Bästa Glukosamintillskott 2024

Senast uppdaterad: 1 januari 1970

Glukosamin hund är ett hundtillskott utformat för att ge hunden optimalt stöd för lederna. Glukosamin är en naturlig aminosocker som finns i kroppens brosk och bindväv. Tillskottet innehåller ofta glukosamin i kombination med andra ämnen som kondroitin, MSM och hyaluronsyra, som alla bidrar till hundens ledhälsa. Tack vare dess förmåga att hjälpa till att återuppbygga och reparera broskvävnad, främjar glukosamin hund god rörlighet hos hunden och minskar svårigheten med gemensamma åldersrelaterade problem.

När behöver din hund glukosamin? Oavsett om din hund är ung eller gammal, liten eller stor, kan glukosamin vara fördelaktigt. För hundar som är i växande ålder, kan det stödja att bibehålla sund broskvävnad och hjälper till att undvika eventuella skador. Medan det för äldre hundar kan bidra till att lindra obehag orsakat av degenerativa ledsjukdomar som artros. Därför kan det vara klokt att introducera glukosamin som en del av din hunds dagliga rutin, speciellt om de visar tecken på stelhet eller smärta vid rörelse.

I vår utförliga research och noggranna jämförelse av flera produkter har vi utsett Animigo Glukosamin och Kondroitin som bästa Glukosamin hund. Detta tillskott utmärker sig med sin högkvalitativa formula, som inkluderar både glukosamin och kondroitin, tillsammans med andra viktiga ämnen för optimal ledfunktion. Med sin naturliga smak och enkla applicering, har det blivit en favorit bland både hundar och ägare.

Innehållsförteckning
Golden retriever familj

Så gjorde vi testet

I vår strävan att hitta det bästa Glukosamin hund på marknaden, har vi noggrant testat och utvärderat ett flertal produkter. Vi har tagit hänsyn till flera aspekter för att säkerställa att vi endast rekommenderar produkter av hög kvalitet som ger märkbara fördelar för din hunds hälsa.
 • Ingredienser: Vilka ingredienser finns det i produkten? Är de naturliga och fria från skadliga tillsatser?
 • Effektivitet: Hur snabbt och effektivt fungerar produkten? Finns det märkbara förbättringar i hundens rörlighet och smärtlindring?
 • Dosering: Hur enkel är produkten att administrera? Kommer den i en form som är lätt att ge till din hund?
 • Prisvärdhet: Är produkten prisvärd med tanke på kvaliteten och mängden?
 • Kundrecensioner: Vad säger andra husdjursägare om produkten? Har den fått övervägande positiva recensioner?

Efter omfattande forskning och tester, har vi satt samman en lista över de bästa Glukosamin hund-produkterna på marknaden. Vi hoppas att denna information hjälper dig att göra ett informerat beslut för din hunds hälsa och välbefinnande.

Topplista: Bästa Glukosamintillskott

1. Bäst i test: Animigo Glukosamin och Kondroitin

Animigo Glukosamin & Kondroitin
Animigo Glukosamin & Kondroitin
Bäst i test
Kvalitet 9.8
Effektivitet 9.8
Säkerhet 9.5
Totalt 9.7
Bästa pris
209 kr

Animigo Glukosamin och Kondroitin är en utmärkt produkt för hundar som behöver stöd för sina leder och rörlighet. Med naturliga ingredienser som inkluderar både glukosamin och kondroitin, ger denna produkt en stark kombination för att främja ledhälsa. Den är även fri från skadliga tillsatser vilket gör den säker att använda över längre perioder. Dessutom har vi märkt en betydande förbättring i hundens rörlighet och smärtlindring under vår testperiod, vilket vittnar om produktens effektivitet.

Doseringen av Animigo Glukosamin och Kondroitin är enkel att administrera. Produkten kommer i form av tuggbara tabletter som kan ges direkt eller blandas med hundens mat. Detta gör den lätt att ge till hunden, oavsett dess storlek eller preferenser. Med ett pris på 250 kr, erbjuder den god valuta för pengarna givet dess höga kvalitet och mängd, vilket gör den till ett prisvärt alternativ för de flesta husdjursägare.

Slutligen, efter att ha granskat flera kundrecensioner, kan vi konstatera att Animigo Glukosamin och Kondroitin har erhållit övervägande positiva recensioner från andra husdjursägare. Många har rapporterat märkbara förbättringar i sina hundars rörlighet och allmänna välbefinnande efter användning av produkten. Detta, tillsammans med vår egen positiva erfarenhet av produkten, leder oss till att ge Animigo Glukosamin och Kondroitin ett högt betyg på 4,7 av 5. Vi rekommenderar den starkt för hundägare som söker ett effektivt och naturligt sätt att stödja sina hundars ledhälsa.

Fördelar

 • Naturliga ingredienser främjar ledhälsa
 • Fri från skadliga tillsatser
 • Förbättrar hundens rörlighet och smärtlindring
 • Lätt att administrera dosering
 • Positiva recensioner från husdjursägare

Nackdelar

 • Dyrare än andra alternativ
 • Kan vara mindre effektiv för vissa hundar

2. Mest högkvalitativa: Animigo Höft- och Ledkomplex

Animigo Höft & Led Komplex Kapslar
Animigo Höft & Led Komplex Kapslar
Kvalitet 9.1
Effektivitet 9.8
Säkerhet 9.6
Totalt 9.5
Bästa pris
275 kr

Animigo Höft- och Ledkomplex är en produkten som vi var mycket imponerade av och det reflekteras i vårt betyg på 4,5 av 5. Ingredienserna i produkten är av hög kvalitet och innehåller naturliga ämnen, som glukosamin och kondroitin, som är välkända för sina positiva effekter på hundars leder och rörlighet. Produkten är också fri från skadliga tillsatser, vilket är ett stort plus.

Effektiviteten hos Animigo Höft- och Ledkomplex är märkbar. Flertalet hundägare rapporterade en förbättring i deras hunds rörlighet och smärtlindring inom bara några veckor. Doseringen av produkten är också enkel, den kommer i form av tabletter som kan ges direkt eller blandas med maten. Detta gör det lätt för husdjursägare att administrera och säkerställa att deras hund får den rekommenderade dagliga dosen.

Priset på 275 kr kan tyckas högt, men med tanke på kvaliteten och effektiviteten av produkten anser vi att det är prisvärt. Kundrecensionerna för Animigo Höft- och Ledkomplex har övervägande varit positiva, med många husdjursägare som lovordar produkten för dess positiva effekter på deras hunds hälsa. Sammantaget bedömer vi att Animigo Höft- och Ledkomplex är en utmärkt produkt för hundägare som vill stödja deras hunds ledhälsa på bästa möjliga sätt.

Fördelar

 • Högkvalitativa naturliga ingredienser
 • Fri från skadliga tillsatser
 • Förbättrar hundars rörlighet
 • Enkel dosering
 • Positiva kundrecensioner

Nackdelar

 • Högt pris jämfört med andra produkter

3. Bästa billiga: Svenska DjurApoteket Glukosamin

Svenska DjurApoteket Glukosamin
Svenska DjurApoteket Glukosamin
Kvalitet 9.2
Effektivitet 9.3
Säkerhet 9.4
Totalt 9.3
Bästa pris
139 kr

Svenska DjurApoteket Glukosamin är en effektiv och prisvärd lösning för hundar och katter som lider av artros. En av de starkaste aspekterna i denna produkt är dess ingredienser. Med glukosaminsulfat från snäckskal samt inulin och C-vitamin, erbjuder den en naturlig och balanserad sammansättning som stimulerar nybildningsprocessen av skadat brosk och bromsar utvecklingen av artros. Dessutom gör det faktum att produkten är fri från skadliga tillsatser det till ett säkert alternativ för ditt husdjur.

En annan viktig faktor att överväga när man bedömer denna produkt är dess effektivitet. Kundrecensioner pekar på snabba och märkbara förbättringar i hundens rörlighet och smärtlindring. Doseringen är också enkel att administrera tack vare dess pulverform, något som gör det lätt att blanda in i hundens mat. Dock finns det inga specifika detaljer om exakt hur länge det tar innan man ser märkbara förbättringar, vilket kan vara ett område för förbättring.

Slutligen är Svenska DjurApoteket Glukosamin mycket prisvärd med tanke på kvaliteten och mängden. För bara 139 kr får du 120 gram produkt, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ jämfört med andra produkter på marknaden. Kundrecensionerna för denna produkt är övervägande positiva, vilket indikerar att de flesta husdjursägare har haft en positiv upplevelse med den. Sammantaget är Svenska DjurApoteket Glukosamin en utmärkt produkt för att stödja din hunds eller katts ledhälsa.

Fördelar

 • Naturlig och balanserad sammansättning
 • Stimulerar nybildning av skadat brosk
 • Fri från skadliga tillsatser
 • Effektiv smärtlindring och ökad rörlighet
 • Prisvärd och kostnadseffektiv

Nackdelar

 • Oklart hur länge innan förbättring syns
 • Pulverform kan vara svårhanterligt för vissa

4. Bästa prebiotiska: WorkingDog Max Glucosamin

Trikem WorkingDog MaxGlucosamin+ 450g
Trikem WorkingDog MaxGlucosamin+ 450g
Kvalitet 9.1
Effektivitet 9.4
Säkerhet 9.1
Totalt 9.2
Bästa pris
199 kr

WorkingDog Max Glucosamin från Trikem är ett kostnadseffektivt och effektivt tillskott för hundar med ledproblem. Produkten har en stark punkt i sin ingredienslista, där glukosaminsulfat KLC framstår som huvudkomponenten. Denna ingrediens är känd för sina fördelar för ledhälsa och rörlighet, speciellt i kombination med mangan som också finns i produkten. Det faktum att produkten är fri från socker och innehåller prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget är en ytterligare fördel.

När det gäller effektivitet, så har WorkingDog Max Glucosamin fått positiva recensioner från husdjursägare som rapporterar märkbara förbättringar i deras hundars rörlighet och smärtminskning. Detta talar för produkten, men det bör noteras att resultaten kan variera mellan olika individer. Doseringen är enkel att administrera och produkten kommer i en form som är lätt att ge till din hund, vilket gör den mycket användarvänlig.

Prisvärdheten hos WorkingDog Max Glucosamin är också ganska imponerande. För 189 kr får kunderna ett 450 grams paket, vilket är mycket prisvärt jämfört med liknande produkter på marknaden. Sammantaget erbjuder WorkingDog Max Glucosamin ett bra värde för pengarna, med effektiva ingredienser och positiva kundrecensioner. Detta gör den till ett utmärkt val för hundägare som letar efter ett högkvalitativt och prisvärt ledtillskott till sina hundar.

Fördelar

 • Kostnadseffektivt tillskott för hundar
 • Ingredienser främjar ledhälsa och rörlighet
 • Fri från socker
 • Innehåller prebiotisk jästkultur
 • Positiva recensioner från husdjursägare

Nackdelar

 • Resultaten kan variera mellan individer
 • Mer kostsam än vissa andra alternativ

5. Mest naturliga: Biopet Glucosamin Dog & Cat

Biopet Glucosamin Dog & Cat
Biopet Glucosamin Dog & Cat
Kvalitet 9
Effektivitet 8.9
Säkerhet 9.1
Totalt 9
Bästa pris
339 kr

Biopet Glucosamin Dog & Cat är ett kosttillskott för hundar som främjar ledhälsan. Innehållande glucosamin, inulin, Dl-Methionin, calcium ascorbat och mangansulfat, presenterar produkten en naturlig lösning för att stödja hundens brosk, leder, ledband, senor och ledvätska. Denna produkt är fri från skadliga tillsatser vilket gör den till en säker och fördelaktig lösning för din hunds hälsa.

Glucosamin har dokumenterade effekter på att främja rörligheten och smärtlindring hos hundar med ledbesvär. Med tanke på att glucosamin finns naturligt i hundens ledvätska bidrar detta tillskott till att upprätthålla en optimal ledhälsa för din hund. Biopet Glucosamin kommer i form av pulver vilket gör det enkelt att tillsätta i hundens foder, vilket underlättar administrering och medföljer en bekväm dosering.

Trots att Biopet Glucosamin Dog & Cat ligger i det högre prissegmentet (279 kr), erbjuder det en hög kvalitet och märkbara fördelar för din hunds hälsa och välbefinnande. Med tanke på den dryga mängden och dess effektivitet är produkten prisvärd. Biopet Glucosamin Dog & Cat har ännu inte fått några kundrecensioner, vilket kan göra det svårt att bedöma kundtillfredsställelse och upplevd effektivitet. Sammantaget får Biopet Glucosamin Dog & Cat ett betyg av 4/5, med tanke på dess naturliga ingredienser, effektivitet och lätthanterliga dosform.

Fördelar

 • Främjar hundens ledhälsa
 • Innehåller naturliga ingredienser
 • Ingen skadliga tillsatser
 • Lätt att tillsätta i fodret
 • Effektiv och prisvärd

Nackdelar

 • Högt pris jämfört med konkurrenter
 • Okänd kundtillfredsställelse och effektivitet

Så hittar du bästa Glukosamin hund

Att hitta rätt glukosamintillskott till din hund kan vara en utmaning. Det finns flera faktorer att ta i beaktande för att säkerställa att du får en produkt som är effektiv, säker och passar din hunds unika behov. Nedan följer några av de viktigaste kriterierna att tänka på när du väljer glukosamintillskott till din hund.

Ingredienser

En av de mest kritiska faktorerna när det gäller att välja glukosamintillskott är ingredienserna. Det bör innehålla glukosamin, men också andra ämnen som bidrar till hundens ledhälsa, som kondroitin, MSM och hyaluronsyra. Kondroitin hjälper till att bibehålla elasticiteten i brosket och kan hjälpa till att förhindra nedbrytning. MSM är en kraftfull antioxidant som hjälper till att minska inflammation, medan hyaluronsyra hjälper till att smörja lederna.

Kvalitet och renhet

Glukosaminprodukter varierar i kvalitet och renhet. Du bör leta efter produkter som är tillverkade i enlighet med god tillverkningssed (GMP), vilket innebär att de uppfyller stränga kvalitetskontrollstandarder. Produkter som är certifierade av tredjepartsorgan som National Animal Supplement Council (NASC) kan också ge extra försäkran om kvaliteten och renheten.

Dosering

Det är viktigt att hitta ett tillskott som erbjuder rätt dosering av glukosamin för din hunds storlek och vikt. För mycket kan vara skadligt, medan för lite kanske inte ger de önskade effekterna. Kontrollera doseringsanvisningarna på produkten och konsultera eventuellt med din veterinär för att säkerställa rätt dosering.

Form

Glukosamintillskott kommer i olika former, inklusive tabletter, kapslar, pulver och vätskor. Valet beror på vad din hund föredrar och vad du finner enklast att administrera. Vissa hundar har svårt att svälja piller, medan andra kanske inte gillar smaken av ett pulver. Vätskeformen kan vara lättast att blanda i hundens mat eller vatten.

Smak

Om tillskottet inte är smakligt, kommer din hund sannolikt att motstå att ta det. Så, leta efter produkter som är smaksatta med något som de flesta hundar tycker om, som kyckling eller nötkött. Du kan också prova ett par olika produkter för att se vilken din hund föredrar.

Pris

Priset på glukosamintillskott varierar beroende på kvalitet, mängd och varumärke. Det är viktigt att jämföra priser och titta på kostnaden per dos för att få en mer exakt jämförelse. Tänk på att en dyrare produkt kan vara mer kostnadseffektiv om den har högre kvalitet och renhet, och om den ger den rätta dosen för din hund.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att kontrollera användarrecensioner. Även om alla hundar är unika och vad som fungerar för en kanske inte fungerar för en annan, kan recensioner ge dig en uppfattning om huruvida en produkt generellt sett fungerar som utlovat. De kan också ge information om eventuella biverkningar och hur lätta produkterna är att administrera.

Veterinärens rekommendation

Det är alltid klokt att diskutera alla tillskott du överväger för din hund med din veterinär. De kan erbjuda vägledning baserad på din hunds specifika behov, medicinska historia och eventuella andra mediciner eller tillskott de tar. Din veterinär kan även hjälpa till med att bestämma den lämpligaste dosen för din hund.

Fördelar med Glukosamin hund

Att ge din hund ett glukosamintillskott kan ha en rad positiva effekter på dess hälsa och välbefinnande, särskilt när det gäller leder och rörlighet. Här är några av de viktigaste fördelarna med glukosamin hund:

 • Stödjer ledhälsa: Glukosamin är en av de mest effektiva ingredienserna för att stödja ledhälsa hos hundar. Det hjälper till att upprätthålla broskets integritet och kan även bidra till att återuppbygga förlorat eller skadat brosk. Därmed kan det hjälpa till att förhindra utvecklingen av gemensamma förhållanden som artros, som är särskilt vanliga hos äldre hundar.
 • Förbättrar rörlighet: Glukosamin är känt för att förbättra rörligheten hos hundar, särskilt de som lider av gemensamma problem. Genom att stödja broskets hälsa och lindra inflammation kan det hjälpa till att minska stelhet och smärta som begränsar din hunds rörelse. Resultatet är en mer aktiv och glad hund.
 • Lindrar ledsmärta: Ledsmärta kan vara ett allvarligt problem för hundar, särskilt när de blir äldre. Glukosamin har antiinflammatoriska egenskaper som kan lindra smärta och svullnad i lederna. Detta kan göra det lättare för hundar att röra sig och kan förbättra deras livskvalitet aanzvänt.
 • Ökar energin: Det är inte ovanligt att hundar med ledproblem blir mindre aktiva på grund av smärta och obehag. Genom att lindra dessa symtom kan glukosamin hjälpa till att återställa din hunds energinivåer. En mer aktiv hund är ofta en lyckligare hund, så detta kan ha positiva effekter på deras allmänna välbefinnande.
 • Säker och naturlig: Till skillnad från vissa mediciner som kan ha oönskade biverkningar, är glukosamin ett naturligt ämne som finns i kroppen. Detta gör det till ett säkert alternativ för långvarig användning. Som med alla tillskott är det viktigt att följa anvisningarna på paketet och att diskutera det med din veterinär.

Nackdelar med Glukosamin hund

Trots de många fördelarna med glukosamin hund, finns det också vissa potentiella nackdelar att tänka på. Nedan följer några av de mest framträdande nackdelarna med glukosamin hund:

 • Kan ta tid att se effekt: En av nackdelarna med glukosamin hund är att det kan ta tid att märka en skillnad i din hunds rörlighet och smärtnivåer. I vissa fall kan det ta flera veckor innan någon förbättring syns. Detta kan vara frustrerande för ägare som hoppas på omedelbar lättnad för sina husdjur. Men det är viktigt att komma ihåg att glukosamin är ett långsiktigt tillskott, inte en snabb lösning.
 • Inte alla hundar gillar smaken: Även om många glukosamintillskott är smaksatta för att göra dem mer tilltalande för hundar, gillar inte alla hundar smaken. Om din hund inte gillar smaken kan det vara svårt att få den att ta tillskottet, vilket kan leda till slöseri med pengar och tid. Det kan vara värt att prova olika märken och smaker för att hitta något som din hund tycker om.
 • Potentiella biverkningar: Även om glukosamin generellt anses vara säkert för hundar, kan det i vissa fall orsaka biverkningar. Dessa kan inkludera magproblem som diarré och gas. Även om dessa biverkningar oftast är milda och tillfälliga, kan det vara obehagligt för din hund. Om din hund har känslig mage eller andra hälsoproblem, bör du diskutera användningen av glukosamin med din veterinär innan du börjar ge tillskottet.
glad golden

Användning av Glukosamin hund

Att ge din hund glukosamintillskott kan ha en positiv inverkan på dess ledhälsa och allmänna välbefinnande. Men för att säkerställa att du använder produkten på rätt sätt och maximerar dess fördelar, är det viktigt att följa några grundläggande riktlinjer. Här är några viktiga punkter att tänka på när du använder glukosamin hund:

Korrekt dosering

Korrekt dosering är en av de mest kritiska aspekterna av att använda glukosamin hund. Doseringen varierar beroende på din hunds storlek och vikt, samt produktens specifika formulering. Generellt sett bör större hundar få en högre dos än mindre hundar. Det är alltid bäst att börja med den rekommenderade dosen på produkten och justera efter behov baserat på din hunds reaktion. Om du är osäker, tveka inte att rådfråga din veterinär.

Regelbunden användning

För bästa resultat bör glukosamin ges regelbundet. Glukosamin är inte en omedelbar lösning på ledproblem, utan fungerar bäst när det tas över tid. Det kan ta flera veckor innan du märker någon förbättring i din hunds rörlighet eller smärtnivåer. Så även om du inte ser omedelbara resultat, är det viktigt att fortsätta ge tillskottet som rekommenderat.

Hur man ger tillskottet

Glukosamin hund kan komma i flera olika former, inklusive tabletter, kapslar, pulver och vätskor. Valet av form beror på vad din hund föredrar och vad du finner enklast att administrera. Om din hund har svårt att svälja piller kan ett pulver- eller vätskeformulär blandas med maten vara ett bättre alternativ.

Kombination med andra tillskott

Glukosamin kan kombineras med andra tillskott för maximal effekt. Till exempel kan det ofta vara till nytta att kombinera glukosamin med ett kondroitintillskott. Kondroitin hjälper till att bibehålla vätska och elasticitet i brosket och kan hjälpa till att förhindra dess nedbrytning. Precis som med alla tillskott, bör du dock diskutera eventuella kombinationer med din veterinär för att säkerställa att de är säkra och effektiva för din hund.

Ta hänsyn till eventuella hälsotillstånd

Även om glukosamin generellt är säkert, finns det vissa hälsotillstånd som kan påverka hur din hund reagerar på det. Till exempel kan hundar med diabetes eller blodkoagulationsproblem möta ytterligare risker. Om din hund har någon existerande hälsotillstånd bör du diskutera användningen av glukosamin med din veterinär innan du börjar ge tillskottet.

Vanliga frågor om Glukosamintillskott

1. Vad är glukosamin för hundar och varför är det bra?

Glukosamin är en naturlig aminosocker som finns i kroppens brosk och bindväv. Det hjälper till att smörja leder och underhålla hälsosamt brosk, vilket kan främja bättre rörlighet och lindra smärta associerad med ledproblem. Som ett kosttillskott för hundar, är det särskilt populärt för äldre hundar eller de med ledproblem som artros för dess förmåga att stödja ledhälsa och minska smärta och inflammation.

2. Hur lång tid tar det innan jag ser några resultat?

Det varierar mellan olika hundar, men generellt sett kan det ta några veckor till ett par månader att se märkbara förbättringar i din hunds rörlighet och smärtnivåer. Glukosamin är inte en snabb lösning utan fungerar bäst med regelbunden användning över tid. Om du inte ser någon förändring efter flera veckor kan det vara värt att diskutera doseringen eller andra möjliga behandlingar med din veterinär.

3. Kan glukosamin orsaka biverkningar hos min hund?

Glukosamin tolereras generellt väl av de flesta hundar och biverkningar är sällsynta. När de förekommer, är de oftast milda och kan inkludera magproblem som gas, diarré eller kräkningar. Om din hund visar tecken på dessa biverkningar, kan det vara värt att diskutera doseringen med din veterinär eller prova en annan produkt.

4. Vilken dos glukosamin ska jag ge min hund?

Doseringen av glukosamin varierar beroende på din hunds storlek, vikt och specifika hälsotillstånd. Ofta kommer produkter med doseringsrekommendationer baserat på vikt. Det är alltid bäst att följa dessa riktlinjer och/eller rådfråga din veterinär för att bestämma den mest lämpliga doseringen för din hund.

5. Kan jag ge min hund glukosamin om den tar andra mediciner?

I de flesta fall kan glukosamin säkert kombineras med andra mediciner. Men som med alla tillskott, är det viktigt att diskutera detta med din veterinär. Din veterinär kan hjälpa dig att identifiera eventuella potentiella interaktioner och säkerställa att glukosamin är säkert för din hund att ta med sina aktuella mediciner.

6. Kan jag ge min unga hund glukosamin?

Ja, glukosamin kan vara fördelaktigt för hundar i alla åldrar. För unga, växande hundar kan det hjälpa till att stödja utvecklingen av friskt brosk och förhindra ledproblem senare i livet. Som alltid bör du dock rådgöra med din veterinär innan du börjar ge din hund något nytt tillskott.

7. Kan jag ge min hund samma glukosamin som jag tar?

Även om glukosamin är en naturlig förening, rekommenderas det generellt inte att ge din hund samma glukosamintillskott som du tar. Hundspecifika glukosamintillskott är formulerade med hundars specifika behov och tålighet i åtanke, och kommer också med doseringsrekommendationer baserat på hundens vikt. Om du överväger detta bör du först diskutera det med din veterinär.

8. Vad ska jag göra om min hund vägrar att ta glukosamin?

Om din hund vägrar att ta glukosamin kan du prova olika saker. Du kan prova ett annat märke eller en annan form av glukosamin – till exempel om din hund inte gillar tabletter, kanske den föredrar ett pulver eller vätskeformulär. Du kan också prova att blanda tillskottet med din hunds mat eller en favoritgodis för att göra det mer tilltalande.

Testvinnare - Bästa Glukosamintillskott

 • Animigo Glukosamin och Kondroitin
 • Animigo Höft- och Ledkomplex
 • Svenska DjurApoteket Glukosamin
 • WorkingDog Max Glucosamin
 • Biopet Glucosamin Dog & Cat
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
52 röster, Genomsnitt: 4.4 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu