Topplista julklapp till katten 2019

Katt under julgranen

Ge katten något annat att leka med istället för julgranskulorna!

Det bästa med julen kan ju vara presenterna. Se till att din katt tycker samma sak och ge bort något extra roligt till din katt. Om inte annat för att hålla fokus på en ny leksak istället för kulorna i granen. Vi tipsar nedan och tre roliga kattsaker som passar julen till.

1. Mysig sov- och lekpåse

Katter är nyfikna utforskare och älskar trånga utrymmen och att mys ner sig under täcket eller bakom kuddarna. En sovpåse är därför något alldeles extra när det kommer till att köpa en bädd till sin katt. Påsen hålls öppen av en insydd metallring och blir det för varmt så går det lika bra att sova ovanpå påsen. En perfekt julklapp för alla katter! 

2. Julig laserpekare

Laserpekare är en helt fantastisk leksak. Om du inte har provat en laserpekare tidigare så är det en rolig julklapp även för husse och matte. Det har aldrig varit lättare att leka med katten bekvämt från soffan. De flesta katter blir som galna när de far efter laserpricken. Med denna juliga variant kan du även lysa olika julmotiv istället för en vanlig prick. 

3. Kitty Play leksak

Det är aldrig fel med en liten pappertuss att jaga efter. Men för att passa säsongen kan katten få leka med en mjuk lite tomte eller snögubbe i tyg. Leksakerna doftar lätt av mynta som garanterar din katts uppmärksamhet. Om katten tröttnar rekommenderas det att spetsa med lite mer kattmynta.