Bästa Flytväst hund 2024

Senast uppdaterad: 1 januari 1970

Flytväst hund är en väsentlig utrustning för hundägare som spenderar tid vid vatten, oavsett om det handlar om sjöar, floder, pooler eller havet. Liksom människor kan även hundar drabbas av oväntade situationer i vatten, där de riskerar att drunkna. En flytväst för hundar är utformad för att ge ökad flytkraft och synlighet, vilket minskar risken för olyckor och bidrar till hundens säkerhet. Utöver detta kan den även ge en trygghet för dig som djurägare, då du vet att ditt husdjur är säkrare vid vattenaktiviteter.

Flytväst hund kommer till stor användning vid en rad olika situationer. Kanske har du en hund som älskar att simma men kanske inte är den bästa simmaren? Eller så kanske du har en äldre hund med begränsad rörlighet men som fortfarande njuter av att svalka sig i vatten under varma sommardagar. En flytväst kan även vara till hjälp om du planerar att åka båt med din hund, då olyckor tyvärr kan inträffa även när man minst anar det. Flytvästen är ett ovärderligt hjälpmedel för att göra din hunds vattenupplevelser säkrare och roligare.

I vårt omfattande test av olika flytvästar för hundar har vi utsett Baltic Hundväst Zorro till det bästa valet. Denna flytväst imponerade på oss med dess överlägna kvalitet, komfort och säkerhetsegenskaper. Dessutom har den uppskattats mycket av hundägare för dess hållbarhet och användarvänlighet. Men mer om det längre fram i artikeln där vi går igenom vårt test i detalj.

Innehållsförteckning

Så gjorde vi testet

I vårt strävande att hitta den bästa flytvästen för hundar genomförde vi en omfattande granskning och tester. Vi inledde med att samla in ett brett utbud av flytvästar, allt från välkända märken till mindre kända alternativ. Varje flytväst genomgick sedan vår rigorösa testprocess för att säkerställa att vi endast rekommenderar det absolut bästa för ditt älskade husdjur.
 • Säkerhet: Hur säker är flytvästen? Kan den hålla hunden flytande effektivt? Hur bra är flytvästens inbyggda säkerhetsfunktioner?
 • Komfort: Är flytvästen bekväm för hunden att bära? Hur bra passar den olika hundraser och storlekar? Finns det några tecken på obehag hos hundar som har använt den?
 • Material och Hållbarhet: Vilket material är flytvästen gjord av och hur hållbart är det? Hur väl står den emot repor och slitage? Halter den formen efter upprepad användning?
 • Design: Hur väl utformad är flytvästen? Har den några speciella funktioner som gör den mer användarvänlig? Hur lätt är det att ta på och ta av flytvästen på hunden?
 • Pris: Hur prisvärd är flytvästen? Lever den upp till förväntningarna med avseende på pris och kvalitet?

Genom att granska varje flytväst utifrån dessa kriterier hoppas vi kunna ge en balanserad och rättvis bedömning. Vårt mål är att ge dig all den information du behöver för att kunna göra ett välgrundat beslut när du väljer en flytväst för din hund. Inget är viktigare för oss än ditt och ditt husdjurs välbefinnande och säkerhet.

Topplista: Bästa Flytväst hund

1. Bäst i test: Baltic Hundväst Zorro

Baltic Hundväst Zorro
Baltic Hundväst Zorro
Bäst i test
Passform 9.9
Säkerhet 9.3
Komfort 9.9
Totalt 9.7
Bästa pris
249 kr

Baltic Hundväst Zorro får höga betyg för sin säkerhet, med extra flytmaterial under magen och reflexdetaljer för ökad synlighet. Dessutom bidrar den inbyggda D-ringen för koppling av koppel till att hålla ditt husdjur säkert. Vi har funnit att dess unika design med en dragkedja som sträcker sig längs hela ryggen gör det mycket enkelt att ta på och av västen, vilket sparar tid och minskar stress för både dig och din hund.

När det gäller komfort skapar designen med extra flytmaterial under magen en känsla av komfort för hunden och minskar risken för skav från spännen eller band. Dessutom har västen justerbara band och snabbspännen som gör det möjligt att anpassa passformen till din hunds unika storlek och form. Denna flytväst är gjord av hållbara material som tål repor och slitage väl, samtidigt som den behåller formen efter upprepad användning.

Prismässigt ligger Baltic Hundväst Zorro i ett mer överkomligt prissegment, vilket gör den till ett utmärkt val för budgetmedvetna konsumenter som inte vill kompromissa med säkerhet eller komfort. Med tanke på dess högkvalitativa material, genomtänkta design och överlägsna komfort- och säkerhetsfunktioner anser vi att denna flytväst ger ett fantastiskt värde för pengarna. Vårt samlade betyg för Baltic Hundväst Zorro är 4,7 av 5, vilket reflekterar dess övergripande utmärkta prestanda och värde.

Fördelar

 • Extra flytmaterial för ökad säkerhet
 • Inbyggd D-ring för koppling av koppel
 • Enkel att ta på och av
 • Justering för individuell passform
 • Överkomligt pris

Nackdelar

 • Saknar handtag för enkel lyftning
 • Inte lika slitstark som dyrare alternativ

2. Bästa premiumvalet: Hurtta Life Savior ECO Flytväst

Hurtta Life Savior ECO Flytväst Korall
Hurtta Life Savior ECO Flytväst Korall
Passform 9.1
Säkerhet 9.8
Komfort 9.6
Totalt 9.5
Bästa pris
999 kr

Den Hurtta Life Savior ECO Flytväst har enastående prestanda när det gäller säkerhet och komfort, vilket gör den till en av våra mest rekommenderade flytvästar. Den är designad med ett lätt EVA-skum som ger hunden optimal flytkraft utan att inskränka rörelsefriheten, vilket gör att din hund kan simma fritt och tryggt i vattnet. Dessutom är kardborrebanden och snabbspännen lätta att justera och sitter bekvämt på hunden utan att skava. Reflexerna ger bättre synlighet i mörkret och handtaget på ovansidan gör det möjligt för dig att snabbt och säkert lyfta din hund ur vattnet vid behov.

När det gäller material och hållbarhet, lever Hurtta Life Savior ECO upp till förväntningarna. Den är gjord av 100% återvunnen PES (polyetersulfon) vilket gör den till ett miljövänligt alternativ. Konstruktionen är robust och hållbar, och vi märkte inga tecken på slitage eller skador efter upprepad användning. Designmässigt är denna flytväst mycket genomtänkt. Den fungerar lika bra i vattnet som på land, vilket gör den till en praktisk lösning för alla hundens utomhusäventyr.

Trots sitt höga pris på 999kr, anser vi att Hurtta Life Savior ECO erbjuder utmärkt värde för pengarna med tanke på dess exceptionella prestanda, hållbarhet och genomtänkta design. Så om du letar efter en flytväst till din hund som inte kompromissar med säkerhet eller komfort, och du har budgeten att matcha, är Hurtta Life Savior ECO Flytväst definitivt värd att överväga.

Fördelar

 • Optimerad för rörelsefrihet i vattnet
 • Lätt att justera och bekväm för hunden
 • Ökar synlighet i mörkret
 • Praktiskt handtag för snabb lyft ur vattnet
 • Hållbar och miljövänligt material

Nackdelar

 • Högt pris jämfört med andra modeller

3. Bästa specialdesign: Baltic Hundväst Special

Baltic Hundväst Special
Baltic Hundväst Special
Passform 9.6
Säkerhet 9.4
Komfort 8.9
Totalt 9.3
Bästa pris
1099 kr

Baltic Hundväst Special är en avancerad flytväst för hundar som vi har bedömt med ett imponerande betyg på 4,3/5. Det finns flera anledningar till varför vi gav denna produkt ett så högt betyg. Först och främst, överträffar den alla säkerhetskriterier vi har ställt upp. Den är designad för att hålla hunden flytande effektivt, med starka signalfärger och reflexer på lyfthandtaget och sidorna för ökad synlighet, både dag- och nattetid. Dessutom finns det ett handtag på ryggen som gör det enkelt att lyfta upp hunden om den ramlar överbord, vilket ger ett extra lager av säkerhet.

Vi uppskattade också komfortnivån och anpassningsbarheten i denna flytväst. Den är tillverkad av supermjukt flytmaterial och har robusta band med snabbjusteringsspännen för enkel av- och påtagning av västen, vilket gör den bekväm för hundar i alla storlekar och raser. Den har även två fickor för träningstyngder eller förvaring av nödvändiga tillbehör, vilket ökar dess användarvänlighet. Dessutom ger västen skydd mot regn, vind och kyla, vilket ger hunden extra komfort under uteaktiviteter.

När det gäller material och hållbarhet, är Baltic Hundväst Special tillverkad med hänsyn till långvarig användning. Flytvästen verkar vara mycket motståndskraftig mot repor och slitage, vilket gör den mycket hållbar. Med ett pris på 1099 kr, anser vi att denna flytväst erbjuder mycket god valuta för pengarna, med tanke på dess höga kvalitet och mångsidighet. Överlag rekommenderar vi starkt Baltic Hundväst Special för din hunds säkerhet och komfort vid vattenaktiviteter.

Fördelar

 • Överträffar alla säkerhetskriterier.
 • Ökad synlighet med reflekterande detaljer.
 • Lyfthandtag för enkel återhämtning.
 • Hög komfort och anpassningsbarhet.
 • Extra förvaring med två fickor.

Nackdelar

 • Högre pris jämfört med andra västar.
 • Kan vara tung med träningstyngder.

4. Bästa billiga: Baltic Hundväst Pluto Flytväst

Baltic Hundväst Pluto Flytväst
Baltic Hundväst Pluto Flytväst
Passform 9
Säkerhet 9.5
Komfort 9.1
Totalt 9.2
Bästa pris
149 kr

Baltic Hundväst Pluto Flytväst får ett starkt betyg för sin säkerhet. Med inbyggda reflexer, snabbspännen och en D-ring för koppling till koppel, är denna flytväst utformad för att hålla din hund säker i vattnet. Dessutom har den ett lyfthandtag på ryggen för enkel hantering, vilket är mycket användbart om hunden råkar hoppa eller falla överbord. Denna flytväst har också kraftiga band som bidrar till dess övergripande hållbarhet.

När det gäller komfort, får Pluto-flytvästen också höga poäng. Den är utformad med hänsyn till hundens bekvämlighet och finns i flera olika storlekar, vilket gör den lämpad för allt från små knähundar till stora hundar på 50 kg. Detta breda storleksutbud gör det lättare att hitta en vest som passar perfekt till din hund. Ytterligare en fördel med denna flytväst är dess material som skyddar mot både kyla och värme, vilket bidrar till ökad komfort vid användning.

Med tanke på priset är Baltic Hundväst Pluto Flytväst ett prisvärt alternativ jämfört med andra flytvästar på marknaden. Med ett pris från 299 kr erbjuder denna flytväst ett överkomligt alternativ utan att kompromissa med säkerhet eller komfort. Dess hållbara material och genomtänkta design gör det till ett utmärkt val för hundägare som söker en pålitlig och kostnadseffektiv lösning för hundsäkerhet i vattnet.

Fördelar

 • Hög säkerhet med inbyggda reflexer
 • Snabbspännen och D-ring för koppel
 • Lyfthandtag för enkel hantering
 • Finns i flera storlekar
 • Skyddar mot både kyla och värme

Nackdelar

 • Dyrare än vissa andra alternativ
 • Kan vara för stor för mycket små hundar

5. Bästa standardvalet: RuffWear Float Coat Hundflytväst

RuffWear Float Coat Hundflytväst Blå
RuffWear Float Coat Hundflytväst Blå
Passform 9
Säkerhet 9.1
Komfort 8.9
Totalt 9
Bästa pris
1429 kr

RuffWear Float Coat Hundflytväst får höga poäng för säkerhet, vilket är den mest fundamental aspekten för en hundflytväst. Dess robusta konstruktion, synliga färger och reflexer ger ökad säkerhet och synlighet i vattnet. Handtaget på toppen gör det också enkelt att snabbt hjälpa hunden ur vattnet vid behov. Vi var också imponerade över att det finns ett fäste för kopplet, vilket ger ytterligare säkerhet.

Comfort aspekten är också tillfredsställande med RuffWear Float Coat. Den är designad på ett sätt som tillåter hunden att simma och springa fritt utan att begränsa rörelsefriheten, vilket är en viktig faktor för att försäkra att hunden kommer vara bekväm under användning. Denna flytväst finns i ett flertal storlekar, vilket betyder att den kan passa till de flesta olika hundar. Dock rekommenderas det att exakt mäta din hund enligt deras storleksguide för bästa passform.

När det gäller hållbarhet och design är RuffWear Float Coat Hundflytväst mycket välbyggd med tåligt material och har en estetiskt tilltalande design. Det är också lätt att ta på och av vilket bidrar till användarvänligheten. Prisvärdheten är dock en nackdel med denna produkt då den är dyrare jämfört med andra alternativ på marknaden. Men med tanke på dess kvalitet, säkerhet och komfort kan det vara värt det extra priset. Sammantaget ger vi RuffWear Float Coat Hundflytväst ett betyg på 4,0 av 5.

Fördelar

 • Hög säkerhet och synlighet
 • Handtag för snabb assistans
 • Kopplingsfäste för extra säkerhet
 • God rörlighet och bekvämlighet
 • Tillgänglig i olika storlekar

Nackdelar

 • Högre pris jämfört med andra alternativ

Så hittar du den bästa flytvästen för din hund

Vid valet av flytväst till din hund, finns det flera faktorer att ta hänsyn till för att säkerställa att du får en produkt som är både säker och bekväm för din hund. Det finns en rad kriterier att beakta, allt från passform och design till flytkraft och synlighet. I de följande avsnitten kommer vi att djupdyka i vad du bör titta extra noga på när du ska välja en flytväst till din hund.

Flytkraft

En av de viktigaste aspekterna att titta på när du väljer en flytväst för din hund är dess flytkraft. Flytkraften bestämmer hur väl västen kommer att hålla din hund flytande i vattnet. Du bör välja en väst med tillräcklig flytkraft för att säkerställa att din hund kan simma obehindrat och utan att bli trött. Västens flytkraft bör matcha din hunds vikt och storlek, samtidigt som den ger tillräckligt med stöd för att hålla hundens huvud över vattenytan.

Passform och storlek

Passform och storlek är ytterligare två mycket viktiga faktorer att ta hänsyn till. En bra flytväst ska sitta bekvämt på din hund utan att vara för tight eller för lös. Den ska inte begränsa din hunds rörelsefrihet, men den bör heller inte vara så lös att den kan glida av. För att hitta rätt storlek, mät din hunds bröstkorg och jämför med storleksguiden för den specifika flytvästen.

Material och hållbarhet

En bra flytväst ska vara tillverkad av slitstarkt och hållbart material som tål vatten och sol, samt står emot slitage. Den bör ha starka sömmar och vara tillverkad av material som inte bleknar eller bryts ner i solen eller saltvattnet. En hållbar flytväst kommer att vara mer kostnadseffektiv på lång sikt, eftersom den kommer att hålla längre än en billigare modell.

Synlighet

Flytvästen bör också vara lätt att se i vattnet, vilket innebär att den bör ha starka, ljusa färger och gärna reflekterande detaljer. Detta gör det lättare för dig att hålla koll på din hund i vattnet, och det gör det också lättare för andra att se din hund om den hamnar i nöd.

Säkerhetsfunktioner

Vissa flytvästar kommer med extra säkerhetsfunktioner, såsom handtag på ryggen som gör det lättare att lyfta upp hunden ur vattnet, eller en D-ring för att fästa ett koppel. Dessa funktioner kan vara mycket användbara i nödsituationer och ger extra säkerhet för din hund.

Design

Även om det kanske inte är det viktigaste kriteriet, så spelar designen en viss roll. En bra flytväst bör ha en design som är praktisk och komfortabel för din hund. Den bör ha justerbara remmar för att säkerställa en perfekt passform, och den bör inte hindra din hunds naturliga rörelser. Designen bör också vara tilltalande och passa din hunds personlighet.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att ta en titt på användarrecensioner innan du gör ditt köp. Även om en produkt kan se bra ut på papperet, kan faktiska användarupplevelser ge dig en bättre uppfattning om hur produkten presterar i praktiken. Kolla in vad andra hundägare har att säga om produkten, och var uppmärksam på eventuella återkommande problem eller klagomål.

Hund med flytväst i pool

Fördelar med flytväst för hundar

Att införskaffa en flytväst till din hund kan bidra med flera betydande fördelar. Inte bara kan det öka din hunds säkerhet vid vattenaktiviteter, det kan också ge dig en ökad sinnesro. Nedan följer en lista över några av de främsta fördelarna med att använda en flytväst för hundar.

 • Säkerhet och trygghet: Den främsta fördelen med att använda en flytväst för hundar är den ökade säkerheten den erbjuder. Hundar, precis som människor, kan komma i fara vid vattnet. Oavsett om hunden är en skicklig simmare eller inte, kan olyckor alltid inträffa. En flytväst ger din hund extra flytkraft, vilket kan vara avgörande om hunden blir trött, kommer i vattnet oväntat eller hamnar i strömt vatten.
 • Komfort och rörelsefrihet: En bra flytväst är designad för att vara bekväm för din hund att ha på sig, samtidigt som den ger rörelsefrihet. Den ska inte hindra din hund från att simma, leka eller utforska som vanligt. Detta uppnås genom att västen har en passform som följer hundens naturliga form och rörelser.
 • Ökad synlighet: Många flytvästar för hundar har ljusa färger och reflekterande detaljer, vilket gör det lättare att hålla koll på din hund i vattnet. Detta kan vara särskilt värdefullt om du simmar i områden med mycket trafik, eller om din hund gillar att simma långt från land. Synligheten bidrar också till säkerheten, då det blir lättare för andra att upptäcka din hund i vattnet.
 • Hjälp vid räddning: Om en olycka skulle inträffa och din hund hamnar i vattnet, kan en flytväst vara till stor hjälp. Många västar har ett handtag på ryggen som du kan använda för att enkelt och snabbt lyfta upp hunden ur vattnet. Detta kan vara särskilt viktigt om hunden är stor eller om vattnet är djupt.
 • Långvarig investering: En högkvalitativ flytväst för hundar är en långvarig investering. Den är gjord för att tåla tidens tand, och du kan lita på att den kommer att skydda din hund år efter år. Även om den initiala kostnaden kan vara högre än för en billigare modell, kan du räkna med att den håller längre och därmed ger bättre värde över tid.

Nackdelar med flytväst för hundar

Även om det finns många fördelar med att använda en flytväst för din hund, finns det också några potentiella nackdelar att överväga. Att vara medveten om dessa kan hjälpa dig att fatta ett informerat beslut när du väljer en väst för din hund. Här är några av de vanligaste nackdelarna som kan tänkas komma med användning av en flytväst för hundar.

 • Obekväma eller begränsande: Även om många flytvästar är utformade för att vara bekväma och ge rörelsefrihet, kan vissa hundar ändå tycka att de är obekväma eller begränsande. Hundar som inte är vana vid att ha kläder eller sele på sig kan särskilt finna det obekvämt i början. Vissa hundar kan också känna sig begränsade i sina rörelser, vilket kan göra dem ovilliga att simma eller leka som de normalt skulle göra.
 • Svårt att hitta rätt storlek: Trots att flytvästar kommer i olika storlekar, kan det vara svårt att hitta en som passar din hund perfekt. Detta kan vara särskilt problematiskt för hundar som befinner sig mellan storlekar, eller för hundraser med unika kroppsformer. En illasittande väst kan vara obekväm för din hund, och den kan också minska västens effektivitet.
 • Kostnad: Kvalitetsflytvästar för hundar kan vara ganska dyra. Priset kan vara en avskräckande faktor, särskilt om du inte tillbringar mycket tid vid vattnet och därför inte kommer att använda västen ofta. Dock bör säkerheten alltid vara det främsta kriteriet, och det är viktigt att komma ihåg att en bra flytväst är en långvarig investering som kan skydda din hund år efter år.
white terrier wearing tropical flower garland chilling pink rubber flamingo

Hur du använder en flytväst för din hund

Att använda en flytväst för din hund är ganska enkelt, men det finns några saker att tänka på för att säkerställa att västen fungerar som den ska och att din hund känner sig bekväm. Här är några steg du bör följa när du använder en flytväst för din hund.

Välja rätt storlek

Det första steget i att använda en flytväst för din hund är att välja rätt storlek. Du bör mäta din hunds bröstkorg för att få en precis uppfattning om vilken storlek du ska välja. De flesta flytvästar kommer med en storleksguide som du kan använda som referens. Se till att västen inte är för tajt eller för lös på din hund, den bör vara bekväm men ändå säker.

Justera remmarna

När du har valt rätt storlek, är nästa steg att justera remmarna på västen så att den sitter bra på din hund. De flesta flytvästar har justerbara remmar som gör det möjligt att anpassa passformen. Västen ska sitta åt men inte vara för tajt, och din hund ska kunna röra sig fritt.

Låta hunden vänja sig vid västen

Innan du tar med din hund till vattnet, låt den först vänja sig vid västen hemma. Låt hunden bära västen under korta perioder och ge den beröm och godis för att associera västen med positiva upplevelser. Detta kan göra det lättare för din hund att acceptera att bära västen när det är dags för vattenlekar.

Introducera hunden till vattnet med västen på

När din hund har vant sig vid att ha västen på, är det dags att introducera den till vattnet. Börja långsamt, låt din hund vada i grunt vatten innan du låter den simma. Håll alltid ett öga på din hund när den är i vattnet, även om den har en flytväst på.

Kontrollera västen regelbundet

Slutligen, se till att kontrollera västen regelbundet för tecken på slitage eller skador. Om västen är skadad, kan den inte ge tillräckligt med flytkraft, vilket kan vara farligt. Om du märker några problem, byt ut flytvästen så snart som möjligt.

Vanliga frågor om Flytväst hund

Är det nödvändigt att använda en flytväst på en hund som är en bra simmare?

Även om din hund är en utmärkt simmare, finns det fortfarande risker med att vara i och runt vatten. Olyckor kan hända, och även den bästa simmaren kan bli trött eller få panik. En flytväst ger extra säkerhet och kan vara särskilt värdefull om du är i ett område med strömmande vatten, djupa vatten, eller om din hund spenderar mycket tid i vattnet. Det kan också ge dig extra sinnesro.

Är alla flytvästar för hundar likadana?

Nej, alla flytvästar för hundar är inte likadana. De kan variera i design, material, flytkraft och andra funktioner. Vissa västar har extra säkerhetsdetaljer som handtag och reflekterande remsor, medan andra kanske inte har det. Det är viktigt att välja en väst som passar din hunds specifika behov och situation.

Hur vet jag vilken storlek av flytväst jag ska välja till min hund?

För att hitta rätt storlek på flytvästen till din hund, bör du mäta din hunds bröstkorg och jämföra måtten med storleksguiden för den specifika västen. Om din hund hamnar mellan två storlekar, är det oftast bäst att välja den större storleken för att säkerställa komfort och rörelsefrihet.

Är det svårt att få en hund att acceptera att bära en flytväst?

Det kan vara en utmaning att få en hund att vänja sig vid att bära en flytväst, särskilt om den inte är van vid att ha kläder eller sele på sig. Det kan vara till hjälp att låta hunden vänja sig vid västen hemma innan ni går till vattnet. Ge hunden beröm och belöningar för att associera västen med positiva upplevelser.

Kan jag använda en flytväst på min valp?

Ja, du kan definitivt använda en flytväst på din valp, men du bör se till att välja en väst som är lämplig för valpens storlek och vikt. Det är viktigt att introducera valpen till vattnet och simning på ett säkert och kontrollerat sätt, och en flytväst kan ge extra säkerhet under denna process.

Hur tar jag hand om min hunds flytväst?

För att hålla din hunds flytväst i bästa skick bör du skölja av den med färskt vatten efter varje användning för att ta bort salt, klor och andra kemikalier. Låt västen lufttorka helt innan du förvarar den. Kontrollera regelbundet västen för tecken på slitage eller skador.

Kan min hund överhettas i en flytväst?

Det är osannolikt att din hund överhettar bara av att bära en flytväst, särskilt eftersom de oftast används i och runt vatten. De flesta västar är designade för att vara andningsbara och komfortabla. Men som alltid bör du hålla ett öga på din hund och se till att den inte blir för varm, särskilt under varma sommardagar.

Hur länge kan min hund ha på sig en flytväst?

Det finns ingen exakt tidsgräns för hur länge en hund kan ha på sig en flytväst, men det är viktigt att se till att din hund är komfortabel och inte visar tecken på irritation eller obehag. Om du planerar att ha din hund i vattnet under längre perioder, bör du ge den regelbundna pauser där den kan vila och dricka färskt vatten.

Testvinnare - Bästa Flytväst hund

 • Baltic Hundväst Zorro
 • Hurtta Life Savior ECO Flytväst
 • Baltic Hundväst Special
 • Baltic Hundväst Pluto Flytväst
 • RuffWear Float Coat Hundflytväst
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
27 röster, Genomsnitt: 4.6 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu