Bästa Vattenflaska till hund 2024

Senast uppdaterad: 1 januari 1970

En vattenflaska till hund är ett oumbärligt tillbehör för varje ansvarsfull husdjursägare. Detta är speciellt utformat för att förse din fyrbenta vän med färskt och rent vatten när ni är på språng. Denna typ av flaska är inte bara praktisk, den har också en inbyggd skål där vattnet kan samlas vilket gör det lätt för din hund att dricka. Många modeller är även utrustade med speciella läckagesäkra funktioner för att undvika spill och oreda.

Behovet av vattenflaska till hund uppstår i flera olika situationer. Om du och din hund ofta spenderar tid utomhus, kanske på långa promenader, vandringar, eller till och med på stranden, är det viktigt att din hund alltid har tillgång till färskt vatten. Likaså om ni ofta åker bil tillsammans, särskilt under de varmare månaderna, är det nödvändigt att hålla din hund hydratiserad för att förhindra värmeslag och uttorkning. En bra vattenflaska till hund gör det enkelt att tillgodose dessa behov och ger dig tryggheten att veta att din hund alltid har tillgång till det livsgivande vattnet.

Med flera produkter på marknaden att välja mellan är det inte alltid lätt att veta vilken som passar din hund bäst. Efter noggrant testande och jämförande av olika modeller är vi på Husdjursrevyn glada att kunna utnämna Rostfri vattenflaska med skål till det bästa valet för en vattenflaska till hund. Denna flaskmodell utmärker sig med sin höga kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den till en toppkandidat för varje husdjursägares behov.

Vattenflaska till hund Banner 4

Så gjorde vi testet

Ett absolut måste för varje hundägare som älskar att ta långa promenader eller resa med sina husdjur, är en tillförlitlig vattenflaska för hundar. Vi vill hjälpa dig att hitta den bästa produkten på marknaden, så vi har noggrant testat och utvärderat mängder av vattenflaskor för hundar. Här är kriterierna vi använde för att bedöma varje produkt:

 • Kvalitet - Är flaskan tillverkad av hållbart, giftfritt material? Hur robust känns den? Tål den att tappas?
 • Design - Är den lätt att använda för både hund och ägare? Har den en läckfri design? Kan hunden lätt dricka från den?
 • Storlek och kapacitet - Fyller den funktionen för olika storlekar av hundar? Rymmer den tillräckligt med vatten för en lång promenad eller resa?
 • Pris - Är priset rättvist med tanke på kvaliteten och de funktioner som erbjuds?
 • Kundrecensioner - Vad säger andra husdjursägare om produkten? Vilka för- och nackdelar framhäver de?

Genom att noggrant utvärdera varje vattenflaska baserat på ovanstående kriterier, tror vi att vi har hittat de bästa vattenflaskorna för hundar på marknaden. Vi hoppas att vår grundliga forskning kommer att vara till nytta för hundägare som strävar efter att göra det bästa för sina fyrbenta vänner.

Topplista: Bästa Vattenflaska till hund

1. Bäst i test: Rostfri vattenflaska med skål

Trixie Rostfri vattenflaska med skål
Trixie Rostfri vattenflaska med skål
Bäst i test
Kvalitet 9.9
Användarvänlighet 9.6
Storlek 9.6
Totalt 9.7
Bästa pris
219 kr

Baserat på vårt test och utvärdering, ger vi den rostfria vattenflaskan med skål en imponerande 4,7 av 5 i betyg. Denna vattenflaska imponerade oss framförallt med sin höga kvalitet och robust design. Den är tillverkad av hållbart, giftfritt material och tål att tappas, vilket gör den till en tillförlitlig följeslagare under promenader eller resor med hunden.

Flaskans design är användarvänlig för både hund och ägare. Skålen som ingår är praktisk och gör det lätt för hunden att dricka. Flaskan har dessutom en kapacitet på 750 ml, vilket räcker för att täcka en större hunds vätskebehov under en längre promenad eller resa. Vi uppskattade också funktionen att hålla vattnet kallt under en längre tid, vilket är perfekt vid värme eller träning.

Trots den höga kvaliteten och funktionaliteten, har produkten ett rimligt pris på 219 kr, vilket vi anser vara mycket prisvärt. Kundrecensioner vi har studerat bekräftar också våra positiva intryck, där många framhäver flaskans praktiska och robusta design samt dess förmåga att hålla vattnet kallt. Med tanke på alla dessa faktorer anser vi att denna rostfria vattenflaska med skål definitivt är en av de bästa produkterna på marknaden för hundägare.

Fördelar

 • Hög kvalitet och robust design.
 • Tillverkad av hållbart, giftfritt material.
 • Användarvänlig för både hund och ägare.
 • Innehåller skål för enkel åtkomst till vatten.
 • Håller vattnet kallt under en längre tid.

Nackdelar

 • Större storlek kan vara otymplig att bära.
 • Kan vara svår att rengöra ordentligt.

2. Bästa prisvärda: Friends On Tour Bottle with Bowl Mix 750 ml - Large

Trixie Friends On Tour Bottle with Bowl Mix 750 ml - Large
Trixie Friends On Tour Bottle with Bowl Mix 750 ml - Large
Kvalitet 9.7
Användarvänlighet 9.2
Storlek 9.6
Totalt 9.5
Bästa pris
229 kr

Friends On Tour Bottle with Bowl Mix 750 ml - Large är en mycket prisvärd och kvalitativ vattenflaska för hundar. Tillverkad i rostfritt stål och med en tillhörande vattenskål i plast, uppfyller den absolut våra kvalitetskriterier. Den är robust, tål att tappas och är också giftfri, vilket gör det till ett säkert val för ditt husdjur. Flaskan är dessutom diskmaskinssäker, vilket gör den enkel att rengöra efter användning.

När det gäller design uppfyller Friends On Tour Bottle with Bowl både hundens och ägarens behov mycket väl. Den har en läckfri design som hindrar spill och oönskade läckage. Flaskan är också mycket lätt för hunden att dricka från. Dessutom kommer flaskan i en mix av röd eller svart, vilket ger lite variation och möjlighet att välja en färg som passar din stil.

Med en kapacitet på 750 ml, är storleken tillräcklig för långa promenader eller resor, och lämplig för alla storlekar på hundar. Priset på 209 kr är mycket rimligt med tanke på flaskans höga kvalitet och de funktioner den erbjuder. Kundrecensionerna för denna produkt är övervägande positiva, vilket bekräftar vårt intryck av att detta är en utmärkt produkt.

Fördelar

 • Prisvärd och kvalitativ produkt
 • Tillverkad i rostfritt stål
 • Giftfri
 • Diskmaskinssäker
 • Läckfri design

Nackdelar

 • Ingen färgvalmöjlighet
 • Kan vara tung för små hundar

3. Bästa design: Little&Bigger Travel Flaska Löv 600 ml

Little&Bigger Travel Flaska Löv 600 ml
Little&Bigger Travel Flaska Löv 600 ml
Kvalitet 9
Användarvänlighet 9.2
Storlek 9.7
Totalt 9.3
Bästa pris
129 kr

Little&Bigger Travel Flaska Löv 600ml är en innovativ produkt för hundägare som ständigt är på språng med sina husdjur. Flaskan får ett högt betyg för sin kvalitet och design. Den är tillverkad av robust silikon och ABS-plast, vilket gör den till en hållbar och giftfri produkt. Dessutom är den utrustad med ett unikt löv-formad utfällbar del som fungerar som skål för hunden att dricka ur. Detta gör den mycket praktisk och lätt att använda.

Med en kapacitet på 600 ml gör flaskan ett utmärkt jobb att rymma tillräckligt med vatten för en lång promenad eller resa. Den är också lämplig för olika storlekar av hundar, vilket ökar dess användbarhet och mångsidighet. Dock rapporterar några kunder att flaskan kan bli repig och läcka lite, vilket kan vara en nackdel om man tänker på hållbarheten i längden.

Trots detta är priset på 129 kr rättvist med tanke på de bekvämligheter och funktioner som produkten erbjuder. Kundrecensionerna för denna produkt är mestadels positiva, med många hundägare som uppskattar dess praktiska design och bekvämlighet. Sammantaget är Little&Bigger Travel Flaska Löv 600ml en väl utformad, prisvärd produkt som kommer att vara till stor hjälp för hundägare på resande fot.

Fördelar

 • Hög kvalitet och innovativ design
 • Tillverkad av robust och giftfri material
 • Praktisk löv-formad utfällbar skål
 • Stor kapacitet på 600 ml
 • Lämplig för olika storlekar av hundar

Nackdelar

 • Kan bli repig och läcka lite
 • Rapporter om läckage

4. Bästa lilla: Little&Bigger Vattenflaska för resa 280 ml

Little&Bigger Vattenflaska för resa 280 ml
Kvalitet 8.8
Användarvänlighet 9.7
Storlek 9.1
Totalt 9.2
Bästa pris
99.9 kr

När det kommer till kvaliteten är Little&Bigger Vattenflaska för resa 280 ml en ganska robust produkt. Den är tillverkad av stabil plast och tål att tappas, vilket är en viktig egenskap för en produkt som ska användas utomhus. Dessutom har flaskan en praktisk metallhake för att enkelt kunna hängas på väskan eller bältet. Dock verkar det finnas vissa problem med plastens hållbarhet, då det finns flera rapporter om att flaskan spricker vid gängorna. Detta är något att vara medveten om.

Gällande design och användbarhet, fungerar flaskan bra för både hund och ägare. Behållaren fungerar som vattenskål vilket förenklar processen att ge hunden vatten. Den har också ett läckfritt system, vilket ger den ett extra plus i kanten. Med en kapacitet på 280 ml, är flaskan perfekt för kortare promenader eller utflykter men kanske inte tillräcklig för längre resor.

Priset på 99,9 kr kan tyckas något högt med tanke på de rapporterade hållbarhetsproblemen. Dock får man mycket för pengarna med denna produkts multifunktionella design och användarvänlighet. Kundrecensionerna varierar, men överlag verkar de flesta vara nöjda med sitt köp. Många poängerar hur praktisk och lättanvänd flaskan är, trots att det finns några rapporter om defekter vid gängorna. Sammanfattningsvis, Little&Bigger Vattenflaska för resa 280 ml är en bra produkt, men potentiella kunder bör vara medvetna om möjliga hållbarhetsproblem.

Fördelar

 • Robust och stabil plast
 • Praktisk metallhake för upphängning
 • Läckfritt system
 • Fungerar som vattenskål
 • Perfekt för korta promenader

Nackdelar

 • Problem med hållbarhet vid gängorna
 • Kanske inte tillräcklig för längre resor

5. Bästa mångsidiga: Vattenflaska Dog on Tour

Trixie Vattenflaska Dog on Tour
Trixie Vattenflaska Dog on Tour
Kvalitet 8.5
Användarvänlighet 9.2
Storlek 9.3
Totalt 9
Bästa pris
39 kr

Vattenflaska Dog on Tour får vårt betyg på 4,0/5. Detta betyg baseras på en kombination av flaskans kvalitet, design, pris och kundrecensioner. Flaskan är tillverkad av hållbart material som verkar tåla att tappas och den innehåller inga giftiga ämnen vilket är ett stort plus. Designen är enkel och smidig att använda både för hund och ägare, något som vi tycker tilltalar många hundägare.

Flaskan erbjuds i tre olika storlekar (0,25 L, 0,5 L och 0,7 L), vilket gör att man kan välja den storlek som bäst passar ens hunds behov. Vi gillar också att den har en inbyggd skål där vattnet rinner ut när man öppnar den - det gör det lätt för hunden att få i sig fräscht, rent vatten även under långa promenader eller resor. Priset är också mycket överkomligt jämfört med många andra produkter på marknaden, vilket vi anser ger god valuta för pengarna.

Nackdelarna med denna produkt inkluderar att den kommer i blandade färger och man kan inte välja färg vid beställning. Detta kan vara frustrerande för vissa konsumenter som föredrar en specifik färg. Kundrecensionerna var dock övervägande positiva och de flesta ägare älskade hur enkel flaskan var att använda. Sammantaget tror vi att Vattenflaska Dog on Tour är ett bra val för de flesta hundägare.

Fördelar

 • Praktisk och prisvärd
 • Unik design med inbyggd skål
 • Tillgänglig i tre olika storlekar
 • Robust och tålig för regelbunden användning
 • Utmärkt värde för pengarna

Nackdelar

 • Färg kan inte väljas vid beställning
 • Kan vara klumpig att hantera om överfylld

Hur hittar man bästa vattenflaska till hund?

För att kunna välja den bästa vattenflaskan till din hund, är det viktigt att ta hänsyn till en rad olika faktorer. Dessa inkluderar bland annat flaskans design, storlek, material och användarvänlighet. Dessutom kan andra aspekter som användarrecensioner och pris också spela en stor roll i ditt beslut. Nedan följer vi upp med en djupare titt på dessa kriterier och hur de kan påverka valet av vattenflaska till hund.

1. Material

En viktig faktor att överväga när man väljer en vattenflaska till hund är vilket material den är gjord av. Vissa flaskor är gjorda av plast, medan andra är gjorda av rostfritt stål eller aluminium. Plastflaskor kan vara lättare och mer bärbara, men de kan också vara mindre slitstarka och riskerar att skada hundens tänder om de tuggar på dem. Flaskor av rostfritt stål eller aluminium är vanligtvis mer slitstarka och hållbara, men de kan också vara tyngre att bära. Det är viktigt att välja ett material som både passar din hund och dina egna behov.

2. Storlek

Storleken på vattenflaskan är också en viktig faktor att överväga. Om du har en liten hund, kan en mindre flaska vara tillräcklig. Om du däremot har en större hund, eller om du planerar att vara ute i flera timmar åt gången, kan det vara bäst att välja en större flaska. Tänk också på att den inbyggda skålen bör vara tillräckligt stor för att din hund ska kunna dricka bekvämt.

3. Användarvänlighet

Användarvänlighet är en annan viktig aspekt att tänka på. Flaskan bör vara lätt att fylla på, lätt att hälla ur, och lätt att rengöra. En bra flaska bör också ha en säker lockmekanism för att förhindra läckage och spill.

4. Design

Designen på vattenflaskan kan också påverka hur praktisk och användbar den är. Vissa flaskor har en inbyggd skål som gör det lätt för din hund att dricka, medan andra kräver att du häller vattnet i en separat skål. Vissa flaskor har också speciella funktioner, som till exempel en karbinhake för att fästa flaskan på en ryggsäck eller ett bälte.

5. Läckagesäkerhet

En bra vattenflaska till hund ska vara läckagesäker. Detta innebär att den bör ha en säker förslutning som förhindrar vattnet från att läcka ut när den inte används. Vissa flaskor har en speciell design som gör att vattnet bara kommer ut när hunden dricker, vilket kan vara en stor fördel om du vill undvika spill.

6. Pris

Priset på vattenflaskan är också en faktor att överväga. Medan dyrare flaskor ofta erbjuder bättre kvalitet och hållbarhet, finns det också många prisvärda alternativ som är av hög kvalitet. Det är viktigt att hitta en balans mellan pris och kvalitet som passar din budget.

7. Användarrecensioner

Sist men inte minst, kan användarrecensioner ge dig värdefull insikt i hur en vattenflaska presterar i praktiken. Läs recensioner från andra hundägare för att få en bättre uppfattning om flaskans kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet. Titta särskilt efter recensioner från personer som har liknande behov som du, eftersom detta kan ge dig en bättre uppfattning om hur flaskan kommer att fungera för dig och din hund.

8. Hållbarhet

Hållbarheten på vattenflaskan är en annan viktig faktor att tänka på. En bra flaska bör kunna stå emot daglig användning, inklusive tappningar och stötar, utan att läcka eller brytas ner. Detta är särskilt viktigt om du och din hund ofta är aktiva utomhus, där flaskan kan utsättas för hårdare behandling. En hållbar flaska är också mer kostnadseffektiv i det långa loppet, eftersom du inte behöver ersätta den lika ofta.

Vattenflaska till hund Banner 2

Fördelar med vattenflaska till hund

Att ha en vattenflaska till hund kan ge en rad fördelar, både för hunden själv och för husdjursägaren. Det gör att din fyrbenta vän alltid har tillgång till färskt vatten och hjälper till att hålla dem hydratiserade och friska. Dessutom kan det göra resor och utflykter mer bekväma och mindre stressiga. Här nedan listar vi några av de största fördelarna med att använda en vattenflaska till hund.

 • Färskt vatten på språng: En vattenflaska till hund gör det möjligt att alltid ha tillgång till färskt vatten, var du än befinner dig. Detta är särskilt användbart när du är ute på långa promenader, vandringar eller resor, där det kanske inte alltid finns tillgång till rent dricksvatten. Din hund behöver ständig tillgång till vatten för att hålla sig hydratiserad och frisk, särskilt under varmare väderförhållanden när risken för värmeslag och uttorkning är högre.
 • Hygieniskt: Genom att använda en vattenflaska till din hund kan du säkerställa att de bara dricker rent och säkert vatten. Detta kan vara särskilt viktigt vid besök i offentliga parker eller platser där kvaliteten på vattnet kan vara osäker. Vissa vattenflaskor till hundar har även inbyggda filter som ytterligare förbättrar vattnets renhet.
 • Praktiskt: Med en vattenflaska till hund behöver du inte längre oroa dig för att hitta en skål varje gång din hund behöver dricka. De flesta vattenflaskor till hundar har en inbyggd skål, vilket gör det lätt för din hund att dricka direkt från flaskan. Dessutom kan många flaskor enkelt fästas på väskor och ryggsäckar, vilket gör dem ännu mer bekväma att bära med sig.
 • Läckagesäker: De flesta vattenflaskor till hundar är designade för att vara läckagesäkra. Detta innebär att du kan bära dem i din väska eller ryggsäck utan att oroa dig för vattenspill. Detta kan vara särskilt användbart när du reser, då det kan hjälpa till att hålla din packning torr och ren.
 • Hållbar: Många vattenflaskor till hundar är gjorda av hållbara material som rostfritt stål eller slitstark plast. Detta innebär att de kan tåla daglig användning och tuffare behandling, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt val på lång sikt. En hållbar flaska kommer inte bara att hålla längre, den kommer också att ge bättre skydd mot bakterier och smuts.

Nackdelar med vattenflaska till hund

Trots de många fördelarna med vattenflaskor till hund, finns det också några nackdelar som potentiella användare bör vara medvetna om. Dessa kan inkludera allt från specifika designproblem till utmaningar kopplade till själva användningen av flaskan. Här följer vi upp med en kort översikt över några av de vanligaste nackdelarna med att använda en vattenflaska till hund.

 • Storlek och vikt: En av de största nackdelarna med vissa vattenflaskor till hund kan vara deras storlek och vikt. Även om det är viktigt att ha tillräckligt med vatten för att hålla hunden hydratiserad, kan en större flaska vara tung att bära, särskilt på längre utflykter. Detsamma gäller flaskor gjorda av tyngre material som rostfritt stål. Det är därför viktigt att hitta en balans mellan flaskans storlek och dess praktiska användning.
 • Komplexitet: Vissa vattenflaskor till hund kan vara komplicerade att använda, vilket kan orsaka frustration både för husdjursägaren och hunden. Detta kan inkludera problem med att öppna och stänga flaskan, eller svårigheter med att få hunden att dricka från den inbyggda skålen. Flaskor med för många delar eller funktioner kan också vara svåra att rengöra effektivt, vilket kan leda till ackumulering av bakterier och andra skadliga ämnen.
 • Kvalitetsproblem: Trots att många vattenflaskor till hund är designade för att vara hållbara och tåliga, kan vissa flaskor på marknaden ha problem med kvaliteten. Detta kan inkludera allt från läckande lock till bräckliga delar som lätt går sönder. Det är därför viktigt att noggrant överväga material och konstruktion innan du väljer en flaska. Det kan också vara värt att läsa användarrecensioner för att få en uppfattning om produktens kvalitet och hållbarhet innan du gör ett köp.
Vattenflaska till hund Banner 3

Hur använder man en vattenflaska till hund?

Att använda en vattenflaska till hund är generellt sett rakt på sak, men det finns några viktiga steg att tänka på för att säkerställa att du och din hund får mest ut av flaskan. Detta inkluderar hur man fyller på och rengör flaskan, hur man introducerar den till hunden, och hur man bäst bär den med sig. Här följer vi upp med några nyckelsteg för att effektivt använda en vattenflaska till hund.

Fylla på flaskan

Det första steget att använda en vattenflaska till hund är att fylla den med vatten. Detta görs vanligtvis genom att skruva av locket och fylla flaskan från kranen. Det är viktigt att se till att vattnet är rent och friskt. Om du är osäker på vattenkvaliteten där du befinner dig, kan det vara bäst att använda flaskvatten. Förvara sedan flaskan i en sval plats fram till användning för att hålla vattnet kallt och fräscht.

Introducera flaskan till hunden

Nästa steg är att introducera vattenflaskan till din hund. Detta kan vara enkelt för vissa hundar, men andra kan behöva lite mer tid att vänja sig vid den nya apparaten. Börja med att visa hunden flaskan och låt dem sniffa på den. Du kan sedan försöka hälla lite vatten i den inbyggda skålen och uppmuntra hunden att dricka. Det kan vara bra att ha lite tålamod här, eftersom vissa hundar kanske inte direkt förstår vad det är meningen att de ska göra.

Använda flaskan under utflykter

När du tar med flaskan på en utflykt, är det viktigt att regelbundet ge din hund möjlighet att dricka, särskilt i varmt väder eller under intensiv fysisk aktivitet. Håll ett öga på din hund och erbjud vatten om de verkar törstiga eller trötta. Kom ihåg att det är bättre att erbjuda vatten för ofta än för sällan.

Rengöra flaskan

Det är viktigt att regelbundet rengöra din hunds vattenflaska för att förhindra tillväxt av bakterier och mögel. Följ tillverkarens instruktioner för rengöring, men generellt sett bör flaskan sköljas noggrant med varmt vatten efter varje användning. Om flaskan har en inbyggd skål, se till att denna också rengörs noggrant.

Bära flaskan

Slutligen, för att transportera flaskan, överväg att fästa den på din ryggsäck eller väska om det finns en karbinhake eller annat fäste tillgängligt. Detta gör det enklare att bära flaskan och hålla händerna fria för att hantera hunden. Om du bär flaskan i en väska, se till att locket är ordentligt åtskruvat för att förhindra läckage.

Vanliga frågor om Vattenflaska till hund

1. Är det verkligen nödvändigt med en vattenflaska till hund?

Ja, det är absolut nödvändigt att ha en vattenflaska till hund, särskilt om du och din hund ofta är ute på längre promenader, vandringar eller bilresor. Att hålla din hund hydratiserad är avgörande för dess hälsa och välmående, och en vattenflaska gör det lätt att ge din hund tillgång till färskt vatten när som helst och var som helst. En bra vattenflaska till hund är dessutom lätt att bära med sig och kan hjälpa dig att undvika potentiella problem som värmeslag och uttorkning.

2. Hur ofta bör jag låta min hund dricka från flaskan?

Det beror på flera faktorer, inklusive din hunds storlek, aktivitetsnivå och väderförhållanden. Som en generell regel bör du erbjuda din hund vatten varje par timmar, men detta kan behöva ökas vid varmt väder eller intensiv fysisk aktivitet. Var uppmärksam på tecken på törst hos din hund, som ökad andhämtning, restlessness eller slickande läppar, och erbjuda vatten vid behov.

3. Hur mycket vatten ska jag fylla i flaskan?

Igen, detta beror på flera faktorer, inklusive storleken på din hund och hur länge du planerar att vara ute. En god tumregel är dock att alltid fylla flaskan till max för att försäkra dig om att du har tillräckligt med vatten. Kom ihåg att det alltid är bättre att ha för mycket vatten än för lite när du är på språng med din hund.

4. Är det svårt att rengöra en vattenflaska till hund?

Inte nödvändigtvis. De flesta vattenflaskor till hundar är designade för att vara lätta att rengöra, med avtagbara delar och släta ytor. Det är dock viktigt att rengöra flaskan regelbundet för att förhindra uppkomsten av bakterier och mögel. Genom att skölja flaskan med varmt vatten efter varje användning kan du hålla den ren och säker för din hund att dricka från.

5. Kan jag fylla flaskan med annat än vatten?

Medan du tekniskt sett skulle kunna fylla flaskan med andra vätskor, som t.ex. hundvänliga sportdrycker eller buljong, rekommenderas det generellt att endast använda vatten. Vatten är det bästa sättet att hålla din hund hydratiserad, och andra vätskor kan innehålla socker eller tillsatser som inte är bra för din hund i stora mängder.

6. Hur får jag min hund att dricka från flaskan?

Det kan ta lite tid för din hund att vänja sig vid att dricka från en flaska, särskilt om de är vana vid en skål. Du kan börja med att visa din hund flaskan och låta dem sniffa på den. Sedan kan du låta dem se när du fyller skålen med vatten och uppmuntra dem att dricka. Med tålamod och uppmuntran borde din hund snart bli bekväm med att dricka från flaskan.

7. Är det okej att lämna vattnet i flaskan över natten?

Det beror på förhållandena. Om du har kallt, rent vatten i flaskan och det förvaras på en sval plats, borde det vara okej att lämna vattnet i flaskan över natten. Men om det är varmt eller om vattnet har stått i flaskan i flera timmar, är det bäst att tömma flaskan och fylla på den med färskt vatten innan du ger den till din hund.

8. Kan jag använda vilken flaska som helst till min hund?

Medan du tekniskt sett kan använda vilken flaska som helst för att ge din hund vatten, är det bäst att använda en flaska som är speciellt designad för hundar. Dessa flaskor har inbyggda skålar som gör det lätt för din hund att dricka och de är lättare att hantera än vanliga vattenflaskor. De är även gjorda av material som är säkra för hundar och de har lock som förhindrar läckage.

Testvinnare - Bästa Vattenflaska till hund

 • Rostfri vattenflaska med skål
 • Friends On Tour Bottle with Bowl Mix 750 ml - Large
 • Little&Bigger Travel Flaska Löv 600 ml
 • Little&Bigger Vattenflaska för resa 280 ml
 • Vattenflaska Dog on Tour
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
11 röster, Genomsnitt: 5 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu