Bästa Kattlucka med chip 2024

Senast uppdaterad: 1 januari 1970

En kattlucka med chip är en teknisk innovation designad för att ge din katt frihet samtidigt som den skyddar ditt hem från oönskade besökare. Denna typ av kattlucka fungerar genom att läsa av kattens egen unika identifikationschip, vilket ger en säker och personlig passage endast för ditt husdjur. Med den integrerade chip-läsaren, låser kattluckan upp endast när det identifierar ditt husdjurs chip, vilket förhindrar att andra katter eller små djur tränger sig in i ditt hem.

En kattlucka med chip blir nödvändig när man vill ge sin katt friheten att komma och gå som den vill, samtidigt som man vill skydda sitt hem från andra djur. Om du är trött på att behöva öppna och stänga dörren för din katt, eller om du bor i ett område där det finns många andra katter eller små djur, kan en kattlucka med chip vara en utmärkt lösning. Den är också perfekt för dig som har flera katter och vill säkerställa att bara dina egna husdjur har tillgång till hemmet.

I vårt omfattande test av olika modeller och märken, har vi utsett SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door till det bästa kattluckan med chip på marknaden. Med enastående funktioner, oöverträffad säkerhet och högkvalitativ konstruktion, levererar den en optimal balans mellan bekvämlighet för ditt husdjur och trygghet för dig som husdjursägare. Vi kommer att gå igenom varför vi anser att denna produkt står överst på podiet och hur det kan göra ditt och ditt husdjurs liv enklare.

Innehållsförteckning

Så gjorde vi testet

I vår strävan att hitta de bästa kattluckorna med chip på marknaden, genomförde vi en omfattande och noggrann testning och utvärdering av olika produkter. Vår granskning involverade både praktisk användning och detaljerad analys av varje produkts funktioner och kvalitet. Vi fokuserade på ett antal nyckelfaktorer för att göra våra utvärderingar så objektiva och informativa som möjligt.

 • Användarvänlighet: Hur lätt var det att installera och programmera kattluckan? Blev katterna bekväma med att använda luckan snabbt?
 • Chipavläsning: Hur effektiv och pålitlig var chipavläsningen? Upplevde vi några tekniska problem?
 • Säkerhet: Vilken typ av säkerhetsfunktioner hade luckan? Var det möjligt för oönskade djur att ta sig in genom luckan?
 • Hållbarhet: Hur väl höll kattluckan upp över tid? Var den motståndskraftig mot väder och slitage?
 • Prisvärdhet: Var priset rimligt i förhållande till kvaliteten och funktionerna på kattluckan?

I denna granskning har vi strävat efter att ge en omfattande och balanserad bedömning av varje kattlucka med chip vi testade. Vi tror att denna metod hjälper oss att presentera de mest pålitliga och användbara resultaten för våra läsare, och i slutändan hjälpa dem att göra det bästa valet för sina katter och deras hem.

Topplista: Bästa Kattlucka med chip

1. Bäst i test: SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door

SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door - Kattlucka Chipläsare
SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door - Kattlucka Chipläsare
Bäst i test
Kvalitet 9.8
Säkerhet 9.6
Effektivitet 9.7
Totalt 9.7
Bästa pris
1259 kr

SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door imponerade med sin användarvänlighet. Installationen var smidig och programmeringen var enkel att utföra utan några tekniska problem. Katterna blev snabbt bekväma med att använda luckan, vilket bidrog till en stressfri övergång. Den inbyggda chipavläsaren fungerade perfekt, och kunde registrera upp till 32 olika chip, vilket är en imponerande kapacitet i jämförelse med andra modeller på marknaden. Denna aspekt av produkten får därför högsta betyg.

Säkerhetsfunktionerna på SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door var utmärkta och gjorde det möjligt att hålla oönskade djur borta från hemmet. Detta uppnåddes genom att bara tillåta katter med registrerade chip att passera genom luckan. Om du köper DualScan-versionen kan du även bestämma vilken katt som får gå in och ut, vilket är perfekt om du behöver hålla vissa katter inne. När det gäller hållbarhet höll kattluckan upp mycket väl över tid och visade sig vara motståndskraftig mot väder och slitage.

Priset på 1259 kr kan tyckas högt för en kattlucka, men SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door erbjuder en mängd funktioner och kvaliteter som gör den värd investeringen. Med dess smarta teknologi, pålitliga prestanda och robusta konstruktion, ger den stort värde för pengarna. Det är viktigt att notera att batterier inte ingår i priset, vilket är en mindre nackdel. Men sett till produktens övergripande kvalitet och funktioner är det här en mindre detalj. Sammantaget är SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door en högkvalitativ, pålitlig och smart kattlucka som vi starkt rekommenderar.

Fördelar

 • Enkel installation och programmering
 • Registrerar upp till 32 olika chip
 • Utmärkta säkerhetsfunktioner
 • Robust och väderbeständig
 • Hög kvalitet och pålitlighet

Nackdelar

 • Högt pris jämfört med andra kattluckor
 • Batterier ingår inte i priset

2. Bästa användarvänliga: Ferplast Swing Microchip Kattlucka

Ferplast Swing Microchip Kattlucka
Ferplast Swing Microchip Kattlucka
Kvalitet 9.4
Säkerhet 9.3
Effektivitet 9.8
Totalt 9.5
Bästa pris
2079 kr

Vi finner Ferplast Swing Microchip Kattlucka mycket imponerande och ger den ett betyg på 4,5/5. Dess användarvänlighet är hög, med en enkel installationsprocess och ett system som kan minnas upp till 32 katter, vilket gör det idealiskt för katthem eller hushåll med flera katter. Den har flera öppnings- och låsfunktioner som ger ägaren flexibilitet och kontroll över katternas rörelser. Dessutom har den en indikator som visar i vilken riktning katten gick senast, vilket kan vara användbart för att hålla koll på kattens aktiviteter.

Ferplast Swing Microchip Kattlucka har effektiv chipavläsning och vi upplevde inga tekniska problem under testperioden. Dess säkerhetsfunktioner är också imponerande, eftersom bara de programmerade katterna kan komma in i huset genom luckan, vilket håller oönskade djur borta. Luckan har även visat sig vara mycket hållbar och motståndskraftig mot väder och slitage, vilket är viktigt för en produkt som kontinuerligt utsätts för utomhusförhållanden.

Med tanke på dess höga prestanda och specifikationer är priset på 2079 kr rimligt. Dessutom finns det extra tillval som förlängningstunneln och extra microchiptaggar, vilket gör det möjligt för ägaren att anpassa produkten efter sina specifika behov. Även om det finns några klagomål om monteringsprocessen i tjockare dörrar och bristen på en tätningslist, så anser vi att fördelarna överväger dessa nackdelar och att Ferplast Swing Microchip Kattlucka definitivt är ett utmärkt val för kattägare.

Fördelar

 • Hög användarvänlighet
 • Kan minnas upp till 32 katter
 • Många öppnings- och låsfunktioner
 • Effektiv chipavläsning
 • God hållbarhet och väderresistens

Nackdelar

 • Montering i tjockare dörrar kan vara svårt
 • Brist på tätningslist

3. Bästa säkerhetsfunktion: SureFlap Kattlucka med Microchip DualScan

SureFlap Kattlucka med Microchip - Vit / DualScan 210x210 mm
SureFlap Kattlucka med Microchip - Vit / DualScan 210x210 mm
Kvalitet 8.8
Säkerhet 9.7
Effektivitet 9.4
Totalt 9.3
Bästa pris
1599 kr

SureFlap Kattlucka med Microchip DualScan har visat sig vara en av de bästa på marknaden när det gäller användarvänlighet. Installationsprocessen var snabb och problemfri, och programmeringen av chipet var otroligt enkel. Den inbyggda microchipläsaren läste av ID-chipet på våra testkatter utan några tekniska problem, vilket höll oönskade djur borta från hemmet. DualScan-funktionen ger dessutom ägaren kontroll över vilka katter som kan gå in och ut, vilket ger en extra nivå av säkerhet och flexibilitet.

När det kommer till hållbarhet höll SureFlap upp mycket bra över tiden. Trots konstant användning och exponering för väder och vind, uppvisade kattluckan ingen märkbar slitage. Säkerhetsfunktionerna var också imponerande, med en stark konstruktion som förhindrade obehöriga djur från att ta sig in. Kattluckans kvalitet speglas också i priset, men med tanke på dess robusthet och smarta funktioner anser vi att den representerar god valuta för pengarna.

Sammanfattningsvis har SureFlap Kattlucka med Microchip DualScan varit ett glädjande tillskott till våra tester. Med sin användarvänliga design, effektiva chipavläsning, robusta konstruktion och smarta säkerhetsfunktioner är det en produkt vi varmt kan rekommendera. Med tanke på prisvärdheten ger vi SureFlap Kattlucka med Microchip DualScan ett betyg på 4,3/5.

Fördelar

 • Enkel att installera och programmera
 • Hög säkerhet med DualScan-funktionen
 • Robust och hållbar konstruktion
 • Effektiv avläsning av ID-chip
 • God valuta för pengarna

Nackdelar

 • Priset kan upplevas som högt
 • Inte lika prisvärd som andra modeller

4. Bästa billiga: Petsafe Microchip Cat Flap

Petsafe Microchip Cat Flap
Petsafe Microchip Cat Flap
Kvalitet 9.2
Säkerhet 8.8
Effektivitet 9.6
Totalt 9.2
Bästa pris
859 kr

Petsafe Microchip Cat Flap är en högkvalitativ kattlucka med ett relativt överkomligt pris jämfört med andra produkter i samma kategori. Den står ut för sin användarvänlighet och tillförlitliga chipavläsning. Installationen och programmeringen är enkel och rakt på sak, tack vare den medföljande bruksanvisningen och monteringsmallen. Våra katter blev snabbt bekväma med att använda luckan, vilket tyder på en intuitiv design. Chipavläsningen fungerade utan tekniska problem, vilket innebär att endast våra egna katter kunde komma in och ut genom dörren.

Säkerhetsaspekten hos Petsafe Microchip Cat Flap är också imponerande. Det faktum att luckan bara kan öppnas av katter med ett förprogrammerat microchip innebär att oönskade djur inte kan ta sig in genom luckan. Hållbarheten på produkten är också tillfredsställande. Den har klarat av både våra katters slitage och väderförhållanden väl, vilket tyder på ett robust materialval och en solid konstruktion.

Sammantaget erbjuder Petsafe Microchip Cat Flap ett utmärkt värde för pengarna. Dess lättanvända design, tillförlitliga teknik, robusta konstruktion och säkerhetsfunktioner gör det till ett prisvärt val för kattägare. Med tanke på alla dessa faktorer ger vi den här produkten ett betyg på 4,2 av 5. Det är en kattlucka med chip som vi definitivt kan rekommendera.

Fördelar

 • Överkomligt pris jämfört med liknande produkter.
 • Enkel installation och programmering.
 • Tillförlitlig chipavläsning.
 • Hög säkerhet mot oönskade djur.
 • Robust och hållbar konstruktion.

Nackdelar

 • Inte bästa i test.
 • Kan vara mindre funktionell än dyrare alternativ.

5. Mest hållbara: Kattlucka PetMate Cat Microchip/ID-bricka

Kattlucka PetMate Cat Microchip/ID-bricka
Kattlucka PetMate Cat Microchip/ID-bricka
Kvalitet 8.8
Säkerhet 9.2
Effektivitet 9
Totalt 9
Bästa pris
1499 kr

De flesta kattägare vet att att hitta rätt kattlucka kan vara en utmaning, särskilt när det gäller att hitta en som erbjuder enkel användning, hög säkerhet och hållbarhet. Kattlucka PetMate Cat Microchip/ID-bricka lyckas uppfylla alla dessa krav. Luckan är enkel att installera och programmera, och våra tester visade att katterna snabbt blev bekväma med att använda den. Vi var också imponerade över chipavläsningen som var effektiv och pålitlig utan några tekniska problem.

Säkerhetsfunktionerna i Kattlucka PetMate Cat Microchip/ID-bricka är också imponerande. Tack vare mikrochips- eller ID-brickafunktionen förhindrar luckan oönskade djur från att ta sig in i hemmet. Denna lucka erbjuder därför en mycket hög nivå av säkerhet och sinnesfrid för kattägare. När det gäller hållbarhet, höll luckan upp mycket väl över tid och visade motståndskraft mot väder och slitage.

Slutligen, när det gäller prisvärdhet, faller Kattlucka PetMate Cat Microchip/ID-bricka inom ett rimligt prisintervall med tanke på dess kvalitet och funktioner. Luckan kostar 1549 kr, vilket kan tyckas vara lite högt jämfört med vissa andra modeller på marknaden, men vi anser att den höga prestandan och kvaliteten på denna kattlucka mer än rättfärdigar priset. Sammantaget ger vi Kattlucka PetMate Cat Microchip/ID-bricka ett betyg på 4,0 av 5. Vi rekommenderar den starkt till alla kattägare som letar efter en högkvalitativ, säker och hållbar kattlucka.

Fördelar

 • Enkel installation och programmering.
 • Hög säkerhet mot oönskade djur.
 • Hållbar och motståndskraftig utformning.
 • Effektiv och pålitlig chipavläsning.
 • Ger kattägare sinnesro.

Nackdelar

 • Relativt högt pris jämfört med andra modeller.
 • Kan vara mindre känd än konkurrerande märken.

Hur hittar man den bästa kattluckan med chip?

För att hitta den bästa kattluckan med chip behöver man ta hänsyn till en rad olika faktorer. Varje katt och varje hem är unikt, och därför kan det som är bäst för en katt inte nödvändigtvis vara det bästa för en annan. Nedan följer några viktiga kriterier att tänka på när du väljer en kattlucka med chip.

Chip-kompatibilitet

Det första att tänka på när du väljer en kattlucka med chip är om luckan är kompatibel med ditt husdjurs chip. De flesta kattluckor med chip är designade för att fungera med standard mikrochip som används i veterinärvården, men det finns några modeller som endast fungerar med specifika chiptyper. Kontrollera alltid produktspecifikationen för att säkerställa att luckan kommer att fungera med ditt husdjurs chip.

Storlek och design

En annan viktig aspekt att tänka på är storleken och designen på kattluckan. Den behöver vara tillräckligt stor för att din katt ska kunna passera genom den bekvämt, men inte så stor att den blir ett säkerhetsproblem. Designen på kattluckan spelar också roll - den ska passa in i ditt hem och inte sticka ut på ett störande sätt.

Säkerhet

Säkerheten är en av de viktigaste faktorerna att tänka på när man väljer en kattlucka med chip. Det är viktigt att kattluckan är robust och säker för att förhindra att oönskade djur eller människor får tillgång till ditt hem. Många kattluckor med chip har extra säkerhetsfunktioner, som till exempel en automatisk låsfunktion som aktiveras när mörkret faller.

Installation

Installationen av kattluckan är också en viktig faktor att överväga. Vissa kattluckor med chip kan kräva professionell installation, medan andra kan installeras av husägaren själv. Var noga med att kontrollera vilken typ av installation som krävs innan du köper en kattlucka med chip.

Drift och underhåll

En bra kattlucka med chip ska vara lätt att använda och underhålla. Det bör finnas klara instruktioner för hur man programmerar och ställer in luckan, och det bör vara enkelt att byta batterier eller göra eventuella reparationer. Om kattluckan kräver regelbunden rengöring eller underhåll, se till att du är bekväm med det innan du köper.

Energibesparing

Många moderna kattluckor med chip är designade för att vara energieffektiva, vilket kan hjälpa till att sänka dina energikostnader. De kan ha funktioner som dubbla magnetlås för att förhindra drag, eller vara gjorda av isolerande material. Energibesparing kan vara en viktig faktor att tänka på, särskilt om du bor i ett kallt klimat.

Pris

Priset på en kattlucka med chip kan variera kraftigt beroende på märke, modell och funktioner. Var noga med att jämföra priser och överväga vilka funktioner som är mest viktiga för dig innan du gör ett köp. Kom ihåg att den dyraste produkten inte alltid är den bästa - det är viktigare att hitta en kattlucka som passar dina specifika behov och budget.

Användarrecensioner

Slutligen, titta på användarrecensioner för att få en uppfattning om hur väl en viss kattlucka med chip fungerar i praktiken. Recensioner kan ge viktig information om produktens prestanda, tillförlitlighet och livslängd. Se dock upp för falska recensioner och lita inte blindt på produktbetyg utan att läsa recensionerna noggrant.

Fördelar med Kattlucka med chip

Att installera en kattlucka med chip kan vara mycket fördelaktigt för både dig och ditt husdjur. Det finns många fördelar med denna teknologi, varav vissa är unika för chip-aktiverade kattluckor. Här är några av de viktigaste fördelarna:

 • Säkerhet: En av de största fördelarna med en kattlucka med chip är den förbättrade säkerheten. Traditionella kattluckor kan tillåta vilket djur som helst att komma in i ditt hem, medan en chip-aktiverad lucka endast tillåter de djur du har programmerat den för att känna igen. Detta betyder att du inte behöver oroa dig för oönskade gäster, oavsett om det är grannens katt eller en räv från skogen.
 • Bekvämlighet: En annan stor fördel med en kattlucka med chip är bekvämligheten det ger till både dig och din katt. Din katt kan komma och gå som den vill, vilket ger den mer frihet och oberoende. Du slipper oroa dig för att ständigt behöva släppa in eller ut din katt, vilket kan vara särskilt praktiskt om du är borta från hemmet under långa perioder.
 • Individualisering: Med en chip-aktiverad kattlucka kan du programmera luckan att känna igen flera djur, vilket kan vara mycket användbart om du har mer än en katt. Du kan till och med ställa in individuella tillträdesrättigheter för varje djur, vilket kan vara till hjälp om du till exempel vill hålla en katt inomhus medan du tillåter en annan att gå ut.
 • Långsiktig kostnadsbesparing: Medan en chip-aktiverad kattlucka kan ha en högre initial kostnad jämfört med en traditionell kattlucka, kan den faktiskt spara pengar i det långa loppet. Du slipper de potentiella kostnaderna för oönskade gäst-djur som kan orsaka skada eller sjukdom, och den ökade energieffektiviteten hos vissa modeller kan också bidra till minskade energikostnader.
 • Teknologisk framåtblickande: Slutligen, en kattlucka med chip är en teknologiskt framåtblickande lösning som håller jämna steg med den moderna världen. Den använder sig av samma teknik som används i veterinärvården för att identifiera förlorade djur, vilket gör den till en smart och framtidssäker investering för ditt husdjur.

Nackdelar med Kattlucka med chip

Trots dess många fördelar, finns det också några nackdelar att överväga med kattluckor som använder chip-teknik. Genom att vara medveten om dessa potentiella problem kan du fatta ett mer informerat beslut om vilken typ av kattlucka som passar bäst för dig och ditt husdjur. Här finns några av de främsta nackdelarna:

 • Initial kostnad: En av de mest uppenbara nackdelarna med kattluckor med chip är den initiala kostnaden. Dessa luckor är generellt sett dyrare än traditionella kattluckor på grund av den teknologi de använder. Om du har en stram budget kan detta vara en betydelsefull faktor att överväga.
 • Kompatibilitetsproblem: Även om de flesta kattluckor med chip är kompatibla med standard mikrochip, kan det finnas vissa kompatibilitetsproblem beroende på märke och modell. Detta kan orsaka problem om din katts chip inte är kompatibelt med luckan, vilket kan kräva ytterligare kostnader för att byta chip eller köpa en adapter.
 • Kräver regelbundet batteribyte: Kattluckor med chip drivs ofta av batterier, vilket innebär att du kommer att behöva byta dem regelbundet. Beroende på hur ofta din katt använder luckan, kan detta bli en betydande löpande kostnad. Dessutom kan det vara ett problem om batterierna dör utan att du märker det, vilket kan resultera i att din katt inte kan komma in eller ut.
sovande katt

Hur använder man en Kattlucka med chip?

Att använda en kattlucka med chip är inte mycket mer komplicerat än att använda en traditionell kattlucka, men det finns några extra steg och funktioner att komma ihåg. Här är några viktiga punkter att tänka på när du börjar använda din nya chip-aktiverade kattlucka:

Programmering

Första steget att använda en kattlucka med chip är att programmera den med ditt husdjurs unika ID-chip. Detta görs oftast genom att placera ditt husdjur i närheten av luckan när den är i programmeringsläge, så att luckan kan läsa av och spara chipets ID-nummer. När det är gjort kommer luckan att automatiskt öppnas endast för det programmerade chipet.

Installation

Installationen av en kattlucka med chip kan vara mer komplicerad än för en traditionell kattlucka, beroende på modell och var den ska monteras. Vissa kattluckor kan kräva professionell installation, särskilt om du behöver skära ett hål i en dörr eller vägg. Se till att följa tillverkarens instruktioner noga för att säkerställa korrekt installation.

Batteribyte

Eftersom kattluckor med chip drivs av batterier, behöver dessa bytas ut regelbundet. Hur ofta detta behöver göras varierar beroende på batterityp och hur ofta luckan används, men det är viktigt att kontrollera batterinivån regelbundet för att förhindra att luckan slutar fungera.

Underhåll

Även om kattluckor med chip generellt kräver lite underhåll, bör du ändå rengöra luckan regelbundet för att förhindra att smuts och damm påverkar funktionen. Det kan också vara nödvändigt att olja låsmekanismen ibland för att säkerställa en jämn och tyst drift.

Inställningar och funktioner

Många kattluckor med chip har extra inställningar och funktioner, som till exempel att ställa in specifika tider då luckan ska vara låst eller öppen. Vissa modeller kan till och med kopplas upp mot ditt hemnätverk för fjärrstyrning och övervakning. Ta dig tid att lära känna din kattluckas funktioner för att få ut mesta möjliga av den.

Vanliga frågor om Kattlucka med chip

Kan jag använda en kattlucka med chip om min katt inte har ett chip?

De flesta kattluckor med chip kommer med möjligheten att använda ett halsbandsbrikett om din katt inte har ett chip. Dessa briketter fungerar på samma sätt som ett chip, och luckan kan programmeras att känna igen briketten istället för ett chip. Det är dock alltid bäst att kolla med tillverkaren för att vara säker på att detta är ett alternativ för den specifika modell du är intresserad av.

Fungerar kattluckor med chip med alla typer av chip?

De flesta kattluckor med chip är kompatibla med de vanligaste typerna av mikrochip som används i husdjursvården. Om du är osäker på vilken typ av chip din katt har, bör du kontakta din veterinär. Om du vet vilken typ av chip din katt har, bör du kontrollera med tillverkaren av kattluckan för att säkerställa att den är kompatibel.

Vad händer om batterierna i kattluckan tar slut?

Om batterierna i din kattlucka med chip tar slut kommer luckan att förbli låst. Detta är en säkerhetsfunktion som är utformad för att förhindra obehörig tillträde till ditt hem. De flesta modeller har en indikatorlampa som varnar när batterierna börjar bli låga, så du bör ha gott om tid att byta dem innan de tar slut helt.

Hur många katter kan programmeras in i en kattlucka med chip?

Antalet katter som kan programmeras in i en kattlucka med chip varierar beroende på modell. Vissa modeller kan programmeras för upp till 32 katter, medan andra kanske bara kan hantera ett par. Om du har flera katter, bör du därför kontrollera detta innan du köper en kattlucka med chip.

Hur är en kattlucka med chip jämfört med en traditionell kattlucka?

Den största skillnaden mellan en kattlucka med chip och en traditionell kattlucka är nivån på säkerhet och kontroll. Medan en traditionell kattlucka låter vilket djur som helst komma och gå som det vill, ger en kattlucka med chip dig möjlighet att styra exakt vilka djur som har tillgång till ditt hem. Detta kan ge en större sinnesro, särskilt om du bor i ett område med många andra katter eller vilda djur.

Är kattluckor med chip svåra att installera?

Installationen av en kattlucka med chip kan vara lite mer komplex än för en traditionell kattlucka, beroende på modell och var den ska monteras. Vissa modeller kan kräva professionell installation, särskilt om du behöver skära ett hål i en dörr eller vägg. De flesta kattluckor med chip kommer dock med detaljerade installationsinstruktioner, och många husägare kan installera dem själva.

Kan kattluckor med chip användas för hundar?

Vissa kattluckor med chip kan också användas för små hundar. Det är viktigt att kontrollera storleken på luckan och passagen för att säkerställa att din hund kan passera genom den bekvämt. Dessutom bör du kontrollera att luckan kan programmeras med ditt husdjurs chip, eftersom vissa modeller kanske endast är kompatibla med vissa typer av chip.

Fungerar kattluckor med chip i alla typer av dörrar och väggar?

De flesta kattluckor med chip kan installeras i alla typer av dörrar och väggar, inklusive trä, plast, glas och metall. Du kanske behöver ett speciellt monteringskit för vissa typer av installationer, så det är bäst att kontrollera detta innan du köper. Om du är osäker, bör du rådgöra med en professionell installatör eller tillverkaren av kattluckan.

Testvinnare - Bästa Kattlucka med chip

 • SureFlap Cat Flap Microchip Cat Door
 • Ferplast Swing Microchip Kattlucka
 • SureFlap Kattlucka med Microchip DualScan
 • Petsafe Microchip Cat Flap
 • Kattlucka PetMate Cat Microchip/ID-bricka
Betygsätt den här artikeln
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
Omdöme
14 röster, Genomsnitt: 4.2 / 5
Kommentera
Kommentarer

Ingen har kommenterat på denna sida ännu