rekommendationer som möjligt. 
  • Vi håller oss uppdaterade på priser och förändringar hos återförsäljare så att du som konsument kan vara säker på att alltid blir erbjuden det bästa priset.
  • Vi är uppdaterade på rådande regler, riktlinjer och lagar gällande husdjur. Detta gör vi genom att hålla oss uppdaterade på den information som ges av exempelvis Jordbruksverket och andra viktiga källor.

Våra samarbeten

De produkter som väljs ut av Husdjursrevyn går genom olika affiliatenätverk som Adrecord, Adtraction och Tradedoubler och ger oss provision genom affiliatelänkar. Detta är hemsidans enda inkomstkälla och som gör det möjligt för oss att fortsätta driva Husdjursrevyn på bästa sätt. Dessa samarbeten ger oss även en stor uppsättning av återförsäljare av husdjursprodukter, därför kan vi hitta de bästa produkterna till det bästa priset. 

Du kan läsa mer om våra samarbetspartners här

Våra skribenter

Kontakt

Om du vill kontakta oss så får du gärna skicka en fråga genom formuläret nedan. Om du vill veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter hittar du mer information under GDPR.