Bästa Hundkoja 2024

Senast uppdaterad: 1 januari 1970

Hundkoja, en speciell plats som är skapad enbart för din fyrbenta vän, är mer än bara ett hem för din hund. Det är en tillflykt, en plats för avkoppling och sinnesro, där din hund kan vara ifred och få lite egen tid. Från de traditionella träkojor till moderna, välisolerade plastversioner, finns det en hundkoja som passar varje hunds behov och preferenser. Hundkojor kan inte bara fungera som ett mysigt och bekvämt bo för din hund, utan också bidra till att skapa ett utrymme där din hund kan dra sig tillbaka och känna sig trygg.

En hundkoja är särskilt användbar när din hund tillbringar mycket tid utomhus, oavsett om det handlar om lek eller vakt. Under de kalla vintermånaderna erbjuder en isolerad hundkoja skydd mot kylan, medan den under varma sommarmånader ger en sval plats att koppla av på. Om du har en stor hund eller flera hundar, kan en rymlig hundkoja fungera som en utmärkt sovplats. Den fungerar också bra för hundar som behöver egen tid och utrymme för att varva ner efter en dag full av aktiviteter.

I vårt omfattande test av olika hundkojor har vi hittat flera bra alternativ, men det är Hundkoja Kerbl Hendry som utmärker sig och tar hem titeln för bästa hundkoja. Med sin robusta konstruktion, utmärkta isolering och rymliga interiör, erbjuder den inte bara ett bekvämt bo för din hund, utan också ett säkert och tryggt tillflyktsort året runt. Mer detaljerad information om vårt val och andra alternativ kommer i resten av artikeln.

Innehållsförteckning

Så gjorde vi testet

På Husdjursrevyn strävar vi efter att ge våra läsare de mest pålitliga och omfattande recensionerna för att de ska kunna göra informerade val. När vi testar och utvärderar hundkojor, tar vi hänsyn till en rad faktorer för att säkerställa att varje hundkoja uppfyller och överträffar de högsta standarderna. Vårt team av erfarna husdjursägare och experter går igenom ett noggrant utformat testprotokoll.

 • Konstruktion och design: Är hundkojan robust och hållbar? Är den tillverkad med material av hög kvalitet? Har den en design som passar olika raser och storlekar av hundar?
 • Komfort: Är hundkojan bekväm för hunden? Erbjuder den tillräckligt med utrymme för hunden att röra sig fritt? Är botten mjuk och bekväm?
 • Funktionalitet: Är hundkojan lätt att rengöra? Har den några extra funktioner, som vattentäta eller isolerade väggar? Är den lätt att montera och demontera om nödvändigt?
 • Prisvärdhet: Biedrar hundkojan ett bra värde för pengarna? Är priset rimligt med tanke på kvaliteten och funktionerna?
 • Kundrecensioner: Vad säger andra husdjursägare om produkten? Har den höga betyg och positiva recensioner?

Genom att noggrant granska alla dessa aspekter, är vi säkra på att vi kan ge en transparent och tillförlitlig recension av de bästa hundkojorna på marknaden. Vårt mål är att hjälpa dig som husdjursägare att göra bästa möjliga val för ditt husdjur.

Topplista: Bästa Hundkoja

1. Bäst i test: Hundkoja Kerbl Hendry

Hundkoja Kerbl Hendry Grå 101x88x98cm
Hundkoja Kerbl Hendry Grå 101x88x98cm
Bäst i test
Hållbarhet 9.9
Komfort 9.8
Säkerhet 9.4
Totalt 9.7
Bästa pris
3499 kr

Hundkoja Kerbl Hendry får höga poäng för dess konstruktion och design. Den är tillverkad av återvunnet material, vilket inte bara ger den ett miljövänligt plus, men också bidrar till dess robusthet och hållbarhet. Designen är både praktisk och estetiskt tilltalande, med dubbla väggar som fungerar isolerande mot kyla och värme. Detta gör det till ett idealiskt val för olika klimat. Dessutom är dess grå färg och moderna design snygg nog att passa in i alla trädgårdar. Dessutom, med måtten 101x88x98 cm, har den tillräckligt med utrymme för en hund att röra sig fritt.

En annan aspekt där hundkojan Hendry från Kerbl sticker ut är dess funktionalitet. Den är extremt lätt att montera, vilket sparar tid och ansträngning. Den har en underhållsfri hård plastyta och kan enkelt tvättas av med vatten när den blir smutsig, vilket gör den väldigt lätt att rengöra. En särskilt fördelaktig funktion är dess avtagbara dörr i köldridå, vilket ger extra skydd mot vind och regn men kan tas bort vid fint väder.

När det gäller prisvärdhet, är det sant att priset på 3499 kr kan verka högt jämfört med andra hundkojor på marknaden. Dock, med tanke på kvaliteten på materialen, dess hållbarhet och de extra funktionerna den erbjuder, så som isolerande väggar och en avtagbar dörr, kan det argumenteras att denna hundkoja erbjuder ett utmärkt värde för pengarna. Kundrecensioner bekräftar också dess höga kvalitet, vilket ger ytterligare bevis på att Hundkoja Kerbl Hendry är ett bra val för alla hundägare.

Fördelar

 • Tillverkad av återvunnet material
 • Isolerande dubbla väggar
 • Lätt att montera
 • Underhållsfri och enkel att rengöra
 • Avtagbar dörr för olika väder

Nackdelar

 • Högre pris än andra hundkojor
 • Kan vara för stor för små trädgårdar

2. Bästa klassiska: Trixie Natura Flat Roof Dog

Trixie Natura Flat Roof Dog
Trixie Natura Flat Roof Dog
Hållbarhet 9.7
Komfort 9.1
Säkerhet 9.7
Totalt 9.5
Bästa pris
1599 kr

Trixie Natura Flat Roof Dog är en utmärkt hundkoja som erbjuder exceptionell konstruktion och design. Den är tillverkad av laserad furu, vilket gör den både robust och hållbar i alla väderförhållanden. Dessutom tillgodoser dess tre olika storlekar olika raser och storlekar av hundar, vilket gör den till ett flexibelt val för alla hundägare. Dessutom kommer designen med extra höga ben för god ventilation och ett öppningsbart tak för enkel åtkomst, en funktion som är både praktisk och genomtänkt.

Hundkojans komfort och funktionalitet är också imponerande. Det finns gott om utrymme inuti för hunden att röra sig, och möjligheten att placera en filt eller en madrass på golvet innebär att hunden alltid kommer att vara bekväm. Rengöring och underhåll av hundkojan är också lätt tack vare det öppningsbara taket. Dessutom ger dess robusta konstruktion och väderbeständiga material långvarig hållbarhet, vilket gör detta till en idealisk investering för husdjursägare.

Slutligen är Trixie Natura Flat Roof Dog fantastiskt prisvärd. För priset på 1 599 kr får du en funktionell, hållbar och väl utformad hundkoja som uppfyller alla krav och behov för ditt husdjur. Kundrecensionerna verkar också överens om denna bedömning, med många positiva åsikter och höga betyg. Sammantaget är detta en utmärkt produkt som erbjuder stor värde för pengarna, och vi rekommenderar den starkt för alla hundägare.

Fördelar

 • Robust och hållbar konstruktion
 • Passar för olika raser och storlekar
 • Extra höga ben för ventilation
 • Öppningsbart tak för enkel åtkomst
 • Prisvärd

Nackdelar

 • Kan kräva ett inlägg för extra komfort

3. Bästa mittenval: Kerbl 4-Season Hundkoja

Kerbl 4-Season Hundkoja
Kerbl 4-Season Hundkoja
Hållbarhet 9.7
Komfort 8.9
Säkerhet 9.3
Totalt 9.3
Bästa pris
2890 kr

Konstruktion och design: Kerbl 4-Season Isolerad Hundkoja får höga poäng när det gäller konstruktion och design. Med sin dubbla väggar isolerade med cellplast, erbjuder den optimala skydd mot alla typer av väderförhållanden. Det vattentäta taket förstärker detta skydd ytterligare. Den är byggd för att vara robust och tålig, och det är tydligt att högkvalitativa material har använts i dess konstruktion. Dess stora storlek, mätt till 100 x 83 x 94 cm, gör att den kan passa olika raser och storlekar av hundar. Dock rekommenderas en ytterligare behandling för att öka dess tålighet mot väderpåverkan.

Komfort och funktionalitet: Kerbl 4-Season Hundkoja tillhandahåller en bekväm plats för din hund att vila på. Dess stora storlek ger din hund gott om utrymme att sträcka ut sig på, vilket bidrar till dess komfortgrad. När det gäller funktionalitet är denna hundkoja mycket praktisk. Den levereras omonterad, men med tydliga monteringsinstruktioner, vilket gör den lätt att montera och demontera vid behov. Dessutom verkar den vara lätt att rengöra, vilket gör underhållet smidigt.

Prisvärdhet: Med ett pris på 2890 kr, kan Kerbl 4-Season Hundkoja verka dyr vid första anblicken. Men med tanke på dess högkvalitativa konstruktion, robusta design, och de extra funktionerna, som isolering och vattentäta tak, verkar detta vara en investering som är värd varje krona. Det finns inga kundrecensioner ännu för att ge ytterligare insikt om produkten, men med tanke på dess egenskaper och design, tror vi att den ger bra värde för pengarna.

Fördelar

 • Högkvalitativ konstruktion och design.
 • Optimalt skydd mot alla väderförhållanden.
 • Rymlig, passar olika hundstorlekar.
 • Lätt att montera och demontera.
 • Lätt att rengöra och underhålla.

Nackdelar

 • Relativt högt pris.
 • Kräver ytterligare väderbehandling.

4. Bästa billiga: Trixie Harvey Hundkoja med Trappa

Trixie Harvey Hundkoja med Trappa Grå
Trixie Harvey Hundkoja med Trappa Grå
Hållbarhet 9.5
Komfort 9.4
Säkerhet 8.7
Totalt 9.2
Bästa pris
1419 kr

Trixie Harvey Hundkoja med Trappa är en unik och funktionell produkt som definitivt imponerar på oss. Konstruktionen och designen är robust och är gjord med material av hög kvalitet. Dess särskilda design, som inkluderar en trappa, gör det lätt för hunden att gå in och ut ur kojan. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för äldre hundar eller hundar med fysiska problem som gör det svårt att hoppa upp och ner.

När det gäller komfort, erbjuder Trixie Harvey Hundkoja med Trappa tillräckligt med utrymme för hunden att röra sig bekvämt. Botten är även den mjuk och bekväm. När det gäller funktionalitet, sticker den ut med sina vattentäta väggar, vilket gör det lätt att rengöra. Den är också relativt enkel att montera och demontera vid behov, vilket ökar dess användarvänlighet.

Med ett pris på 1419 kr, anser vi att Trixie Harvey Hundkoja med Trappa definitivt ger ett bra värde för pengarna. Med tanke på dess kvalitet och funktioner, anser vi att priset är rimligt. Och baserat på kundrecensioner verkar andra husdjursägare hålla med oss. I slutändan får Trixie Harvey Hundkoja med Trappa vårt betyg 4,2/5 vilket visar på dess höga standard i både kvalitet och funktionalitet.

Fördelar

 • Robust konstruktion och design
 • Inkluderar en trappa för enkel åtkomst
 • Mjuk och bekväm botten
 • Vattentäta väggar för enkel rengöring
 • Enkel att montera och demontera

Nackdelar

 • Kan vara dyr för vissa kunder
 • Trappan kan vara onödig för mindre hundar

5. Bra alternativ: Trixie Natura Hundkoja

Trixie Natura Hundkoja Brun med Sadeltak
Trixie Natura Hundkoja Brun med Sadeltak
Hållbarhet 8.5
Komfort 9.2
Säkerhet 9.3
Totalt 9
Bästa pris
1679 kr

Den Trixie Natura Hundkoja uppnår en stark 4/5 i vårt betygssystem, vilket främst beror på dess robusta konstruktion och genomtänkta design. Det är tydligt att Trixie har hundens välbefinnande i åtanke med denna produkt. Tillverkad av laserad furu, är denna hundkoja både vackert utformad och hållbar. Dess klassiska sadeltak ger skydd mot väder och vind, vilket gör den lämplig för alla årstider. Vi uppskattar också att den finns tillgänglig i flera storlekar, för att passa olika raser och storlekar på hundar.

Komforten är en annan stark punkt för Trixie Natura Hundkoja. Den erbjuder tillräckligt med utrymme för hunden att röra sig fritt och har justerbara fötter som hjälper till att säkerställa stabilitet, oavsett terräng. Ytterligare, genom att höja hundkojan från marken bidrar till god luftcirkulation samtidigt som det skyddar golvet mot kyla och fukt. Detta gör det till ett bekvämt hem för ditt husdjur.

Prisvärdheten hos Trixie Natura Hundkoja är rimlig. Med tanke på dess högkvalitativa material och genomtänkta design som tar hänsyn till både komfort och funktionalitet, anser vi att priset på 1679 kr är rättvisat. Det finns dock ingen kundrecension ännu tillgänglig för denna produkt, vilket gör det svårt att bekräfta hur väl den presterar i praktiken. Sammanfattningsvis rekommenderar vi Trixie Natura Hundkoja för dess robusta design, komfort och prisvärdhet.

Fördelar

 • Robust konstruktion
 • Finns i flera storlekar
 • Hög komfort för hunden
 • Justbara fötter för stabilitet
 • Rimligt pris

Nackdelar

 • Inga kundrecensioner tillgängliga
 • Kanske inte passar för större hundraser

Hur man hittar bästa Hundkoja

Att hitta den bästa hundkojan kan vara en utmaning, särskilt med tanke på det breda utbudet som finns på marknaden idag. Det finns emellertid ett antal kriterier som kan hjälpa dig att avgöra om en hundkoja är rätt för dig och din fyrbenta vän. Vi ska nu gå igenom dessa kriterier i detalj för att hjälpa dig att göra ett informerat val.

Storlek och design

Storleken och designen på hundkojan är avgörande och det första du bör tänka på. Din hund bör kunna röra sig fritt inuti kojan, stå upp, vända runt och sträcka ut sig helt. En för liten koja kan göra din hund orolig och obekväm, medan en för stor koja kan göra att din hund känner sig osäker. Designen bör också vara i linje med din hunds beteende och personlighet. Om din hund till exempel gillar att hålla koll på omgivningen, kan en koja med stora fönster vara ett bra alternativ.

Materialsval

Materialvalet i en hundkoja är avgörande för dess hållbarhet, komfort och säkerhet. Kojor gjorda av högkvalitativa, slitstarka material som trä eller hårdplast kan stå emot tuffa väderförhållanden och har en längre livslängd. Materialet bör också vara giftfritt och säkert för din hund att tugga på. Dessutom bör det vara lätt att rengöra för att upprätthålla en hygienisk miljö för din hund.

Väderbeständighet

En bra hundkoja bör kunna stå emot alla typer av väder, från stekande sol till hård frost. Den bör ha god isolering för att hålla din hund varm under kalla vintermånader och sval under varma sommarmånader. En väderbeständig hundkoja bör även ha en upphöjd botten för att skydda mot fukt och kyla från marken.

Ergonomi och komfort

En hundkoja bör inte bara vara funktionell, utan också bekväm för din hund. Den bör ha mjuka, bekväma ytor där din hund kan vila. Dessutom bör den vara lätt att kliva in och ut ur, särskilt för äldre hundar eller hundar med rörelsehinder. En välplacerad ingång och tillräckligt med utrymme inne i kojan kan hjälpa din hund att känna sig trygg och bekväm.

Underhåll och rengöring

En bra hundkoja bör vara lätt att rengöra och underhålla. En avtagbar tak eller botten kan göra rengöringen enklare, liksom material som är resistenta mot smuts och fläckar. Regelbunden rengöring och underhåll hjälper till att hålla kojan fräsch och inbjudande för din hund, samt förlänger dess livslängd.

Säkerhet

Säkerheten bör alltid vara en prioritet när du väljer en hundkoja. Den bör vara stabil och robust nog att inte välta eller röra sig när din hund går in eller ut. Dessutom bör den inte ha några vassa kanter eller lösa delar som kan skada din hund. En säker hundkoja bör även ha tillräckligt med ventilation för att förhindra överhettning.

Pris

Priset på en hundkoja kan variera mycket beroende på material, storlek, design och andra funktioner. Det är viktigt att hitta en balans mellan pris och kvalitet. En dyrare hundkoja kan vara ett bättre val på lång sikt om den är gjord av högkvalitativa material och erbjuder funktioner som ökar din hunds komfort och säkerhet.

Användarrecensioner

Slutligen, glöm inte att kolla användarrecensioner. Även om varje hund är unik, kan recensioner från andra hundägare ge värdefull insikt i hur en specifik hundkoja fungerar i praktiken. Recensioner kan hjälpa dig att identifiera eventuella problem som inte nämns i produktbeskrivningen, samt bekräfta om tillverkarens löften verkligen håller.

Fördelar med Hundkoja

Hundkojor erbjuder en mängd fördelar för både hundar och deras ägare. De erbjuder skydd, komfort och en känsla av trygghet för din hund, samtidigt som de kan bidra till att minska stress och beteendeproblem. Låt oss ta en närmare titt på några av de mest betydande fördelarna med hundkojor.

 • Skydd mot väderförhållanden: En av de största fördelarna med en hundkoja är att den erbjuder skydd mot olika väderförhållanden. Oavsett om det är regn, snö, värme eller kyla, kan en välbyggd hundkoja ge din hund ett säkert och bekvämt skydd. Detta är särskilt viktigt för hundar som tillbringar mycket tid utomhus, eller för de som lever i områden med extrema väderförhållanden.
 • Eget utrymme: Alla behöver vi vårt eget utrymme ibland, och hundar är inget undantag. En hundkoja erbjuder din hund en privat plats där den kan dra sig tillbaka och koppla av. Detta kan vara särskilt viktigt för hundar som lätt blir stressade eller oroliga, eftersom det ger dem ett tryggt utrymme där de kan lugna ner sig.
 • Ökad komfort: En hundkoja kan erbjuda en ökad komfort för din hund. Den erbjuder en mjuk och bekväm plats att ligga på, skyddad från hårt underlag eller obehagliga temperaturer. Dessutom kan många hundkojor anpassas med kuddar, filtar och annat för att göra dem ännu mer bekväma för din hund.
 • Lätt att rengöra: Hundkojor är generellt lätta att rengöra, vilket innebär att du kan hålla din hunds sovplats ren och hygienisk. Många kojor har löstagbara tak eller golv som gör det enkelt att komma åt alla områden för rengöring. Detta är särskilt viktigt för att minska risken för sjukdomar och parasiter.
 • Långvarig lösning: Slutligen är en hundkoja en långvarig lösning. Med rätt skötsel och underhåll kan en hundkoja hålla i många år, vilket gör den till en kostnadseffektiv investering. Dessutom kan många hundkojor enkelt repareras eller uppgraderas, vilket ytterligare förlänger deras livslängd.

Nackdelar med Hundkoja

Även om hundkojor erbjuder en mängd fördelar, finns det också några potentiella nackdelar att vara medveten om. Dessa kan variera beroende på specifika omständigheter, som din hunds storlek, beteende och levnadsvillkor. Låt oss undersöka några av de mest vanliga nackdelarna med hundkojor.

 • Utrymmeskrav: En av de största nackdelarna med hundkojor är att de tar upp mycket utrymme. Om du har en liten trädgård eller bostad kan det vara svårt att hitta plats för en hundkoja. Dessutom kräver större hundkojor för stora hundraser ännu mer utrymme, vilket kanske inte är genomförbart i alla situationer.
 • Kostnad: En annan potentiell nackdel med hundkojor är kostnaden. Högre kvalitetskojor, särskilt de som är gjorda av hållbara material som trä eller metall, kan vara ganska dyra. Även om dessa kojor generellt sett har en längre livslängd och bättre kan motstå tuffa väderförhållanden, kan den initiala kostnaden vara avskräckande för vissa hundägare.
 • Begränsad användning: Slutligen kan hundkojor ha en begränsad användning, beroende på din hunds beteende och preferenser. Vissa hundar kanske inte gillar att vara isolerade i en hundkoja, medan andra kanske föredrar att sova inomhus. Innan du investerar i en hundkoja, är det viktigt att överväga din hunds individuella behov och preferenser.
hundkoja

Hur man använder en Hundkoja

Användningen av en hundkoja kan variera beroende på din hunds personlighet, behov och omständigheter. Det är dock vissa grundläggande riktlinjer och tips som generellt kan hjälpa till att göra din hunds erfarenhet med sin hundkoja så positiv och givande som möjligt. Låt oss nu gå igenom några av dessa punkter.

Placering

Placeringen av hundkojan är avgörande för din hunds komfort och säkerhet. Kojan bör placeras på en plats som skyddas från extrema väderförhållanden, men som ändå erbjuder tillräckligt med ventilation. Försök att undvika områden som är utsatta för direkt solljus eller kraftiga vindar. Dessutom bör kojan placeras på en upphöjd yta för att förhindra fukt- och kylproblemer.

Inbjudande atmosfär

Det är viktigt att göra hundkojan inbjudande för din hund. Prova att lägga till bekväma filtar, kuddar eller leksaker för att göra kojan mer attraktiv. Du kan också använda positiva förstärkningar, som godbitar eller beröm, för att uppmuntra din hund att använda kojan. Det kan ta tid för vissa hundar att vänja sig vid sin nya koja, så ha tålamod och gör upplevelsen så positiv som möjligt.

Storleksanpassning

Att se till att hundkojan har rätt storlek för din hund är en viktig del av att använda den på ett effektivt sätt. Din hund bör kunna röra sig fritt inuti kojan, kunna stå upp, vända runt och sträcka ut sig bekvämt. En för liten koja kan göra din hund obekväm, medan en för stor koja kan göra att din hund känner sig osäker.

Regelbunden rengöring

En ren och välskött hundkoja är viktig för din hunds hälsa och välbefinnande. Försök att rengöra kojan regelbundet för att förhindra uppkomsten av smuts, bakterier eller parasiter. De flesta hundkojor är tillverkade av material som är lätta att rengöra, såsom trä eller plast. Använd milda, pet-säkra rengöringsmedel och se till att kojan är torr innan din hund får gå in igen.

Säkerhet

Säkerhet är en annan viktig aspekt av att använda en hundkoja. Se till att kojan är stabil och säker, och att den inte har några vassa kanter eller lösa delar som kan skada din hund. Om kojan har en dörr, se till att den kan öppnas och stängas lätt och säkert. Dessutom bör kojan ha tillräckligt med ventilation för att hålla din hund sval och bekväm.

Vanliga frågor om Hundkoja

Vad ska jag tänka på när jag köper en hundkoja?

När du köper en hundkoja bör du ta hänsyn till flera faktorer. Först och främst bör storleken vara tillräcklig för din hund att ligga ner, stå upp och vända sig bekvämt. Materialvalet spelar också en stor roll - det ska vara hållbart, isolerande och säkert för din hund. Du bör även överväga kojans design, inklusive placeringen av ingången och eventuella fönster. Slutligen är det viktigt att tänka på kojans underhåll och rengöring, samt dess resistens mot olika väderförhållanden.

Passar alla hundar för att använda en hundkoja?

De flesta hundar kan dra nytta av en hundkoja, men det beror på individens behov och preferenser. Vissa hundar kanske föredrar att vara inomhus, medan andra gillar att tillbringa tid utomhus. Äldre hundar eller de med hälsoproblem kan behöva särskilda överväganden, som en koja som är lätt att komma in och ut ur. Det är viktigt att överväga din hunds unika behov när du väljer en hundkoja.

Hur ofta ska jag rengöra min hundkoja?

Rengöringsfrekvensen för din hundkoja beror på flera faktorer, inklusive din hunds aktivitetsnivå, det lokala klimatet och kojans material. Som en allmän regel bör du dock rengöra hundkojan minst en gång i månaden. Om din hund tillbringar mycket tid i kojan eller om det har varit dåligt väder, kanske du behöver rengöra den oftare.

Hur kan jag få min hund att använda sin hundkoja?

Nyckeln till att få din hund att använda sin hundkoja är att göra den så inbjudande och bekväm som möjligt. Placera bekväma kuddar eller filtar inne i kojan och lägg till några av din hunds favoritleksaker. Du kan också använda positiv förstärkning, som godbitar eller beröm, varje gång din hund går in i kojan. Kom ihåg att varje hund är unik, så det kan ta tid för din hund att vänja sig vid sin nya koja.

Är hundkojor säkra för min hund att använda under alla väderförhållanden?

Högkvalitativa hundkojor är designade för att stå emot en mängd väderförhållanden, inklusive regn, snö, värme och kyla. De bör dock alltid placeras på en plats som skyddas från extrema väderförhållanden. Om du lever i ett område med mycket kalla vintrar eller mycket varma somrar, bör du se till att din hundkoja är välisolerad och ventilerad för att hålla din hund bekväm och säker.

Kan jag bygga en hundkoja själv?

Ja, det är absolut möjligt att bygga en hundkoja själv. Det finns många guider och ritningar tillgängliga online som kan hjälpa dig att designa och bygga en hundkoja som passar din hunds behov. Det kräver dock tid, tålamod och vissa hantverksfärdigheter. Dessutom måste du se till att alla material du använder är säkra och inte giftiga för din hund.

Varför vill min hund inte använda sin hundkoja?

Det finns flera skäl till varför din hund kanske inte vill använda sin hundkoja. Det kan vara att kojan är för liten eller för stor, att den är obekväm eller att den ligger på ett ställe som din hund inte gillar. Din hund kanske också behöver mer tid för att vänja sig vid kojan. Prova att göra kojan mer inbjudande med bekväma filtar eller leksaker, och belöna din hund när de använder kojan.

Testvinnare - Bästa Hundkoja

 • Hundkoja Kerbl Hendry
 • Trixie Natura Flat Roof Dog
 • Kerbl 4-Season Hundkoja
 • Trixie Harvey Hundkoja med Trappa
 • Trixie Natura Hundkoja
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
46 röster, Genomsnitt: 4.3 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu